35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:Tak chcę kupić SNUZA tylko coś mało ich na allegro i cholera drogie bo 400 zł
http://allegro.pl/snuza-hero-przenosny-monitor-oddechu-dla-niemowlat-i4920262939.htmlDorka1979 lubi tę wiadomość
-
Witam się znad gara z bigosem.
Przed chwilą przyszedł mój prezent od męża.
Romantyczny jak cholera...
A może jednak ? Same oceńcie.
Ten prezent to ... kulki do ćwiczenia mięśni Kegla , czy jak się to pisze
I podejrzewam że mojemu M raczej nie chodziło o nie popuszczanie na starośćSabina, kapturnica, iwcia77, peppapig, Simba, Iwone, Pusurek, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, macduska, Parka, Dorka1979, caffe, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
hahaa przeczytałam Twój post i spojrzałam na avatar hahaha
rewelacja
a może on chce, żeby Twoja wedzajna była wyćwiczona
ja kiedyś od typa dostałam wibrator więc wiesz ..
Niuta wrote:Witam się znad gara z bigosem.
I podejrzewam że mojemu M raczej nie chodziło o nie popuszczanie na starośćSabina, kapturnica, Niuta, iwcia77, kkisia, moremi, Dorka1979, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:Witam się znad gara z bigosem.
I podejrzewam że mojemu M raczej nie chodziło o nie popuszczanie na starośćkapturnica, Niuta, Iwone, kkisia, moremi, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam ,ze ja mimo,że równiez mięsożerna jestem to jednak takie rogi , głowy i inne wypchane ciała martwych zwierzat nie dała bym rade miec w domu na ścianach.ChUop jakby chciał polowac se dla sportu to bym mu nie pozwoliła -byłaby wojna domowa bo nie popieram tego.....
Ale jak to mówią o gustach sie nie dyskutuje...
A co do mysliwych są tacy co odstrzelaja zwierzaki dla zabawy i sie nad nimi znęcaja i tacy , którzy pewnie tez dbają o nie...Co ludź to inna historyjkaSabina, Pusurek, kkisia, gosia7122, moremi, macduska, anna maria, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:hahaa przeczytałam Twój post i spojrzałam na avatar hahaha
rewelacja
a może on chce, żeby Twoja wedzajna była wyćwiczona
ja kiedyś od typa dostałam wibrator więc wiesz ..
O tak ! Już ja ją tak wyćwiczę że zacznie mnie błagać o litość jak mu krew przestanie dopływać do pewnych części ciała
iwcia77, Reni, peppapig, Simba, Sabina, kkisia, Pusurek, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, macduska, Parka, Dorka1979, caffe, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Ja pier...
ja pier...
Kapta, a wiesz kiedy my mamy rocznicę pierwszej randki z moim p.o. mężem?
3 lutego 1999 r...
Kufra i znalazłam swoją siostrę astralną
I kocham cię za paczuszkę!!!
A jak ci się udało trafić we Franklina, którego nie mamy to nie wiem...
Czarownica czy co?
iwcia77, kapturnica, Sabina, Pusurek, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jeszcze nie, bo dopiero po zakupach do domu sie dotoczyła
Wszystko rewelacja. Jest na stówę Adas, widziałam fiutka na wlasne oczy, ja, ktora na usg zazwyczaj nic nie moge wypatrzeć. Ma 26cm i wszytko na miejscu..
Pieciopalczaste pozdrowienia dla ciotek:Chyba mnie zmęczyły porządki świątecznie
iwcia77, Simba, kapturnica, Reni, kkisia, Elfik, gosia7122, moremi, macduska, Sabina, Parka, caffe, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Ja pier...
ja pier...
3 lutego 1999 r...
Czarownica czy co?
Heheheh a mysmy zaczeli ze soba chodzic oficjalnie 14lutegoA pierwsza randka była 3ciego lutego
Więc doszło??Matko z córka normalnie myślałam ,że zaginęła w akcjiJuz zaczęłam sie martwic ,że niezdazy przed swietami ..Ciesze sie,że sie podoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 20:00
peppapig, iwcia77, kkisia, Elfik, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Ja pier...
ja pier...
3 lutego 1999 r...
Czarownica czy co?
kapturnica, iwcia77, kkisia, Niuta, Elfik, Aasiula, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
..nie wiem jak jest na innych forach..ale mysle , ze nasze jest naprawde wyjatkowe - tak sobie to dzis uswiadomilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 20:07
kkisia, Pusurek, Elfik, kapturnica, Reni, Aasiula, peppapig, Iwone, Simba, macduska, Bozia3, Sabina, Parka, caffe, Mega, Bursztyn, HappyJo lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Hmm..ja z moim mam 20 rocznicę pierwszej randki w styczniu 2015... kiedy to przeleciało?
A ja wtedy mam rocznicę ślubu
To forum zaczyna mnie przerażać.
Zaraz się okaże ze tak na prawdę wszystkie mieszkamy w jednej miejscowości tylko ściemę walimyElfik, kapturnica, kkisia, gosia7122, Sabina, peppapig, Iwone, moremi, macduska, Parka, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:..nie wiem jak jest na innych forach..ale mysle , ze nasze jest naprawde wyjatkowe - tak sobie to dzis uswiadomilam
Elfik, kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77, Iwone, Simba, moremi, macduska, Bozia3, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
Wklejam, ponieważ ja mam w domu jedną kaszkę holle
Producent kaszek dla niemowląt i małych dzieci marki Holle i Lebenswert zdecydował się wycofać je z rynku. Wykryto w nich obecność alkaloidów: atropiny i skopolaminy - poinformował w poniedziałek PAP Główny Inspektor Sanitarny.
Jak informuje GIS, zawartość tych alkaloidów w żywności jest niedopuszczalna, więc wycofywane kaszki nie powinny być spożywane.iwcia77 lubi tę wiadomość