35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Ok, ok- jesteśmy ze sobą ciut nieco ponad rok, mieszkamy od lutego, więc może i nie miałam okazji zaobserwować tego typu zachowań
acetonem to owszem, coś tam czyścił, ale bez wacika
Mnie to poprostu waciki się jednoznacznie skojarzyły. Mea culpa, mea culpa...
Simba, Sabina, moremi, Bursztyn, gretka, caffe, Pusurek, Mega, kapturnica, Bozia3, Dorka1979, Niuta, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Jak by nie to ze musze myknac na badania
To za zadne skarby bym jeszcze nie wstala
Historie super
Jak wroce to wam napisze nasza
iwcia77, Simba, HappyJo, moremi, malgos741, Aasiula, Mega, kapturnica, Bozia3, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Simba? a ciebie zebra nie bola? kurde ja czuje jak mi sie korpus rozchodzi..normalnie jak po wypadku samochodowym..
Ja juz nawet nie jestem w stanie rozpoznac CO mnie boli. W ogole to chyba latwiej zaczac od tego co mnie NIE BOLI.
Na lewym boku nie moge spac, bo Leon mi wciska glowe w zebra. Na prawym Max wbija mi glowe (lub plecy lub dupinke) w jajnik. Na wznak - brak doplywu krwi do mozgu
Stac nie moge bo wiazadla i spojenie. W sumie jeszcze stania na glowie nie probowalam, moze to jakas mysl.iwcia77, kkisia, Sabina, HappyJo, moremi, malgos741, Aasiula, Bursztyn, Pusurek, Mega, gosia7122, Dorka1979, Niuta, Parka lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Hahahahahahah napraaaaaawde????
Ja juz nawet nie jestem w stanie rozpoznac CO mnie boli. W ogole to chyba latwiej zaczac od tego co mnie NIE BOLI.
Na lewym boku nie moge spac, bo Leon mi wciska glowe w zebra. Na prawym Max wbija mi glowe (lub plecy lub dupinke) w jajnik. Na wznak - brak doplywu krwi do mozgu
Stac nie moge bo wiazadla i spojenie. W sumie jeszcze stania na glowie nie probowalam, moze to jakas mysl.
o nic juz nie pytam...bo az mi glupiomoremi, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:
o nic juz nie pytam...bo az mi glupioPotem bedzie inna.
iwcia77, Sabina, moremi, malgos741, Aasiula, gretka, Mega, gosia7122, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Eeee tam. Wiadomo, ze jest troche ciezko, ale da sie wytrzymac, nie? Ostatecznie jest jakis ustalony termin zakonczenia tej gehenny
Potem bedzie inna.
spadam po mlotek i patyk
pa
moremi, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
A ja w korku na autostradzie. Zajebiscie
na szczęście od jutra wolne.
I dobrze, bo już nerwowa jestem. Rano opierniczylam Chuopa, że tak wiesza prawne, że j potem n tej suszarce nic znaleźć nie mogę. Wiem, wiem. Pojebało mnie. Ale ja potrzebuję wolnego, coby mi się w mózgu poukładało(inna sprawa, że ja tyle lat byłam samodzielna, że przyzwyczajenia jeszcze czasem biorą górę)
ps.Chuop się raczej nie przejął moim porannym gadaniem. Zegnalimy się uśmiechnięci buziakami.
Simba, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pisalam wczoraj do Was ale zasieg byl kiepski i darowalam sobie aktywnosc. Wiec wczoraj na kacu gigancie ( wypilam 4 drinki teraz cztery bede dochodzic do siebie) jechalam Pierdolino! Calkiem sympatycznie. Ale brakowalo mi tego smrodku pociagowego i miarowego tuk tuk, tuk tuk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 08:34
Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Simba, Bursztyn, gretka, caffe, Pusurek, Mega, Bozia3, gosia7122, moremi, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:HSG masz prywatnie czy na fundusz? bo jamam skierowanie na NFZ ale jeszcze się nie orientowałam z kolejką w szpitalu (za radą: na razie się nie stresować itd.). Ale też mi gin mówiła, ze będą potrzebowali badania na czystość itp. To jak mam skierowanie do szpitala to tam się już wszystkim zajmą, czy powinnam sama zrobić jakieś badania zanim do nich pójdę?
ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzien dobry:-) kurcze ale mam obsuwe, budzik mi nie zadzwonil tempka nie zmierzona, o obsuwie czasowej nie wspomne....
i jeszcze pieszo na zakupy w taka pogode....
zamarzylam o 2 dniowej hibernacjii...Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Szczesc Boze
Jaki piekny temat wczoraj, romantycznyJa mezow swych poznalam na zywca w realu, pierwszego w restauracji, drugiego przez znajomych, przez neta tylko dwie lesbijki zapoznalam- niechcaco
ale przyjaznimy sie do dzis, jedna nadal mnie kocha
Narzeczonych poznawalam np. u lekarza (bo to lekarz byl) albo pod kosciolem- i to nie byl ksiadz tylko tez lekarz
albo na przystanku tramwajowym lub w bibliotece
Czasem czuje sie uwiazana przysiega malzenska
Pusur, Adas slodki w czapie
Bozi chlopaka widzialam, bardzo przystojny jest
Kkisia, hsg nie boli! nie boj sie
I co tam jeszcze? Nie pamietam.... Milego poniedzialku bez wkurwaAasiula, Simba, SolarPolar, Pusurek, Mega, anna maria, kapturnica, Bozia3, Sabina, gosia7122, HappyJo, Dorka1979, moremi, iwcia77, kkisia, Niuta, Mala79, Parka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:27
SolarPolar, Pusurek, Mega, paszczakin, Elfik, gretka, Heretyczka, Bozia3, Sabina, gosia7122, Dorka1979, moremi, HappyJo, iwcia77, Reni, kkisia, Niuta lubią tę wiadomość
-
życzę Wam tego:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81b3dcc3a5ec.jpg
I tego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1fc4590f0d4.jpg
Z okazji świąt.caffe, Aasiula, Mega, kapturnica, Sabina, moremi, HappyJo, iwcia77, Niuta, kkisia, Mala79, megan8 lubią tę wiadomość