X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a widzisz i własnie dlatego nie słuchaj stęków rodziny tylko działaj..a jeszcze Ci podziękują :-)
    Iwone wrote:
    Już tak się nie wściekam :) Cała rodzinka pomagała przy choinkach, nawet ten przez którego to wszystko.
    Starszy co chwilę chodzi i podpytuje, krokietów nie będzie? a przecież ty takie dobre robisz, nawet lepsze niż babcia, a barszcz tego też nie będziesz robiła? i tak wymienia, a ja mu tylko odpowiadam, że zobaczę czy zrobię :D

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Mega, malgos741, Iwone, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    haha i o to chodzi Iwone..
    znasz kogoś kto ubrał 4 choinki? ;-) a jak dalej będziesz się wściekać to ubieżesz i 10
    :-)
    głowa do góry i proponuję jednak urządzić święta - chociaż tak symbolicznie z myślą o młodszym synu
    jak nic nie zrobisz to jak przyjdzie co do czego będzie Ci smutno
    :D
    A i Pani przed świętami przemówiła :-) jak zwykły człowiek ;)
    Ps. ubierzesz ;)

Ja tam chpd jestem, więc się nie wyrywam ze sprzątaniem i gotowaniem. Jak będę chciała coś zrobić, to poleżę i poczekam aż mi przejdzie ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Aasiula, Parka, Mega, Simba, malgos741, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :-) prawdziwy facet :-) pod bluzkę zagląda ;)

nick nieaktualny, Aasiula, Parka, Mega, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy coś mnie omineło?
    cos ważnego? śmiesznego?

promoszka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz opowieść o pierwszej imprezie świątecznej Adasia. Byliśmy u znajomych, było tez trochę innych ludzi. Dziecię siedziało z nami przy stole na kolankach, potem w salonie przy kawce. Spokojne i zadowolone. Po 2 godzinach był juz ciut zmeczony, wiec polozylam go w foteliku samochodowym, pokolebalam trochę i zasnął na 50 min. Potem znowu na kawke i zabawę. Noszony był na rekach, miał robiony samolocik, wiec szaleństwo na maxa. Przez ponad 4 godziny nawet nie pisnał, ze jest cos nie tak. Znajomi w szoku, ze takie dziecię mamy. Nic tylko w gości chodzic. Dumna jestem i blada. W święta wybieramy się jeszcze na 2 impry, wiec milo, ze się chłopak potrafi odnalesc. ;-)

nick nieaktualny, Parka, moremi, Simba, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, anna maria, Iwone, Bozia3, caffe, nick nieaktualny, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b55089962006.jpg

azaliż wiesz co czynisz?!
    moremi wrote:
    Ps. ubierzesz ;)

nick nieaktualny, moremi, Simba, Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Super :-) prawdziwy facet :-) pod bluzkę zagląda ;)
    Są cycki, jest okejka! :-D

moremi, Simba, Mega, Reni, nick nieaktualny, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, brzuch nielichy, chociaż cycki i tak go przycmiewaja. Kciukamy za jutrzejsze USG.

Mega, nick nieaktualny, Parka, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Toć napisałam, że w końcu pokazałaś ludzkie oblicze ;)

Simba, Mega, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Najpierw fotka ;-)
    Jezu! Jak Ci sie udalo zrobic takie selfie? ;)
    Laaaadne zdjecie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 22:31

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Parka, moremi, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

To bardzo malo pedagogiczne psze pani

Mega, nick nieaktualny, Reni, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    jak obiecałam nowa żywa choinka. Jeszcze tylko stojak muszę czymś okryć i schować kable. W tym roku ubrałam już 4 choinkę :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b56324c03d5.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/113917a99eb8.jpg
    No i bomba :)

nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza ładny brzuch łaaadny :) Kciuki potrzymam dziś, bo jutro w czasie podglądania Adasia będę ściskać w ręce aparat - moja córka jutro występuje w jasełkach! :D

Parka, malgos741, gretka, moremi, Aasiula, Mega, Iwone, Simba, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• HappyJo Ekspertka

Wysłany: 21 grudnia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i właśnie chwila relaksu...
    Jutro znów zapierdal, ale za to od wtorku przymusowy urlop nakazany przez Szefa. Kij mu w oko.
    Ale we wtorek mam jeszcze trochę biegania. Mój Chuop jutro wieczorem jedzie już do Rodziców, a ja z Młodym i moją Mamą dojeżdżamy w środę. To nasza pierwsza wspólna Wigilia (z Chuopem od kwietnia jesteśmy razem :) - swoją drogą muszę Wam kiedyś opowiedzieć historię naszej znajomości - spadniecie z krzesła - wyszedł by z tego niezły scenariusz ;) )

nick nieaktualny, malgos741, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, Mega, Bursztyn, anna maria, Simba, Bozia3, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby, Parka lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak brzusio milusio, kciuki zaciśnięte za połówkowe <3
    Iwon ta ostatnia choinka najładniejsza ;)
    Pusurek zajebioza te zdjęcie a w awatarze Mikołajek-Adaś na nas patrzy ;)

A ja po kinie i obiadku z mamcią, u nas w galerii śpiewały dziśiaj dzieciaki kolędy aż czuje się święta :) a na zewnątrz domek z Mikołajem i prawdziwymi reniferami.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To opowiadaj teraz nie kiedys ;)

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• HappyJo Ekspertka

Wysłany: 21 grudnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak swoją drogą, to jestem kurdę tak nie na bieżąco, że aż żal dupę ściska.
    Ja pierdzielę. Chyba po prostu będę miała lekturę na Święta - 100 stron.... Do nadrobienia??

moremi, Aasiula, Mega, anna maria, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Paszcza ładny brzuch łaaadny :) Kciuki potrzymam dziś, bo jutro w czasie podglądania Adasia będę ściskać w ręce aparat - moja córka jutro występuje w jasełkach! :D
    Sabinka miłego oglądania występów córci a córci życzę brak tremy ;)

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HappyJo wrote:
    No i właśnie chwila relaksu...
    Jutro znów zapierdal, ale za to od wtorku przymusowy urlop nakazany przez Szefa. Kij mu w oko.
    Ale we wtorek mam jeszcze trochę biegania. Mój Chuop jutro wieczorem jedzie już do Rodziców, a ja z Młodym i moją Mamą dojeżdżamy w środę. To nasza pierwsza wspólna Wigilia (z Chuopem od kwietnia jesteśmy razem :) - swoją drogą muszę Wam kiedyś opowiedzieć historię naszej znajomości - spadniecie z krzesła - wyszedł by z tego niezły scenariusz ;) )
    Dawaj już ;)

Aasiula, nick nieaktualny, HappyJo, moremi, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba,usuń moje selfie z posta, ok?

Mega, anna maria, nick nieaktualny, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6219 6220 6221 6222 6223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ