X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Tak chcę kupić SNUZA tylko coś mało ich na allegro i cholera drogie bo 400 zł
    Dorka spróbuj licytować. Nowy cena od 100zł w opcji licytuj, albo 250zł w opcji kup teraz
    http://allegro.pl/snuza-hero-przenosny-monitor-oddechu-dla-niemowlat-i4920262939.html

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur- priv urgent!

Pusurek lubi tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się znad gara z bigosem.
    Przed chwilą przyszedł mój prezent od męża.
    Romantyczny jak cholera...
    A może jednak ? Same oceńcie.
    Ten prezent to ... kulki do ćwiczenia mięśni Kegla , czy jak się to pisze ;-)
    I podejrzewam że mojemu M raczej nie chodziło o nie popuszczanie na starość :-P

Sabina, kapturnica, iwcia77, peppapig, Simba, Iwone, Pusurek, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, macduska, Parka, Dorka1979, caffe, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaa przeczytałam Twój post i spojrzałam na avatar hahaha
    rewelacja

a może on chce, żeby Twoja wedzajna była wyćwiczona ;-)
    ja kiedyś od typa dostałam wibrator więc wiesz ..
    Niuta wrote:

Sabina, kapturnica, Niuta, iwcia77, kkisia, moremi, Dorka1979, HappyJo lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Pewnie bym sie nieziemsko wkurwila, ale usmialam sie jak cie przeczytalam :-D

kapturnica, Niuta, Iwone, kkisia, moremi, macduska, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam ,ze ja mimo,że równiez mięsożerna jestem to jednak takie rogi , głowy i inne wypchane ciała martwych zwierzat nie dała bym rade miec w domu na ścianach.ChUop jakby chciał polowac se dla sportu to bym mu nie pozwoliła -byłaby wojna domowa bo nie popieram tego.....
    Ale jak to mówią o gustach sie nie dyskutuje...
    A co do mysliwych są tacy co odstrzelaja zwierzaki dla zabawy i sie nad nimi znęcaja i tacy , którzy pewnie tez dbają o nie...Co ludź to inna historyjka 8)

Sabina, Pusurek, kkisia, gosia7122, moremi, macduska, anna maria, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak piekna fota <3 poglaszcz ode mnie Adasia :-)

paszczakin lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Paszczak piekna fota <3 poglaszcz ode mnie Adasia :-)
    Sabbcia jak tam??

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahaa przeczytałam Twój post i spojrzałam na avatar hahaha
    rewelacja

a może on chce, żeby Twoja wedzajna była wyćwiczona ;-)
    ja kiedyś od typa dostałam wibrator więc wiesz ..

O tak ! Już ja ją tak wyćwiczę że zacznie mnie błagać o litość jak mu krew przestanie dopływać do pewnych części ciała ;-)

iwcia77, Reni, peppapig, Simba, Sabina, kkisia, Pusurek, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, macduska, Parka, Dorka1979, caffe, Mega lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak- super piastka Adasiowa- taki zolwik :D dla ciotek :)

paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pier...

ja pier...

Kapta, a wiesz kiedy my mamy rocznicę pierwszej randki z moim p.o. mężem?

3 lutego 1999 r...

Kufra i znalazłam swoją siostrę astralną;)
    I kocham cię za paczuszkę!!!
    A jak ci się udało trafić we Franklina, którego nie mamy to nie wiem...
    Czarownica czy co? ;)
    <3

iwcia77, kapturnica, Sabina, Pusurek, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jeszcze nie, bo dopiero po zakupach do domu sie dotoczyła ;)

Wszystko rewelacja. Jest na stówę Adas, widziałam fiutka na wlasne oczy, ja, ktora na usg zazwyczaj nic nie moge wypatrzeć. Ma 26cm i wszytko na miejscu..
    Pieciopalczaste pozdrowienia dla ciotek:
    Kurcze...przez chwilę się zastanowiłam - bo pzeczytałam, że fiutek ma 26 cm i w końcu go dojrzałaś..:) Chyba mnie zmęczyły porządki świątecznie

iwcia77, Simba, kapturnica, Reni, kkisia, Elfik, gosia7122, moremi, macduska, Sabina, Parka, caffe, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny melduje się jeszcze przed świętami,trochę posprzątane,choinka ubrana, ciasteczka się pieką.
    To czekamy na Święta?

kapturnica, iwcia77, kkisia, Aasiula, gosia7122, Iwone, macduska, Sabina, caffe, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ja pier...

ja pier...

3 lutego 1999 r...

Czarownica czy co? ;)
    <3

Heheheh a mysmy zaczeli ze soba chodzic oficjalnie 14lutego =D A pierwsza randka była 3ciego lutego =D
    Więc doszło??Matko z córka normalnie myślałam ,że zaginęła w akcji 8) Juz zaczęłam sie martwic ,że niezdazy przed swietami ..Ciesze sie,że sie podoba 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 20:00

peppapig, iwcia77, kkisia, Elfik, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ja pier...

ja pier...

3 lutego 1999 r...

Czarownica czy co? ;)
    <3
    Hmm..ja z moim mam 20 rocznicę pierwszej randki w styczniu 2015... kiedy to przeleciało?

kapturnica, iwcia77, kkisia, Niuta, Elfik, Aasiula, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..nie wiem jak jest na innych forach..ale mysle , ze nasze jest naprawde wyjatkowe - tak sobie to dzis uswiadomilam <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 20:07

kkisia, Pusurek, Elfik, kapturnica, Reni, Aasiula, peppapig, Iwone, Simba, macduska, Bozia3, Sabina, Parka, caffe, Mega, Bursztyn, HappyJo lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Hmm..ja z moim mam 20 rocznicę pierwszej randki w styczniu 2015... kiedy to przeleciało?

A ja wtedy mam rocznicę ślubu ;-)
    To forum zaczyna mnie przerażać.
    Zaraz się okaże ze tak na prawdę wszystkie mieszkamy w jednej miejscowości tylko ściemę walimy :-P

Elfik, kapturnica, kkisia, gosia7122, Sabina, peppapig, Iwone, moremi, macduska, Parka, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..nie wiem jak jest na innych forach..ale mysle , ze nasze jest naprawde wyjatkowe - tak sobie to dzis uswiadomilam <3
    Ja tez tak mysle. I jeszcze nas impra u Simby czeka...

Elfik, kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77, Iwone, Simba, moremi, macduska, Bozia3, Parka, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo my tu taka jedna wielka rodzina 8)

kkisia, Aasiula, gosia7122, Sabina, iwcia77, peppapig, Niuta, Iwone, Bozia3, Parka, HappyJo lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam, ponieważ ja mam w domu jedną kaszkę holle

Producent kaszek dla niemowląt i małych dzieci marki Holle i Lebenswert zdecydował się wycofać je z rynku. Wykryto w nich obecność alkaloidów: atropiny i skopolaminy - poinformował w poniedziałek PAP Główny Inspektor Sanitarny.

Jak informuje GIS, zawartość tych alkaloidów w żywności jest niedopuszczalna, więc wycofywane kaszki nie powinny być spożywane.

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 6229 6230 6231 6232 6233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ