X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    wszystko sie zmieści tylko potem jest pół godziny szukania ;)

Hehe w sumie masz racje, w mojej ostatnimi czasy, jest jeden wielki BAJZEL!

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dybry w ogole.
    U nas sztorm szalal cala noc za oknem, a w lozku Adas, o nie mniejszej intensywnosci. Nowa zabawa dziecka to: Jak wlozyc leb pod poduszke, zeby zasnac, a sie nie udusic. Najczesciej ubija poduszke tak, ze wyglada jak pieczarka. Albo jak taki grzybek w Super Mario. I nie daj Boze zle sobie ulozyc grzybka na glowie. Matka pomaga jak moze, ale rece sie trzesa, bo mlody drze pysk i ma byc wszystko ulozone na cito. Dobrze, ze mam stopery, to jednak nie caly halas do mnie dociera. ;)
    Chlopa se wybzykalam rano, zeby dobry dzien byl i mily. Chlop rano z kwiatkiem przylecial z kwiaciarni, to niech ma. Mysle: Wybzykany, pojdzie do ogrodu, popracuje troche ( koparka, ofkors ). A on, nieboraczek wykonczony, zasnal. Ten sam numer wycina za kazdym razem, a jak zawsze wierze naiwnie, ze po seksie on sie ogarnie, ubierze i bedzie gotowy do czynu... Ot, blondi.

Mala79, Reni, Mega, kkisia, Simba, kapturnica, moremi, Bozia3, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien dybry w ogole.
    Ot, blondi.

Uwielbiam jak opisujesz swoje przezycia :-), z reszta nie tylko Twoj-co by nie bylo, ze kogos tutaj faworyzuje :-)

Pusurek, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Foch! Juz mi lepiej. To jesiene mnie w grudniu dopadla i tyle. I Adamkowe nocne cyrki.
    Nosz kurde, a teraz mlody mi siedzi na kolanach przed lapkiem i wciska klawisze. Nie da sie pisac z dzieciakiem.

da się!
    niemowlak się bardzo przydaje do pisania na lapku..

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54461e13a0a8.jpg

Mala79, Pusurek, ania.g, Reni, Mega, kkisia, Simba, kapturnica, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    da się!
    niemowlak się bardzo przydaje do pisania na lapku..

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54461e13a0a8.jpg
    Matula w ogole z serii ladnych i kochajcych swoje dzieci...

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W kij czy ładna, to kwestia gustu, ale kochająca...
    przynajmniej to starsze
    a młodsze się grzeje od latopa
    to taki najnowszy odpowiednik termofora na kolki ;)

uwielbiam tą fotkę

looknę na nią i czuję się jak Terlikowska...:)

Mala79, Reni, kkisia, Simba, kapturnica, moremi, macduska, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie ale musze odpoczac, moze za jakis czas uda mi sie znowu zajrzec do Was, chociaz tego to nie moge obiecac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    W kij czy ładna, to kwestia gustu, ale kochająca...
    przynajmniej to starsze
    Jak kocha starsze?? Moim zdaniem ona mu jezyk pokazuje! Dziecko nie wyglada, jakby bylo szczesliwe...

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie to
    starsze dziecko: mamo mamo zaraz klapsa w dziąsło dostaniesz! zabrałaś mi niemowlaka i nie mam na czym stanąć przy umywalce a chcę zęby umyć..
    matka:wal!

Pusurek, Mega, Simba, kapturnica, moremi, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi, jak to zależy od patrzącego, a ja zawsze widziałam, ze matka chce dac dziecku buziaka...;)

dobrze, ze mnie naprowadziłyście;)

Mega, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Reni co Ty za wariatkę cytujesz, o co kaman? Ona się chyba z psychiatrii to urwała.
    Arkusze dla starszej córki już są z geografii, polskiego i historii. Reszta też zostanie doniesiona. Sprawa egzaminu w domu w toku.
    A z Marcelem byliśmy u rehabilitantki na konsultacji. I jest robota do wykonania. Marcel ma lekką asymetrię z tendencją na prawą stronę, odgina też głowę do tyłu ( nie wiem jak się to nazywa bo już zapomniałam)i ma trochę za małe napięcie mięśni. Jutro pierwsza wizyta rehabilitacyjna i niestety już płatna. Mamy też skierowanie ale trzeba długo czekać a ja nie chcę czekać bo im szybciej tym lepiej. Będzie rehabilitowany metodą Bobath.

Mega, macduska, Pusurek, kkisia, Simba, Sabina, moremi, Arwena, anna maria, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    wczoraj to zauważyłam :D kurwa 4 razy tytuł czytałam :) idioci, wszędzie idioci...
    wlazłam na ten wątwek- zbijają sie z tych grudniowych dzieci ;-)

kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi czy ty nie przebakiwalas coś ze idziesz sie uczyć? ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, jesli mogę coś podpowiedzieć, wałek pod kolanka..to pomoże na tego banana do tyłu..
    :)

Mega, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala kuruj sie i wracaj szybko do formy <3

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A z Marcelem byliśmy u rehabilitantki na konsultacji. I jest robota do wykonania. Marcel ma lekką asymetrię z tendencją na prawą stronę, odgina też głowę do tyłu ( nie wiem jak się to nazywa bo już zapomniałam)i ma trochę za małe napięcie mięśni. Jutro pierwsza wizyta rehabilitacyjna i niestety już płatna. Mamy też skierowanie ale trzeba długo czekać a ja nie chcę czekać bo im szybciej tym lepiej. Będzie rehabilitowany metodą Bobath.
    Mysmy juz wyszli z asymetrii, a byla dosc mocna + ATOS ( m. in. odginanie glowy do tylu). Cwiczylismy Vojta na zajeciach i Bobathami w domu. I jest git.
    Cwiczcie, a bedzie dobrze. Bo im pozniej, tym dluzej i rehabilitacja jest trudniejsza.

ania.g, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ania, jesli mogę coś podpowiedzieć, wałek pod kolanka..to pomoże na tego banana do tyłu..
    O widzisz, dobrze że mówisz.
    Kazała nam też wkładać go do fotelika samochodowego w domu bo wtedy ma odpowiednią pozycję.

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mysmy juz wyszli z asymetrii, a byla dosc mocna + ATOS ( m. in. odginanie glowy do tylu). Cwiczylismy Vojta na zajeciach i Bobathami w domu. I jest git.
    Cwiczcie, a bedzie dobrze. Bo im pozniej, tym dluzej i rehabilitacja jest trudniejsza.
    No właśnie dlatego nie czekam na wizytę z naszego wspaniałego nfz bo się nie doczekam.

Pusurek, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Walek pod ramionka i kolanka. Ale to elementy Bobath, wiec to pewnie powiedza Ani na zajeciach. No i zupelnie inny sposob noszenia i pielegnacji, wszystko na obrotach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, masz ksiazke o terapii Bobath? Podesle Ci skan, tylko maila podaj.
    Poczytaj sobie tez to http://www.terapia-ndt.waw.pl/rozwoj.php
    Laska jest ciut chaotyczna w sposobie pisania, ale wie o co kaman.
    A z fotelikiem w domu, to tylko jesli wymusza odpowiednia pozycje - ramionka do przodu, nogi ugiete. Bez kocyka moze sie nie obejsc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 13:48

ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6043 6044 6045 6046 6047 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ