35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wielebny widziałam, ze odzyskałes stare konto
możesz nawracać nowe owieczki na dwa baty
Heretyczka wrote:nigdy nie opowiedziałas swojejAasiula, kkisia, moremi, Bozia3, Mega, Heretyczka, Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone.. na Polsat Romans leci film "Świąteczny strajk" wypisz wymaluj Twoja historia
babka się stara a reszta rodziny jej nie pomaga więc ogłasza strajk i nie robi świąt
panowie postanowili upiec ciasta
na razie rozbijają jajkałyżką próbują wyłowić żółtka hhaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 23:27
kkisia, moremi, malgos741, Pusurek, Iwone, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:nigdy nie opowiedziałas swojej
.
Ja nie szukałam nikogo i niczego - bo byłam dosyć długo zrażona do facetów. W sumie potem dobrze mi się żyło samej z synkiem. Miałam swoje mieszkanie, pracę i dziecko i pomagali mi bardzo rodzice... No ale czasami - samotne wieczory i takie tam - wkręciłam się w czatowanie - w pokojach regionalnych - no i tam przebywałam w grupie osób starszych ode mnie. Pewnego razu zaczęłam gadać z facetem i jakoś tak - gadałam do 5 nad ranem....Spodobało mi się, ale nic nie dałam po sobie poznać (nie dałam przez kilka lat
- tak się bałam w cokolwiek angażować). Temu komuś też się chyba spodobało - bo ja potem obojętna - byłam często zaczepiana...potem się okazało, że jesteśmy jedyni z całego towarzystwa w podobnym wieku (bo w ogóle nie wiedzieliśmy jak wyglądamy)...potem pomału pomału - okazało się, że jesteśmy z tego samego miasta i mieszkamy od siebie około 4 km..
To już były jaja...
. Na dodatek - ja ze Lwowa, jego rodzina ze Stanisławowa....Kiedyś w nocy pokazał mi się w kamerce - i niestety spodobał. Ja zrobiłam to samo - a on napisał - "o zobaczyłem Bozię - jestem w niebie"
. Mimo tego nie chciałam się spotkać, on nie naciskał....Potem w ogóle odeszłam z tego czata - czasami mnie tak wkurw.., że miałam dość. Odeszłam, ale po 2 czy 3 latach - nie pamiętam już - z głupia frant wróciłam tam - pogadać ze starymi znajomymi. On też tam był - serce mi tak waliło - że myślałam, że dostanę zawału....
Za jakiś czas nasza wspólna znajoma z Łodzi była przejazdem w Krakowie i chciała się spotkać i z nim i ze mną...Żadne z naszej trójki nie znało się w realu - a z czata znaliśmy się dobrych kilka lat.
Ja się zgodziłam na spotkanie z nią - on też...Wiedzieliśmy, że zobaczymy sie po raz pierwszy po takiej długiej wirtualnej znajomości. Szykowałam się do spotkania cały dzień - każdy paznokieć idealny
(jak sobie to dziś przypomnę, w kontekście mojego nocnego wyglądu w pierwszych tygodniach po porodzie - z cyckami na wierzchu, w zadużej pidżamie i rozczochranej...to mi się śmiać chce z tamtego czasu...
Spotkanie było magiczne - i ja o on byliśmy chwilę wcześniej - ta znajoma doszła po 10 minutach - świeciło słońce - widziałam jak z daleka idzie w ciemnych okularach i na mój widok je zdjął...Takie emocje, że szok. Popatrzyłam mu w oczy i wiedziałam, że cosik będzie na rzeczy - zawsze się to wie...
. Od tego momentu ostrożnie zaczęliśmy się spotykać. To był lipiec. No i do dziś się nie rozstajemy - choć czasami mamy siebie obydwoje dość. To nie jest łatwy i sielankowy związek - dosyć intensywny...
. No i zobaczymy jak to się potoczy za 20 lat
Heretyczka, Pusurek, Mega, HappyJo, malgos741, Simba, moremi, dorbie, caffe, Iwone, Elfik, kkisia, iwcia77, Dorka1979, SolarPolar, ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, Bursztyn, anna maria, Niuta, Mala79, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia brak mi słów ... piękna historia
Mega, Bozia3, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Bozia, czyli internet laczy. U mnie tak samo.
Jest tu ktoras, ktorej nie polaczyl internet?Mega, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Tak naprawdę każda historia jest wyjątkowa
...bo nasza
i o to chodzi. Najważniejsze, żeby na starość wspominać ją z rozrzewnieniem u boku wciąż tego samego mężczyzny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 23:35
malgos741, Mega, Pusurek, Bozia3, kkisia, iwcia77, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Jest tu ktoras, ktorej nie polaczyl internet?
malgos741, moremi, Bozia3, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jest tu ktoras, ktorej nie polaczyl internet?my się na morzu poznaliśmy
Mega, HappyJo, Pusurek, Simba, malgos741, Iwone, Bozia3, dorbie, kkisia, iwcia77, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyLaski bez internetu - opowiadac! Ja to nie wiem jak sie poznaje facetow inaczej niz na czatach albo forach. Dziwne to musi byc. Staroswieckie, ale pociagajace.
moremi, caffe, malgos741, HappyJo, Iwone, Bozia3, Mega, kkisia, iwcia77, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Laski bez internetu - opowiadac! Ja to nie wiem jak sie poznaje facetow inaczej niz na czatach albo forach. Dziwne to musi byc. Staroswieckie, ale pociagajace.
moremi, malgos741, HappyJo, Iwone, Bozia3, Mega, kkisia, iwcia77, Sabina, kapturnica, Aasiula, gretka, Bursztyn, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa poznałam mojego męża dość dawno, bylam w 4 kl liceum, mialam 18 lat, on byl na I roku studiow. Poznaliśmy się w kolejce do wc :-)na Sylwestra u mojego kolegi z klasy. A ja myslalamm ze ten kolega w końcu mnie poprosi, zebysmy razem poszli nma Studniówkę. Ale po tej nocy jyz mialam partnera na Studniówkę i na całe życie
U mnie nie było jeszcze internetuMamy w Sylwka
21 rocznicę poznaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 23:43
caffe, moremi, malgos741, Bozia3, Simba, Mega, kkisia, iwcia77, Sabina, SolarPolar, Aasiula, gretka, Bursztyn, Pusurek, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Iwone.. na Polsat Romans leci film "Świąteczny strajk" wypisz wymaluj Twoja historia
babka się stara a reszta rodziny jej nie pomaga więc ogłasza strajk i nie robi świąt
panowie postanowili upiec ciasta
na razie rozbijają jajkałyżką próbują wyłowić żółtka hhaha
malgos741, kkisia lubią tę wiadomość