35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dybry w ogole.
U nas sztorm szalal cala noc za oknem, a w lozku Adas, o nie mniejszej intensywnosci. Nowa zabawa dziecka to: Jak wlozyc leb pod poduszke, zeby zasnac, a sie nie udusic. Najczesciej ubija poduszke tak, ze wyglada jak pieczarka. Albo jak taki grzybek w Super Mario. I nie daj Boze zle sobie ulozyc grzybka na glowie. Matka pomaga jak moze, ale rece sie trzesa, bo mlody drze pysk i ma byc wszystko ulozone na cito. Dobrze, ze mam stopery, to jednak nie caly halas do mnie dociera.
Chlopa se wybzykalam rano, zeby dobry dzien byl i mily. Chlop rano z kwiatkiem przylecial z kwiaciarni, to niech ma. Mysle: Wybzykany, pojdzie do ogrodu, popracuje troche ( koparka, ofkors ). A on, nieboraczek wykonczony, zasnal. Ten sam numer wycina za kazdym razem, a jak zawsze wierze naiwnie, ze po seksie on sie ogarnie, ubierze i bedzie gotowy do czynu... Ot, blondi.
nick nieaktualny, Reni, Mega, nick nieaktualny, Simba, kapturnica, moremi, Bozia3, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Foch! Juz mi lepiej. To jesiene mnie w grudniu dopadla i tyle. I Adamkowe nocne cyrki.
Nosz kurde, a teraz mlody mi siedzi na kolanach przed lapkiem i wciska klawisze. Nie da sie pisac z dzieciakiem.
da się!
niemowlak się bardzo przydaje do pisania na lapku..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54461e13a0a8.jpg
nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Reni, Mega, nick nieaktualny, Simba, kapturnica, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W kij czy ładna, to kwestia gustu, ale kochająca...
przynajmniej to starsze
a młodsze się grzeje od latopa
to taki najnowszy odpowiednik termofora na kolki
uwielbiam tą fotkę
looknę na nią i czuję się jak Terlikowska...
nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Simba, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dla mnie to
starsze dziecko: mamo mamo zaraz klapsa w dziąsło dostaniesz! zabrałaś mi niemowlaka i nie mam na czym stanąć przy umywalce a chcę zęby umyć..
matka:wal!
nick nieaktualny, Mega, Simba, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Reni co Ty za wariatkę cytujesz, o co kaman? Ona się chyba z psychiatrii to urwała.
Arkusze dla starszej córki już są z geografii, polskiego i historii. Reszta też zostanie doniesiona. Sprawa egzaminu w domu w toku.
A z Marcelem byliśmy u rehabilitantki na konsultacji. I jest robota do wykonania. Marcel ma lekką asymetrię z tendencją na prawą stronę, odgina też głowę do tyłu ( nie wiem jak się to nazywa bo już zapomniałam)i ma trochę za małe napięcie mięśni. Jutro pierwsza wizyta rehabilitacyjna i niestety już płatna. Mamy też skierowanie ale trzeba długo czekać a ja nie chcę czekać bo im szybciej tym lepiej. Będzie rehabilitowany metodą Bobath.
Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, anna maria, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysmy juz wyszli z asymetrii, a byla dosc mocna + ATOS ( m. in. odginanie glowy do tylu). Cwiczylismy Vojta na zajeciach i Bobathami w domu. I jest git.ania.g wrote:A z Marcelem byliśmy u rehabilitantki na konsultacji. I jest robota do wykonania. Marcel ma lekką asymetrię z tendencją na prawą stronę, odgina też głowę do tyłu ( nie wiem jak się to nazywa bo już zapomniałam)i ma trochę za małe napięcie mięśni. Jutro pierwsza wizyta rehabilitacyjna i niestety już płatna. Mamy też skierowanie ale trzeba długo czekać a ja nie chcę czekać bo im szybciej tym lepiej. Będzie rehabilitowany metodą Bobath.
Cwiczcie, a bedzie dobrze. Bo im pozniej, tym dluzej i rehabilitacja jest trudniejsza.
ania.g, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
O widzisz, dobrze że mówisz.Elfik wrote:Ania, jesli mogę coś podpowiedzieć, wałek pod kolanka..to pomoże na tego banana do tyłu..

Kazała nam też wkładać go do fotelika samochodowego w domu bo wtedy ma odpowiednią pozycję.
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
No właśnie dlatego nie czekam na wizytę z naszego wspaniałego nfz bo się nie doczekam.Pusurek wrote:Mysmy juz wyszli z asymetrii, a byla dosc mocna + ATOS ( m. in. odginanie glowy do tylu). Cwiczylismy Vojta na zajeciach i Bobathami w domu. I jest git.
Cwiczcie, a bedzie dobrze. Bo im pozniej, tym dluzej i rehabilitacja jest trudniejsza.
nick nieaktualny, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyWalek pod ramionka i kolanka. Ale to elementy Bobath, wiec to pewnie powiedza Ani na zajeciach. No i zupelnie inny sposob noszenia i pielegnacji, wszystko na obrotach.Elfik wrote:Ania, jesli mogę coś podpowiedzieć, wałek pod kolanka..to pomoże na tego banana do tyłu..

-
nick nieaktualnyAnia, masz ksiazke o terapii Bobath? Podesle Ci skan, tylko maila podaj.
Poczytaj sobie tez to http://www.terapia-ndt.waw.pl/rozwoj.php
Laska jest ciut chaotyczna w sposobie pisania, ale wie o co kaman.
A z fotelikiem w domu, to tylko jesli wymusza odpowiednia pozycje - ramionka do przodu, nogi ugiete. Bez kocyka moze sie nie obejsc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 13:48
ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

kurwa 4 razy tytuł czytałam