WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    A skad Ci to przyszlo do glowy? Masz podwyzszony poziom prolaktyny i juz. Dostaniesz bromka i zaraz bedzie ciąża.
    Stad, ze gruczolak ( bo to pewnie ma Kometa na myśli pisząc o guzie ) jest częstą przyczyna podwyższonej prolaktyny. Parę z nas go tu ma. I zyje, i dzieci ma albo zaraz będzie miało.
    Z gruczolakiem da się żyć, najważniejsze jest, żeby być dobrze zdiagnowoanym i leczonym.

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - dziękuję za piękną niespodziankę :)

iwcia77, Reni, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja miałam dziś prasować zaległości - ale na razie nie mam czasu - bo czytam nasze historie miłosne...no a potem trzeba się będzie szykować na śledzika do Simby - bo zrozumiałam, że nas zaprosiła do siebie..:) Bardzo miło - moge coś upiec - czy co tam trzeba...:)
    Bozia,mi się słabo robi, jak czytam o Twoich świątecznych planach. Prasowanie zaległości? Wpadnij może do mnie i mi obrus raz dwa machnij, bo ja się boje tykac żelazka...

Bozia3, moremi, iwcia77, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bozia,mi się słabo robi, jak czytam o Twoich świątecznych planach. Prasowanie zaległości? Wpadnij może do mnie i mi obrus raz dwa machnij, bo ja się boje tykac żelazka...
    Ja i tak w tym roku odpuściłam dużo - bo powiedzielismy sobie, że w domu nie robimy żadnego przyjęcia...na wigilię do teściow, apotem do mojego brata, pierwszy dzień swiąt spacerek i siedzenie w domu - dojadanie smakołyków po wigilii - na pewno zgarniemy ze 2 torby....;) a w drugi dzień świąt znów do mojego brata. Zwykle organizowałam u siebie jeden z dni - cały na jakieś 12-13 osób. A teraz luz - mam dziecko malutkie i nie mam ani czasu ani miejsca....:). Więc na głowie mam tylko sprzątanie i pieczenie.
    Właśnie...czy dzisiaj już można upiec sernik z bezą? Nie za wcześnie?

Pusurek, Mega, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek - ja też niedosypiam w nocy - nie tak jak Ty, ale jednak te 2-3 razy rozbija mnie na maksa, ale mam ten komfort, że on rano śpi do 9.30-10.00 więc śpię z nim,...

Pusurek, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brudny dom ze stosem prasowania, mezem i psem zostawilam daleko.......( pendolino ) a teraz jestem po pysznym mamusinym obiadku, lezymy na kanapach i zawiazujemym sadelko.jest bosko spokojnie.

Pusurek, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, Sabina, Bozia3, gosia7122, Dorka1979, moremi, iwcia77, kkisia, HappyJo, Parka, caffe lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motywacja ....
    Kurde siedzę popijam kawę i nic jeszcze nie zrobiłam :(
    Nic mi sie nue chce
    Miesiwa sie odmrażają ryby w wodzie
    A ja rozwalona jestem
    Jakies propozycje na motywacje
    Cycki opadają :((
    A moze jak sie odwroce na chwile to sie zrobi samo :(

Bozia3, moremi, iwcia77, kkisia, HappyJo, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja brudny dom ze stosem prasowania, mezem i psem zostawilam daleko.......( pendolino ) a teraz jestem po pysznym mamusinym obiadku, lezymy na kanapach i zawiazujemym sadelko.jest bosko spokojnie.
    Zazdroszczę :)

Bozia3, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:27

Aasiula, moremi, iwcia77, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja miałam dziś prasować zaległości - ale na razie nie mam czasu - bo czytam nasze historie miłosne...no a potem trzeba się będzie szykować na śledzika do Simby - bo zrozumiałam, że nas zaprosiła do siebie..:) Bardzo miło - moge coś upiec - czy co tam trzeba...:)
    Zapraszam oczywiscie :)
    W sumie takie forumowe spotkanie jest całkiem możliwe na przykład przez skype.
    Pilo sie nie raz i nie dwa z koleżankami oddalonymi o tysiące kilometrów :)

Aasiula, Pusurek, Bozia3, moremi, anna maria, iwcia77, Arwena, kkisia, Parka, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Zapraszam oczywiscie :)
    W sumie takie forumowe spotkanie jest całkiem możliwe na przykład przez skype.
    Pilo sie nie raz i nie dwa z koleżankami oddalonymi o tysiące kilometrów :)
    To kiedy? Szampana mam. Śledzia tez się skoluje.Ej, ale fajnie by było, co? Wszystkie mordki zobaczyc lajf! :-D

Simba, Sabina, Bozia3, anna maria, iwcia77, kkisia, Parka, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Stad, ze gruczolak ( bo to pewnie ma Kometa na myśli pisząc o guzie ) jest częstą przyczyna podwyższonej prolaktyny. Parę z nas go tu ma. I zyje, i dzieci ma albo zaraz będzie miało.
    Z gruczolakiem da się żyć, najważniejsze jest, żeby być dobrze zdiagnowoanym i leczonym.

No ja sie ta czescia wypowiedzi Come zasugerowalam

"to zmartwiłam się prolaktyną: 28,16 (norma przed menopauzą 3,34-26,72"

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Zazdroszczę :)
    Tez jestem z sie ie zadowolona i sobie zazdroszcze:-)

Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry laski..
    Kkisia Ty, Ty nie dobra nie ,ze ma chUopa i Was nie potrzebuje tylko zalatana troche :P
    Dziewczyny piekne historie miłosne..
    Bozia czaty czyli tak cos czuje ,że sie na interii siedziało pewnie ;) Ja na interii w regionalnych tez spedziłam pare lat..Nawet miewaliśmy zloty A i paroosobowa grupka wzajemnej adoracji też nam sie zawiazała..Ale z biegiem czasu część odpadla osob a na czacie coraz więcej desperatów sie pokazywało to zaglądam tam juz rzadko...

Dołącze do tych kobitek co poznały swojego nie w necie..Rok 1994 ciężko by było wtedy heheh Poznałam mojego przez wspólna koleżanke..Od początku mi sie podobał ale łajza nie zwrócił na mnie uwagi bo wtedy uznał ,że jestem smarkata-7lat różnicy wtedy był widoczny...Po paru latach wpadliśmy na siebie w miescie na przejściu ..Uśmiech po obu stronach i wiedzielismy o co chodzi..Najlepsze ,że pracowal w zakładzie ,w którym pracowała również moja mama i był pod nia na jej wydziale..Jak usłyszał nazwisko to powiedział ,ze ta pani bedzie jego teściowa.I się z jej córka ożeni.Niestety odwagi mu brakowało by zadzwonić wrrr wiec wzięłam sprawy w swoje ręce..To ja zadzwoniłam do niego pierwsza i zapytałam kiedy wreszcie mi postawi piwo bo czekam od dobrych kilku lat ...I tak sie zaczęło..Spotykaliśmy się od 1999r dokładnie od 3 lutego tego a ślub był 19sierpnia 2000r i przeleciało tez juz naście lat..Zawsze mu powtarzam ,że ma mi dziękowac ,że to ja się odważyłam zadzwonic bo on jako chorązy może koło 50tki by zdążył a może nie ;D
    Kapturnica to ja swojego też z autobusu zobaczyłam pierwszy raz w 1994 a zaczęliśmy się ze sobą spotykać w 1999

Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Pusurek- co foch? :P
    czyżbyś i Ty?
    No więcej nas tutaj jest.
    Gwoli ścisłości - ja też tego nie widziałam, ale po prawie pięciu latach cieszę się, że dałam nam szansę.

Bozia3, iwcia77, Pusurek, ComeToMeBaby, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni doczytałam 6 tyg leczenia szybko minie trzymam kciuki :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:44

Bozia3, gosia7122, Iwone, gretka, anna maria, SolarPolar, Pusurek, Reni, Simba, Bursztyn, kkisia, Arwena, Mala79, Parka, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sie ciesze , ze zaraz chyba ze szczescia urodze :D

excited054.gif

Byl listonosz!!!! po 3 tyg sie pojawil!!! cala skrzynka pelna pocztowek!

Pusur!- mam przesylke!!! bodziak i skarpeteczki cudasnie, tylko przetlumacz mi co tam na tym bodziaku jest napisan ;D po " gungen, gungen" to ja nist fersztejen :)

ah jak lubie pelna skrzynke :)

anna maria, Bozia3, Pusurek, SolarPolar, kapturnica, Simba, macduska, gosia7122, kkisia, Arwena, Mala79, moremi, Parka, caffe, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapcia- priv urgent!

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane !!!
    Chciałabym napisac,ze pamietam o Was mimo,ze nie ma mnie na ovu!!!

Chce Wam złozyc serdeczne życzenia Świateczne: wiele miłosci,radosci,nadziei i pokoju serca <3 <3 :) :) spełnienia marzen i dobrego Nowego Roku :)

A u mnie no cóz nie moge dojsc zdrowotnie do siebie po zabiegu cały czas krwawie raz wiecej raz mniej ale od ponad miesiaca tak sie dzieje okazało sie w minionym tygodniu,ze mój mięsniak urósł i pojawiły sie nowe i to owa przypadłosc daje takie objawy no i czeka mnie operacja ale jeszcze poczekamy zobaczymy,moze sie on zmniejszy.
    A otrzymalismy z mezem ostateczna kwalifikacje do adopcji i teraz czekamy na telefon,ze jest nasze dziecko niestety sa duze kolejki i uprzedzono nas,ze mozemy czekac kilka miesiecy ale tez nawet 2 lata.
    Zblizają sie świeta ale w tym roku nie czekam jakos szczególnie na nie jest mi trudno ale bedą one spedzone z rodziną ( jedziemy do moich rodziców prawie na tydzien :) ) wiec mam nie bedzie czasu na myślenie.
    Pozdrawiam i kiedys zajrze co tam słychac u Was <3
    Pozdrawiam :)

anna maria, Bozia3, paszczakin, Pusurek, Reni, gretka, kapturnica, Dorka1979, Sabina, Simba, macduska, Niuta, gosia7122, kkisia, Arwena, iwcia77, SolarPolar, Elfik, Mala79, moremi, Mango, Parka, caffe, mama78, Iwone, Mega, HappyJo, peppapig lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy paszcza cos nadawala od Gina?czy ja cos przeoczylam?

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 6226 6227 6228 6229 6230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ