35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dybry w ogole.
U nas sztorm szalal cala noc za oknem, a w lozku Adas, o nie mniejszej intensywnosci. Nowa zabawa dziecka to: Jak wlozyc leb pod poduszke, zeby zasnac, a sie nie udusic. Najczesciej ubija poduszke tak, ze wyglada jak pieczarka. Albo jak taki grzybek w Super Mario. I nie daj Boze zle sobie ulozyc grzybka na glowie. Matka pomaga jak moze, ale rece sie trzesa, bo mlody drze pysk i ma byc wszystko ulozone na cito. Dobrze, ze mam stopery, to jednak nie caly halas do mnie dociera.
Chlopa se wybzykalam rano, zeby dobry dzien byl i mily. Chlop rano z kwiatkiem przylecial z kwiaciarni, to niech ma. Mysle: Wybzykany, pojdzie do ogrodu, popracuje troche ( koparka, ofkors ). A on, nieboraczek wykonczony, zasnal. Ten sam numer wycina za kazdym razem, a jak zawsze wierze naiwnie, ze po seksie on sie ogarnie, ubierze i bedzie gotowy do czynu... Ot, blondi.Mala79, Reni, Mega, kkisia, Simba, kapturnica, moremi, Bozia3, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Foch! Juz mi lepiej. To jesiene mnie w grudniu dopadla i tyle. I Adamkowe nocne cyrki.
Nosz kurde, a teraz mlody mi siedzi na kolanach przed lapkiem i wciska klawisze. Nie da sie pisac z dzieciakiem.
da się!
niemowlak się bardzo przydaje do pisania na lapku..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54461e13a0a8.jpgMala79, Pusurek, ania.g, Reni, Mega, kkisia, Simba, kapturnica, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W kij czy ładna, to kwestia gustu, ale kochająca...
przynajmniej to starsze
a młodsze się grzeje od latopa
to taki najnowszy odpowiednik termofora na kolki
uwielbiam tą fotkę
looknę na nią i czuję się jak Terlikowska...Mala79, Reni, kkisia, Simba, kapturnica, moremi, macduska, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dla mnie to
starsze dziecko: mamo mamo zaraz klapsa w dziąsło dostaniesz! zabrałaś mi niemowlaka i nie mam na czym stanąć przy umywalce a chcę zęby umyć..
matka:wal!Pusurek, Mega, Simba, kapturnica, moremi, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Reni co Ty za wariatkę cytujesz, o co kaman? Ona się chyba z psychiatrii to urwała.
Arkusze dla starszej córki już są z geografii, polskiego i historii. Reszta też zostanie doniesiona. Sprawa egzaminu w domu w toku.
A z Marcelem byliśmy u rehabilitantki na konsultacji. I jest robota do wykonania. Marcel ma lekką asymetrię z tendencją na prawą stronę, odgina też głowę do tyłu ( nie wiem jak się to nazywa bo już zapomniałam)i ma trochę za małe napięcie mięśni. Jutro pierwsza wizyta rehabilitacyjna i niestety już płatna. Mamy też skierowanie ale trzeba długo czekać a ja nie chcę czekać bo im szybciej tym lepiej. Będzie rehabilitowany metodą Bobath.Mega, macduska, Pusurek, kkisia, Simba, Sabina, moremi, Arwena, anna maria, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:A z Marcelem byliśmy u rehabilitantki na konsultacji. I jest robota do wykonania. Marcel ma lekką asymetrię z tendencją na prawą stronę, odgina też głowę do tyłu ( nie wiem jak się to nazywa bo już zapomniałam)i ma trochę za małe napięcie mięśni. Jutro pierwsza wizyta rehabilitacyjna i niestety już płatna. Mamy też skierowanie ale trzeba długo czekać a ja nie chcę czekać bo im szybciej tym lepiej. Będzie rehabilitowany metodą Bobath.
Cwiczcie, a bedzie dobrze. Bo im pozniej, tym dluzej i rehabilitacja jest trudniejsza.ania.g, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ania, jesli mogę coś podpowiedzieć, wałek pod kolanka..to pomoże na tego banana do tyłu..
Kazała nam też wkładać go do fotelika samochodowego w domu bo wtedy ma odpowiednią pozycję.Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:Mysmy juz wyszli z asymetrii, a byla dosc mocna + ATOS ( m. in. odginanie glowy do tylu). Cwiczylismy Vojta na zajeciach i Bobathami w domu. I jest git.
Cwiczcie, a bedzie dobrze. Bo im pozniej, tym dluzej i rehabilitacja jest trudniejsza.Pusurek, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyElfik wrote:Ania, jesli mogę coś podpowiedzieć, wałek pod kolanka..to pomoże na tego banana do tyłu..
-
nick nieaktualnyAnia, masz ksiazke o terapii Bobath? Podesle Ci skan, tylko maila podaj.
Poczytaj sobie tez to http://www.terapia-ndt.waw.pl/rozwoj.php
Laska jest ciut chaotyczna w sposobie pisania, ale wie o co kaman.
A z fotelikiem w domu, to tylko jesli wymusza odpowiednia pozycje - ramionka do przodu, nogi ugiete. Bez kocyka moze sie nie obejsc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 13:48
ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość