35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak (moj od 30 lat mysliwy)trofea sa wszedzie u nas ,u tesciowej i w lesniczowce.Dorka1979 wrote:Też masz trofea? U teściowej to dopiero ściana, na niej są tylko teścia trofea. Jak dzisiaj pojadę to zrobię zdjęcia i pokaże, a propos jazdy do niej, no nie minęły mnie przygotowania szwagierka się upomniała jednak o pomoc i właśnie smażę naleśniki w domu na krokiety i później jadę do nich resztę robić. A smażę u siebie bo mam niezawodną patelnię
Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Niezły ze mnie zawodnik - byliśmy rano na zakupach, potem ok. 13 ej cos tam zjadłam i zasnęłam na 4 godziny
To sa moje przygotowania do Światiwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:bosz, tylko ostrzegajcie wczesniej.. ja nie wege, ale takie stare trupy na scianach mnie przerastaja..
Przemyślenia w kontekscie ostatnich informacji o zabawach polskich myśliwych... Żeby im kurwa chuje ujebalo normalnie...
Reni, kapturnica, moremi, Parka, Mega, Bursztyn, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka,witam córka piecze to ja zaglądam,roboty dużo bo wigilia u mnie
dobrze że syn mi dziecka pilnuje i mała grzeczna to coś zrobić można.
Maryśka zjadła dziś trochę marchewki i płakała za jeszcze,widać że jej smakowało
bardzo ją interesuje to co my jemy i dlatego jej dałam.kkisia, Simba, Sabina, moremi, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Mnie tez... I pewnie rozpetam teraz wielką przed świąteczną dyskusje na forum, ale powiem szczerze, ze dziwie się kobietom, ktorych faceci są myśliwymi. Jak można przytulac się, całować, iść do lozka z kims , kto właśnie odebrał życie i miał z tego radość... Ja pierdole, dla mnie jest to zwyrodniale. I nikt mnie nie przekona, ze trzeba ograniczać pogłowie zwierząt, bo za dużo, bo to, bo sro.
Przemyślenia w kontekscie ostatnich informacji o zabawach polskich myśliwych... Żeby im kurwa chuje ujebalo normalnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 18:41
moremi, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
ej no weźcie to zamazujcie jak w 997 czy jakiś czarny pasek w miejsce dowodów mordu!
no prawie mam mroczki przed oczami!
kuźwa jak można to trzymać w domu?!
Dorka1979 wrote:Też masz trofea? U teściowej to dopiero ściana, na niej są tylko teścia trofea. Jak dzisiaj pojadę to zrobię zdjęcia i pokaże, a propos jazdy do niej, no nie minęły mnie przygotowania szwagierka się upomniała jednak o pomoc i właśnie smażę naleśniki w domu na krokiety i później jadę do nich resztę robić. A smażę u siebie bo mam niezawodną patelnięPusurek, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
dodam amenta i dam na tace!
Pusurek wrote:Mnie tez... I pewnie rozpetam teraz wielką przed świąteczną dyskusje na forum, ale powiem szczerze, ze dziwie się kobietom, ktorych faceci są myśliwymi. Jak można przytulac się, całować, iść do lozka z kims , kto właśnie odebrał życie i miał z tego radość... Ja pierdole, dla mnie jest to zwyrodniale. I nikt mnie nie przekona, ze trzeba ograniczać pogłowie zwierząt, bo za dużo, bo to, bo sro.
Przemyślenia w kontekscie ostatnich informacji o zabawach polskich myśliwych... Żeby im kurwa chuje ujebalo normalnie...Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:hejka,witam córka piecze to ja zaglądam,roboty dużo bo wigilia u mnie
dobrze że syn mi dziecka pilnuje i mała grzeczna to coś zrobić można.
Maryśka zjadła dziś trochę marchewki i płakała za jeszcze,widać że jej smakowało
bardzo ją interesuje to co my jemy i dlatego jej dałam.gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Ale mięsko to się chce wpitalać i ja mówię tu o ogólnym zabijaniu zwierząt bo nie widziałaś chyba co robią w ubojniach, żeby ludzie mieli co jeść i taki myśliwy to jest humanitarny w porównaniu do ubojni
W ubojni to pracują bezmózgowe zwyrole, pijace po kazdym dniu, bo przy takiej pracy nie da się być normalnym człowiekiem.
A myśliwy? Z radością zapierdala przez pol lasu, żeby zabić sarnę i poszczuc na nią psa. A potem pokazać swojej kobiecie i dzieciom jaki tatuś dzielny. Ja pieprze, ci faceci muszą mieć zajebiscie niskie ego i jeszcze mniejsze fiuty.kapturnica lubi tę wiadomość
-
ja się grzecznie pytam ..Gdzie jest śnieg!!!!!!!!!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c72d1d3ca3d.jpgiwcia77, Simba, kapturnica, gosia7122, paszczakin, Aasiula, moremi, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niestety mam podobne zdanie
przykro mi ale znałam paru myśliwych (znajomość została ukrucona z oczywistych względów) i słyszałam co się dzieje w tym środowisku
ah i to tylko utwierdza mnie, że mam rację
http://wyborcza.pl/1,75478,17168064,Mysliwi_znecaja_sie_nad_postrzelonym_jeleniem__Internauci.html
Pusurek wrote:No to ja widziałam wczoraj tych humanitarnych...
W ubojni to pracują bezmózgowe zwyrole, pijace po kazdym dniu, bo przy takiej pracy nie da się być normalnym człowiekiem.
A myśliwy? Z radością zapierdala przez pol lasu, żeby zabić sarnę i poszczuc na nią psa. A potem pokazać swojej kobiecie i dzieciom jaki tatuś dzielny. Ja pieprze, ci faceci muszą mieć zajebiscie niskie ego i jeszcze mniejsze fiuty.Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:niestety mam podobne zdanie
przykro mi ale znałam paru myśliwych (znajomość została ukrucona z oczywistych względów) i słyszałam co się dzieje w tym środowisku
ah i to tylko utwierdza mnie, że mam rację
http://wyborcza.pl/1,75478,17168064,Mysliwi_znecaja_sie_nad_postrzelonym_jeleniem__Internauci.html