35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRano napisałam Wam naszą historię miłosna, ale nagle wylogowało mnie z forum
A potem w pracy już nie miałam czasu pisać jeszcze raz...
My też poznaliśmy się zimą(...)
Kiedy pytam męża, czy chciałby coś zmienić, albo czy zdecydował się na związek ze mną po raz drugi - twierdzi, że bez wahania tak
Mam fajnego mężaWiem, że bardzo mnie kocha, a ja jego
I jest dobrze
Nam dobrze z tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 22:37
ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, kapturnica, Pusurek, peppapig, Elfik, gosia7122, Iwone, Niuta, Simba, moremi, macduska, Bozia3, paszczakin, Parka, caffe, Bursztyn, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabbcia jak tam??
Pękam x dumy za każdym razem, gdy to sobie przypominam
W takich chwilach wiem, że warto żyć
A jeśli chodzi o resztę, to nie ma co narzekać
Jest dobrze
Tylko wiesz co, słaba nadal jestem. I dziś pojawiła się krew, a do tej pory było bardzo słabe, słabiusieńkie plamienie. Ale zobaczę co się z tego rozwinieiwcia77, kapturnica, gretka, Elfik, gosia7122, moremi, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Sabina, pięknie. Widzę, że u Was też poszło lawinowo
Boże, jak mi tak córka kiedyś powie, to ją zamknę w pokoju i zaczekam aż jej przejdzie albo do weryfikacjo potencjalnego narzeczonego, przez jej tatęiwcia77, kkisia, Elfik, Iwone, peppapig, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusur i Paszczak od 29 grudnia telefony w pogotowiu trzymac odpalone i naladowane...bo koncze 37 tydzien i moze sie zadziac
Sabina, Pusurek, kkisia, peppapig, gretka, Elfik, gosia7122, Simba, moremi, Bozia3, paszczakin, Arwena, Parka, Dorka1979, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Pusur i Paszczak od 29 grudnia telefony w pogotowiu trzymac odpalone i naladowane...bo koncze 37 tydzien i moze sie zadziac
Sabina, iwcia77, Elfik, Iwone, moremi, Bozia3, paszczakin, Arwena, kkisia, Parka, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja spie z komorka pod poduszka! Wifi non stop wlaczone, wiec laduje ja 2 razy dziennie. Mozesz spokojnie rodzic!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 21:51
Iwone, Elfik, Sabina, Pusurek, Bozia3, kkisia, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Wszystko rewelacja. Jest na stówę Adas, widziałam fiutka na wlasne oczy, ja, ktora na usg zazwyczaj nic nie moge wypatrzeć. Ma 26cm i wszytko na miejscu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 21:51
iwcia77, Sabina, Niuta, Elfik, Pusurek, Simba, macduska, Bozia3, kkisia, Parka, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:o to to to to to... właśnie.
też wiedziałam. nie wiem skąd
Sabina, Elfik, moremi, macduska, Bozia3, kkisia, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
iwone, nie wiem czy pamietasz ale jak Pusur rodzil to na lajciku nadawala z komory jakby pisala , ze lezy na plazy w Miami i saczy drinka z parasolka
Iwone, Elfik, Sabina, Pusurek, Niuta, Simba, moremi, peppapig, kkisia, Parka, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:iwone, nie wiem czy pamietasz ale jak Pusur rodzil to na lajciku nadawala z komory jakby pisala , ze lezy na plazy w Miami i saczy drinka z parasolka
iwcia77, Sabina, Pusurek, kkisia, Mega lubią tę wiadomość