35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
powyższe posty przypomniały mi sytuację..
audycja radiowa, niejakiego Nosala chyba, wkręca ludzi na jakieś głupie telefony, dzwoni do nich przedstawia się jako ktoś tam...robi to z polecenia znajomych ofiary..
Nigdy mnie nie bawiło robienie z ludzi kretynów,ale czasem musiałam słuchać, bo reszta pokoju w pracy słuchała tego chamidła..
Zadzwonił raz do jakiejś dziewczyny, że dzwoni z porodówki od jej przyjaciółki, że mąż nie może dojechać na poród, tu idzie średnio, potrzebne wsparcie psychiczne, kazała do niej zadzwonić..
I ta dziewczyna, przejęta niezmiernie, do tej słuchawki powtarza, że wszystko będzie dobrze, że ma się nie bać, oddychać, no słychać, że nerwy ma napięte jak struna, żeby tylko tej przyjaciółce pomóc...
a potem kretyn mówi, że ta ciężarna przyjaciółka ją wkręciła...
w domyśle, cała Polska miała z niej ubaw...
hmmm
chyba bym do niej nie poszła z wizytą na porodówkę
w ogóle chyba nie poszła z wizytą...
Taki żarcik...
Zatem rozumiem, że Pusur będzie cię wspierał telefonicznie i mówił, że wszystko będzie dobrze
Ale jak każe ci przeć, to się najpierw zastanów, z tej Norwegii może nie za dobrze widzieć))))))))))))
Sabina, iwcia77, Pusurek, moremi, Arwena, kkisia, kapturnica, Parka, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:pamiętam i myślałam że Ty ją przebijesz i będziesz nadawała wideokonferencję z porodówki
..ale sa na forum nierodki - starajace sie, wiec nie bede straszyc
Sabina, Iwone, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:niestety mam podobne zdanie
przykro mi ale znałam paru myśliwych (znajomość została ukrucona z oczywistych względów) i słyszałam co się dzieje w tym środowisku
ah i to tylko utwierdza mnie, że mam rację
http://wyborcza.pl/1,75478,17168064,Mysliwi_znecaja_sie_nad_postrzelonym_jeleniem__Internauci.html
Nie, nie bronię myśliwych. Nie jadłam mięsa przez kilkanaście lat. Natomiast wiem, że należy rozróżniać myśliwych (którzy zabijają tak, by zwierzę nie męczyło się) i kłusowników (którzy przeciągają agonię zwierząt). I mimo, że źle się czuję w towarzystwie trofeów z polowań, to nie zamierzam nikogo atakować.Simba, macduska, paszczakin, kkisia, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Z widokiem na piczkinsa, bo inaczej sie nie liczy!
Pusurek, Sabina, Iwone, Bozia3, Arwena, kkisia, moremi, kapturnica, Parka, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Co do wyborczej i profilu LPM, to bym podchodziła ostrożnie. Akurat Rafał Gaweł niczego nie weryfikuje, nie interesuje go co druga strona ma do powiedzenia, tylko od razu szykuje szubienicę i idą za nim takie biedne owieczki. Krętacz i oszust. Wie gdzie uderzyć, żeby kasę wyciągnąć. Był rasizm, teraz myśliwi. I to co przedstawia na profilu LPM to kłusownicy.
Nie, nie bronię myśliwych. Nie jadłam mięsa przez kilkanaście lat. Natomiast wiem, że należy rozróżniać myśliwych (którzy zabijają tak, by zwierzę nie męczyło się) i kłusowników (którzy przeciągają agonię zwierząt). I mimo, że źle się czuję w towarzystwie trofeów z polowań, to nie zamierzam nikogo atakować.moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:nawet nie próbuj! pamiętaj że mam Twój adres
nie jestem anonimowa
wiecie gdzie mnie szukac
...to tez jak mnie zaciuka ciupaska moj Alojz to go znajdziecie i kare wymierzycie
Iwone, paszczakin, Arwena, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:ok, ale akceptujemy tylko wersje HD + dolby sourround
i zatrudnij lektora o ciepłym, kojącym głosie
i jeszcze plansze edukacyjne by się przydały w przerwach pomiędzy skurczem a parciem
i na litość boską- transmisja bez reklam!transmisja bez reklam wygrywa
Pusurek, ComeToMeBaby, Iwone, macduska, Sabina, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no ale to one sa najbardziej zainteresowane...co ja moge powiedziec kobiecie ktora porod juz przeszla
http://www.iv.pl/images/55263745817581438923.jpgIwone, iwcia77, Niuta, Arwena, moremi, kkisia, kapturnica, Bozia3, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość