35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:No, to kolejny krok do przodu
Właśnie wydałam połowę pensji na wspomagacze dla mnie i męża, teraz to tylko czekać kuriera
kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega wrote:Dawaj już
No dobra
Zainspirowana historią mojej najbliższej przyjaciółki, która na Sympatii poznała rewelacyjnego faceta, też zapisałąm się na Sympatię - w maju zeszłego roku - i dałam sobie rok na poznanie kogoś, z kim chciałabym być. Po roku miałam zamiar zlikwidować konto jeśli nie poznam nikogo.
Nawijali się coraz to bardziej popaprani kolesie. Co jeden to lepszy. Masakra. Kilka razy traciłam nadzieję. Raz nawet się wypisałam, ale wróciłam, bo uznałam, że dałam sobie rok, więc będę konsekwentna.
W kwietniu napisał do mnie b.sympatyczny facet b.sensowną wiadomość, na którą odpowiedziałam. Po wymianie kilku maili spotkaliśmy się. Nie było fajerwerków, ale rozmawiało nam się b.dobrze.
Zapytałam, gdzie mieszka, bo miał napisane, że nie w moim mieście lecz okolicach. Podał nazwę wiochy - małej ok.20 km od mojego miasta. Powiedziałam, że znam - bardzo się zdziwił, bo "przecież nikt nie zna tego miejsca". A ja mu na to, że ja znam, bo moi rodzice mieli tam kawał ziemi z małym domkiem, ale ją kilka lat temu sprzedali.
To on pyta, gdzie ta ziemia, więc mu tłumaczę, a on na to, że to on ją kupił
niezłe, co?
Jest jeszcze inne tło tej historii - ta ziemia miała być dla mnie. Ojciec mi ją zapisał, ale sytuacja finansowa spowodowała, że był zmuszony ją sprzedać, z czym się nigdy nie mogłam pogodzić. W marcu (miesiąc przed poznaniem mojego Chuopa) pojechałam tam ze znajomym pokazać mu tę ziemię (ziemia jest wyjątkowo urokliwa - na skarpie pod którą płynie rzeka, a po drugiej stronie rzeki jest park krajobrazowy). WIdać było, że tylko część działki przy domku jest zadbana, domek odremontowany, a reszta ziemi stoi odłogiem. Powiedział, żebym odszukała właścicieli, bo może odsprzedaliby mi część ziemi. Zapytałam ojca, komu odsprzedał ziemię, ale jakoś nie chciał mi powiedzieć, a ja jakoś nie naciskałam. Uznałam, że może nie warto.
A tutaj taka historia....
Śmiejemy się, że nasze wnuki będą miały monopol na najlepszą historię miłosną dziadków
W przyszłym roku chcemy tu zbudować dom
Często tu przyjeżdżamy. Dobrze nam tuMalutki domek (40 m kw.)z kominkiem. Urządziłam tu trochę po swojemu
malgos741, kkisia, Sabina, moremi, Simba, Bozia3, Aasiula, Iwone, Mega, Reni, dorbie, caffe, Bursztyn, Pusurek, Dorka1979, iwcia77, kapturnica, SolarPolar, ComeToMeBaby, Arwena, Niuta, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A Wojtek dziś pierwszy raz odwrócił się z brzuszka na plecy. Tak mu się to spodobało, że w ogóle nie chciał leżać na brzuchu. Ja go układałam a on myk i już na plecach. W końcu się tak zmęczył,że nie miał siły się odwrócić i strasznie go to denerwowało.
moremi, Sabina, Simba, malgos741, kkisia, Bozia3, macduska, Aasiula, Iwone, Mega, Reni, anna maria, dorbie, caffe, Pusurek, iwcia77, kapturnica, SolarPolar, Arwena, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Spoko tyle osob przezylo ja tez dam rade
W sumie od wyniku zalezy co dalej
Sa dwie opcje
Jak rury drozne to inseminacja
Jak nie to od stycznia zaczynamy invitro
no i wyjazd Gdańsk lub Białystok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 22:43
Sabina, kkisia, moremi, Aasiula, dorbie, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Happy, moja koleżanka również ma podobną historię
dostała działkę po dziadkach i zaczęła dom budować. Obok kupił stary dom młody chłopak i przyszedł do niej podpytać o firmę. Budowę domu skończyli razem i mają jedną ogromną działkę
malgos741, kkisia, Aasiula, Iwone, HappyJo, Bozia3, Mega, caffe, Pusurek, Dorka1979, iwcia77, kapturnica, SolarPolar, ComeToMeBaby, Arwena, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Pokażesz raz jeszcze?
a teraz śpi tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 22:53
Sabina, kkisia, moremi, Aasiula, Iwone, Bozia3, Pusurek lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
HappyJo - super historia..
Ja uwielbiam takie opowieści - nawet czasem na sympatii podczytywałam historie par....
Jeszcze czekam na niedokończoną opowieść Simby i Dżejmsa...Sabina, kkisia, Iwone, HappyJo, moremi, Simba, Mega, dorbie, caffe, Pusurek, iwcia77, Arwena, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:HappyJo - super historia..
Ja uwielbiam takie opowieści - nawet czasem na sympatii podczytywałam historie par....
Jeszcze czekam na niedokończoną opowieść Simby i Dżejmsa...Sabina, moremi, Reni, Pusurek, gretka, Arwena lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:5 raz już bym nie ubierała. Zostało by bez choinki
Kominek super. Zamień jeszcze Chucky na jakiegoś Mikołaja i mozna odpalac Kevinacieszę sie ze wszystko sie wyprostowało
Sabina, Iwone, Aasiula, kkisia, Mega, Reni, moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
Kominek super. Zamień jeszcze Chucky na jakiegoś Mikołaja i mozna odpalac Kevinacieszę sie ze wszystko sie wyprostowało
Jutro jedziemy na terapię do psychologa. Od rana będziemy sami w domu, to i będzie więcej czasu na rozmowę.
Avatarek też zmienię. Chciałam poprzednie okienko, ale nie umiem go znaleźćkkisia, moremi, dorbie, Bozia3, Simba, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość