35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Co do wyborczej i profilu LPM, to bym podchodziła ostrożnie. Akurat Rafał Gaweł niczego nie weryfikuje, nie interesuje go co druga strona ma do powiedzenia, tylko od razu szykuje szubienicę i idą za nim takie biedne owieczki. Krętacz i oszust. Wie gdzie uderzyć, żeby kasę wyciągnąć. Był rasizm, teraz myśliwi. I to co przedstawia na profilu LPM to kłusownicy.
Nie, nie bronię myśliwych. Nie jadłam mięsa przez kilkanaście lat. Natomiast wiem, że należy rozróżniać myśliwych (którzy zabijają tak, by zwierzę nie męczyło się) i kłusowników (którzy przeciągają agonię zwierząt). I mimo, że źle się czuję w towarzystwie trofeów z polowań, to nie zamierzam nikogo atakować.Arwena, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam,
dociągnęłam łancuch z kuchni
melduję, że drzwi przyjechały - nikt nie zginąłiwcia77, ComeToMeBaby, Iwone, anna maria, Sabina, Arwena, moremi, kkisia, Elfik, kapturnica, Parka, Dorka1979, caffe, Bozia3, Mega, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Nie musze sie tlumaczyc ,ale moj maz nie zneca sie nad zwierzetami ,wszystkich wkladasz do jednego worka.W takim razie moja Mama tez jest niehumanitarna bo sama obcinala lby kaczka i kura.W ubojni pracuja bezmozgowcy ,pijacy to dlaczego jesz mieso,o ile sie nie myle Ty nie jestes wega.Pusurek wrote:No to ja widziałam wczoraj tych humanitarnych...
W ubojni to pracują bezmózgowe zwyrole, pijace po kazdym dniu, bo przy takiej pracy nie da się być normalnym człowiekiem.
A myśliwy? Z radością zapierdala przez pol lasu, żeby zabić sarnę i poszczuc na nią psa. A potem pokazać swojej kobiecie i dzieciom jaki tatuś dzielny. Ja pieprze, ci faceci muszą mieć zajebiscie niskie ego i jeszcze mniejsze fiuty.Simba, Arwena, moremi, kkisia, Dorka1979, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Nie musze sie tlumaczyc ,ale moj maz nie zneca sie nad zwierzetami ,wszystkich wkladasz do jednego worka.W takim razie moja Mama tez jest niehumanitarna bo sama obcinala lby kaczka i kura.W ubojni pracuja bezmozgowcy ,pijacy to dlaczego jesz mieso,o ile sie nie myle Ty nie jestes wega.
-
Iwcia, to ty mi mozesz dawac relacje na zywo, a ja im komentarze- jak mecze na "z czuba.pl"
poza tym czasu na reklamy nie bedzie- ja obstawiam, ze to bedzie porod ekspresmowilam Ci..
iwcia77, Pusurek, moremi, kkisia, Mega, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodglądałam was z komórki podczas zakupów więc jestem na bierząco
Widzę, ze na tapecie historie miłosne.
Moja moze niezbyt spektakularna, ale napiszę.
poznaliśmy się ponad 20 lat temu na zabawie wiejskiej.
Kiedyś funkcjonowały tego typu imprezy co sobota innej wiosce. Zaintrygował mnie chopak z włosami do ramion. Jakiś taki inny był niz wszyscy
Kocie ruchy i to COŚ.
Szukałam sposobu by go zaczepic. Potem okazało się, ze on podobnie- szukał mozliwości zagadania...
zaczeliśmy się spotykac-i zostaliśmy parą na jakieś 3,5 roku. Jako że jest starszy o 5 lat to w chwili kiedy kończył studia ja zaczynałam. Jakoś mi to nie bylo po drodze...
Zal mi się zrobiło studenckiego życia i wolnosci, on coś przebąkiwał o ślubie...
Rozstaliśmy się z mojej inicjatywy, wiem ze przeżył to bardzo.
Nie wdzieliśmy się wcale około 2 lat.
Studenckie życie okazało się nie takie atrakcyjne jakby się zdawało.
Zatęskiniłam za poprzednim Zyciem. Wiedziałam od koleżanki że on nikogo nie ma i nie szuka...
I traf chciał, ze spotkaliśmy się zupełnie przypadkiem na koncercie z okazji Kozienaliów. On przyjechał do brata a ja polazłam na koncert z nudów.
Poszliśmy do knajpy i gadaliśmy, gadaliśmy ....
a potem do mnie i....
To było w maju 1999 roku a 2 pażdziernika tego roku był nasz ślub.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 22:51
Arwena, Iwone, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, paszczakin, kapturnica, Parka, Dorka1979, caffe, Bozia3, Mega, Simba, gretka, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Iwcia, to ty mi mozesz dawac relacje na zywo, a ja im komentarze- jak mecze na "z czuba.pl"
poza tym czasu na reklamy nie bedzie- ja obstawiam, ze to bedzie porod ekspresmowilam Ci..
ajlawju
paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Iwcia, to ty mi mozesz dawac relacje na zywo, a ja im komentarze- jak mecze na "z czuba.pl"
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a widzialyscie w ogole, ze owu zgapilo nasza tradycje przerabiania awatarow i ludzik OF tez dostal miko-czape?
czy ona jest juz tam sto lat, a ja dopiero sie obudzilam?
moremi, kkisia, iwcia77, macduska, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja co?? Fotki piczkinsa wstawiać??
ty mozesz np jakies zaklady zbierac, ile jeszcze, jakie rozwarcie, itp.. trzeba jakis biznes z tego zrobiciwcia77, moremi, kkisia, macduska, Pusurek lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:
To było w maju 1999 roku a 2 pażdziernika tego roku był nasz ślub.
a potem urodzily sie Waciki i zyli dlugo i szczesliwie
Wacia historia pieknia i romantyczna
paszczakin, moremi, kkisia, kapturnica, macduska, Bozia3, Mega, Sabina lubią tę wiadomość