X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Tak chcę kupić SNUZA tylko coś mało ich na allegro i cholera drogie bo 400 zł
    Dorka spróbuj licytować. Nowy cena od 100zł w opcji licytuj, albo 250zł w opcji kup teraz
    http://allegro.pl/snuza-hero-przenosny-monitor-oddechu-dla-niemowlat-i4920262939.html

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur- priv urgent!

Pusurek lubi tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się znad gara z bigosem.
    Przed chwilą przyszedł mój prezent od męża.
    Romantyczny jak cholera...
    A może jednak ? Same oceńcie.
    Ten prezent to ... kulki do ćwiczenia mięśni Kegla , czy jak się to pisze ;-)
    I podejrzewam że mojemu M raczej nie chodziło o nie popuszczanie na starość :-P

Sabina, kapturnica, iwcia77, peppapig, Simba, Iwone, Pusurek, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, macduska, Parka, Dorka1979, caffe, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaa przeczytałam Twój post i spojrzałam na avatar hahaha
    rewelacja

a może on chce, żeby Twoja wedzajna była wyćwiczona ;-)
    ja kiedyś od typa dostałam wibrator więc wiesz ..
    Niuta wrote:

Sabina, kapturnica, Niuta, iwcia77, kkisia, moremi, Dorka1979, HappyJo lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Pewnie bym sie nieziemsko wkurwila, ale usmialam sie jak cie przeczytalam :-D

kapturnica, Niuta, Iwone, kkisia, moremi, macduska, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam ,ze ja mimo,że równiez mięsożerna jestem to jednak takie rogi , głowy i inne wypchane ciała martwych zwierzat nie dała bym rade miec w domu na ścianach.ChUop jakby chciał polowac se dla sportu to bym mu nie pozwoliła -byłaby wojna domowa bo nie popieram tego.....
    Ale jak to mówią o gustach sie nie dyskutuje...
    A co do mysliwych są tacy co odstrzelaja zwierzaki dla zabawy i sie nad nimi znęcaja i tacy , którzy pewnie tez dbają o nie...Co ludź to inna historyjka 8)

Sabina, Pusurek, kkisia, gosia7122, moremi, macduska, anna maria, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak piekna fota <3 poglaszcz ode mnie Adasia :-)

paszczakin lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Paszczak piekna fota <3 poglaszcz ode mnie Adasia :-)
    Sabbcia jak tam??

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahaa przeczytałam Twój post i spojrzałam na avatar hahaha
    rewelacja

a może on chce, żeby Twoja wedzajna była wyćwiczona ;-)
    ja kiedyś od typa dostałam wibrator więc wiesz ..

O tak ! Już ja ją tak wyćwiczę że zacznie mnie błagać o litość jak mu krew przestanie dopływać do pewnych części ciała ;-)

iwcia77, Reni, peppapig, Simba, Sabina, kkisia, Pusurek, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, macduska, Parka, Dorka1979, caffe, Mega lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak- super piastka Adasiowa- taki zolwik :D dla ciotek :)

paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pier...

ja pier...

Kapta, a wiesz kiedy my mamy rocznicę pierwszej randki z moim p.o. mężem?

3 lutego 1999 r...

Kufra i znalazłam swoją siostrę astralną;)
    I kocham cię za paczuszkę!!!
    A jak ci się udało trafić we Franklina, którego nie mamy to nie wiem...
    Czarownica czy co? ;)
    <3

iwcia77, kapturnica, Sabina, Pusurek, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jeszcze nie, bo dopiero po zakupach do domu sie dotoczyła ;)

Wszystko rewelacja. Jest na stówę Adas, widziałam fiutka na wlasne oczy, ja, ktora na usg zazwyczaj nic nie moge wypatrzeć. Ma 26cm i wszytko na miejscu..
    Pieciopalczaste pozdrowienia dla ciotek:
    Kurcze...przez chwilę się zastanowiłam - bo pzeczytałam, że fiutek ma 26 cm i w końcu go dojrzałaś..:) Chyba mnie zmęczyły porządki świątecznie

iwcia77, Simba, kapturnica, Reni, kkisia, Elfik, gosia7122, moremi, macduska, Sabina, Parka, caffe, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny melduje się jeszcze przed świętami,trochę posprzątane,choinka ubrana, ciasteczka się pieką.
    To czekamy na Święta?

kapturnica, iwcia77, kkisia, Aasiula, gosia7122, Iwone, macduska, Sabina, caffe, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ja pier...

ja pier...

3 lutego 1999 r...

Czarownica czy co? ;)
    <3

Heheheh a mysmy zaczeli ze soba chodzic oficjalnie 14lutego =D A pierwsza randka była 3ciego lutego =D
    Więc doszło??Matko z córka normalnie myślałam ,że zaginęła w akcji 8) Juz zaczęłam sie martwic ,że niezdazy przed swietami ..Ciesze sie,że sie podoba 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 20:00

peppapig, iwcia77, kkisia, Elfik, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ja pier...

ja pier...

3 lutego 1999 r...

Czarownica czy co? ;)
    <3
    Hmm..ja z moim mam 20 rocznicę pierwszej randki w styczniu 2015... kiedy to przeleciało?

kapturnica, iwcia77, kkisia, Niuta, Elfik, Aasiula, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..nie wiem jak jest na innych forach..ale mysle , ze nasze jest naprawde wyjatkowe - tak sobie to dzis uswiadomilam <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 20:07

kkisia, Pusurek, Elfik, kapturnica, Reni, Aasiula, peppapig, Iwone, Simba, macduska, Bozia3, Sabina, Parka, caffe, Mega, Bursztyn, HappyJo lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Hmm..ja z moim mam 20 rocznicę pierwszej randki w styczniu 2015... kiedy to przeleciało?

A ja wtedy mam rocznicę ślubu ;-)
    To forum zaczyna mnie przerażać.
    Zaraz się okaże ze tak na prawdę wszystkie mieszkamy w jednej miejscowości tylko ściemę walimy :-P

Elfik, kapturnica, kkisia, gosia7122, Sabina, peppapig, Iwone, moremi, macduska, Parka, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..nie wiem jak jest na innych forach..ale mysle , ze nasze jest naprawde wyjatkowe - tak sobie to dzis uswiadomilam <3
    Ja tez tak mysle. I jeszcze nas impra u Simby czeka...

Elfik, kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77, Iwone, Simba, moremi, macduska, Bozia3, Parka, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo my tu taka jedna wielka rodzina 8)

kkisia, Aasiula, gosia7122, Sabina, iwcia77, peppapig, Niuta, Iwone, Bozia3, Parka, HappyJo lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam, ponieważ ja mam w domu jedną kaszkę holle

Producent kaszek dla niemowląt i małych dzieci marki Holle i Lebenswert zdecydował się wycofać je z rynku. Wykryto w nich obecność alkaloidów: atropiny i skopolaminy - poinformował w poniedziałek PAP Główny Inspektor Sanitarny.

Jak informuje GIS, zawartość tych alkaloidów w żywności jest niedopuszczalna, więc wycofywane kaszki nie powinny być spożywane.

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 6229 6230 6231 6232 6233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ