35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a widzisz i własnie dlatego nie słuchaj stęków rodziny tylko działaj..a jeszcze Ci podziękują
Iwone wrote:Już tak się nie wściekamCała rodzinka pomagała przy choinkach, nawet ten przez którego to wszystko.
Starszy co chwilę chodzi i podpytuje, krokietów nie będzie? a przecież ty takie dobre robisz, nawet lepsze niż babcia, a barszcz tego też nie będziesz robiła? i tak wymienia, a ja mu tylko odpowiadam, że zobaczę czy zrobięSabina, moremi, kkisia, Mega, malgos741, Iwone, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:haha i o to chodzi Iwone..
znasz kogoś kto ubrał 4 choinki?a jak dalej będziesz się wściekać to ubieżesz i 10
głowa do góry i proponuję jednak urządzić święta - chociaż tak symbolicznie z myślą o młodszym synu
jak nic nie zrobisz to jak przyjdzie co do czego będzie Ci smutno
A i Pani przed świętami przemówiłajak zwykły człowiek
Ps. ubierzesz
Ja tam chpd jestem, więc się nie wyrywam ze sprzątaniem i gotowaniem. Jak będę chciała coś zrobić, to poleżę i poczekam aż mi przejdzieSabina, kkisia, Bursztyn, Pusurek, Aasiula, Parka, Mega, Simba, malgos741, Bozia3, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz opowieść o pierwszej imprezie świątecznej Adasia. Byliśmy u znajomych, było tez trochę innych ludzi. Dziecię siedziało z nami przy stole na kolankach, potem w salonie przy kawce. Spokojne i zadowolone. Po 2 godzinach był juz ciut zmeczony, wiec polozylam go w foteliku samochodowym, pokolebalam trochę i zasnął na 50 min. Potem znowu na kawke i zabawę. Noszony był na rekach, miał robiony samolocik, wiec szaleństwo na maxa. Przez ponad 4 godziny nawet nie pisnał, ze jest cos nie tak. Znajomi w szoku, ze takie dziecię mamy. Nic tylko w gości chodzic. Dumna jestem i blada. W święta wybieramy się jeszcze na 2 impry, wiec milo, ze się chłopak potrafi odnalesc.
Sabina, Parka, moremi, Simba, Mega, peppapig, kkisia, malgos741, Aasiula, anna maria, Iwone, Bozia3, caffe, Dorka1979, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b55089962006.jpg
azaliż wiesz co czynisz?!Simba, Mega, Reni, Sabina, kkisia, Parka, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone wrote:jak obiecałam nowa żywa choinka. Jeszcze tylko stojak muszę czymś okryć i schować kable. W tym roku ubrałam już 4 choinkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b56324c03d5.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/113917a99eb8.jpgkkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszcza ładny brzuch łaaadny
Kciuki potrzymam dziś, bo jutro w czasie podglądania Adasia będę ściskać w ręce aparat - moja córka jutro występuje w jasełkach!
Parka, malgos741, gretka, moremi, Aasiula, Mega, Iwone, Simba, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No i właśnie chwila relaksu...
Jutro znów zapierdal, ale za to od wtorku przymusowy urlop nakazany przez Szefa. Kij mu w oko.
Ale we wtorek mam jeszcze trochę biegania. Mój Chuop jutro wieczorem jedzie już do Rodziców, a ja z Młodym i moją Mamą dojeżdżamy w środę. To nasza pierwsza wspólna Wigilia (z Chuopem od kwietnia jesteśmy razem- swoją drogą muszę Wam kiedyś opowiedzieć historię naszej znajomości - spadniecie z krzesła - wyszedł by z tego niezły scenariusz
)
kkisia, malgos741, kapturnica, Sabina, moremi, Aasiula, Mega, Bursztyn, anna maria, Simba, Bozia3, gosia7122, iwcia77, ComeToMeBaby, Parka lubią tę wiadomość
-
Paszczak brzusio milusio, kciuki zaciśnięte za połówkowe
Iwon ta ostatnia choinka najładniejsza
Pusurek zajebioza te zdjęcie a w awatarze Mikołajek-Adaś na nas patrzy
A ja po kinie i obiadku z mamcią, u nas w galerii śpiewały dziśiaj dzieciaki kolędy aż czuje się świętaa na zewnątrz domek z Mikołajem i prawdziwymi reniferami.
kkisia, Sabina, Pusurek, Aasiula, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Paszcza ładny brzuch łaaadny
Kciuki potrzymam dziś, bo jutro w czasie podglądania Adasia będę ściskać w ręce aparat - moja córka jutro występuje w jasełkach!
Sabina, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
HappyJo wrote:No i właśnie chwila relaksu...
Jutro znów zapierdal, ale za to od wtorku przymusowy urlop nakazany przez Szefa. Kij mu w oko.
Ale we wtorek mam jeszcze trochę biegania. Mój Chuop jutro wieczorem jedzie już do Rodziców, a ja z Młodym i moją Mamą dojeżdżamy w środę. To nasza pierwsza wspólna Wigilia (z Chuopem od kwietnia jesteśmy razem- swoją drogą muszę Wam kiedyś opowiedzieć historię naszej znajomości - spadniecie z krzesła - wyszedł by z tego niezły scenariusz
)
Aasiula, kkisia, HappyJo, moremi, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny