X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielebny widziałam, ze odzyskałes stare konto :-)
    możesz nawracać nowe owieczki na dwa baty :-) ;-)
    Heretyczka wrote:
    nigdy nie opowiedziałas swojej

Aasiula, nick nieaktualny, moremi, Bozia3, Mega, nick nieaktualny, Simba, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Happy, super historia

HappyJo lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zmykam. Jutro czeka mnie ciężki dzień. Dobranoc

nick nieaktualny, malgos741, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone.. na Polsat Romans leci film "Świąteczny strajk" wypisz wymaluj Twoja historia
    :-) babka się stara a reszta rodziny jej nie pomaga więc ogłasza strajk i nie robi świąt :-)

panowie postanowili upiec ciasta ;-)
    na razie rozbijają jajka ;-) łyżką próbują wyłowić żółtka hhaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 23:27

nick nieaktualny, moremi, malgos741, nick nieaktualny, Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nigdy nie opowiedziałas swojej
    u mnie nie było tak spektakularnie - że ten tegoes - domek, rzeczka, las - bo gdyby tak było - to teraz nie goniłabym za działkami..;).
    Ja nie szukałam nikogo i niczego - bo byłam dosyć długo zrażona do facetów. W sumie potem dobrze mi się żyło samej z synkiem. Miałam swoje mieszkanie, pracę i dziecko i pomagali mi bardzo rodzice... No ale czasami - samotne wieczory i takie tam - wkręciłam się w czatowanie - w pokojach regionalnych - no i tam przebywałam w grupie osób starszych ode mnie. Pewnego razu zaczęłam gadać z facetem i jakoś tak - gadałam do 5 nad ranem....:) Spodobało mi się, ale nic nie dałam po sobie poznać (nie dałam przez kilka lat :) - tak się bałam w cokolwiek angażować). Temu komuś też się chyba spodobało - bo ja potem obojętna - byłam często zaczepiana...potem się okazało, że jesteśmy jedyni z całego towarzystwa w podobnym wieku (bo w ogóle nie wiedzieliśmy jak wyglądamy)...potem pomału pomału - okazało się, że jesteśmy z tego samego miasta i mieszkamy od siebie około 4 km..:) To już były jaja...:). Na dodatek - ja ze Lwowa, jego rodzina ze Stanisławowa....Kiedyś w nocy pokazał mi się w kamerce - i niestety spodobał. Ja zrobiłam to samo - a on napisał - "o zobaczyłem Bozię - jestem w niebie" :). Mimo tego nie chciałam się spotkać, on nie naciskał....Potem w ogóle odeszłam z tego czata - czasami mnie tak wkurw.., że miałam dość. Odeszłam, ale po 2 czy 3 latach - nie pamiętam już - z głupia frant wróciłam tam - pogadać ze starymi znajomymi. On też tam był - serce mi tak waliło - że myślałam, że dostanę zawału....
    Za jakiś czas nasza wspólna znajoma z Łodzi była przejazdem w Krakowie i chciała się spotkać i z nim i ze mną...Żadne z naszej trójki nie znało się w realu - a z czata znaliśmy się dobrych kilka lat.
    Ja się zgodziłam na spotkanie z nią - on też...:) Wiedzieliśmy, że zobaczymy sie po raz pierwszy po takiej długiej wirtualnej znajomości. Szykowałam się do spotkania cały dzień - każdy paznokieć idealny :) (jak sobie to dziś przypomnę, w kontekście mojego nocnego wyglądu w pierwszych tygodniach po porodzie - z cyckami na wierzchu, w zadużej pidżamie i rozczochranej...to mi się śmiać chce z tamtego czasu...:)
    Spotkanie było magiczne - i ja o on byliśmy chwilę wcześniej - ta znajoma doszła po 10 minutach - świeciło słońce - widziałam jak z daleka idzie w ciemnych okularach i na mój widok je zdjął...:) Takie emocje, że szok. Popatrzyłam mu w oczy i wiedziałam, że cosik będzie na rzeczy - zawsze się to wie...:). Od tego momentu ostrożnie zaczęliśmy się spotykać. To był lipiec. No i do dziś się nie rozstajemy - choć czasami mamy siebie obydwoje dość. To nie jest łatwy i sielankowy związek - dosyć intensywny... :). No i zobaczymy jak to się potoczy za 20 lat :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, HappyJo, malgos741, Simba, moremi, nick nieaktualny, caffe, Iwone, Elfik, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, SolarPolar, ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, Bursztyn, anna maria, Niuta, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow Bozia ...

Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby dobrze sie potoczyło Bozia
    super historia, oczy mnie sie zamgliły ;)

Mega, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, gretka, Bursztyn, anna maria, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, czyli internet laczy. U mnie tak samo.
    Jest tu ktoras, ktorej nie polaczyl internet? ;-)

Mega, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia brak mi słów ... piękna historia ;)

Mega, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    ja :)

Mega, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • HappyJo Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak naprawdę każda historia jest wyjątkowa :) ...bo nasza :) i o to chodzi. Najważniejsze, żeby na starość wspominać ją z rozrzewnieniem u boku wciąż tego samego mężczyzny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 23:35

malgos741, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mnie ;)

malgos741, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie historie na noc... Dobrze, że zajrzałam :-)
    Pięknie piszecie :-)

Mega, malgos741, HappyJo, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, trzymam za Was kciuki:-)

Mega, malgos741, Iwone, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mnie :-) my się na morzu poznaliśmy ;)

Mega, HappyJo, nick nieaktualny, Simba, malgos741, Iwone, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski bez internetu - opowiadac! Ja to nie wiem jak sie poznaje facetow inaczej niz na czatach albo forach. Dziwne to musi byc. Staroswieckie, ale pociagajace. ;-)

moremi, caffe, malgos741, HappyJo, Iwone, Bozia3, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, ComeToMeBaby, Parka lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Laski bez internetu - opowiadac! Ja to nie wiem jak sie poznaje facetow inaczej niz na czatach albo forach. Dziwne to musi byc. Staroswieckie, ale pociagajace. ;-)
    Nie gadaj głośno bo Ci chłop internet odetnie ;D

moremi, malgos741, HappyJo, Iwone, Bozia3, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, gretka, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poznałam mojego męża dość dawno, bylam w 4 kl liceum, mialam 18 lat, on byl na I roku studiow. Poznaliśmy się w kolejce do wc :-)na Sylwestra u mojego kolegi z klasy. A ja myslalamm ze ten kolega w końcu mnie poprosi, zebysmy razem poszli nma Studniówkę. Ale po tej nocy jyz mialam partnera na Studniówkę i na całe życie :-)

U mnie nie było jeszcze internetu ;-) Mamy w Sylwka
    21 rocznicę poznania :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 23:43

caffe, moremi, malgos741, Bozia3, Simba, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, SolarPolar, Aasiula, gretka, Bursztyn, nick nieaktualny, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek, mały na zdjęciu superowy :)

Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Iwone.. na Polsat Romans leci film "Świąteczny strajk" wypisz wymaluj Twoja historia
    :-) babka się stara a reszta rodziny jej nie pomaga więc ogłasza strajk i nie robi świąt :-)

panowie postanowili upiec ciasta ;-)
    na razie rozbijają jajka ;-) łyżką próbują wyłowić żółtka hhaha
    Niestety nie mam Polsatu Romans ale w okresie świątecznym może w necie znajdę

malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 6222 6223 6224 6225 6226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ