35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
powiedzcie mi, co wyscie dzis w tej kuchni robily? u mnie wszystko dostalo kategorie "za wczesnie"! chocbym chciala, dwu-trzydniowe zarcie na wigilii jakos mi sie nie widzi, a juz w ogole w kolejne dni swiat? gotowych ryb czy salatek przeciez nie zamroze..
Iwone, kkisia, iwcia77, macduska, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Prezent mężowi kupiłam i jeszcze podstępem go do sklepu z butami zaciągnęłam i powiedziałam, że ma 5 minut do zamknięcia sklepu. Wybrał
ufff
iwcia77, kkisia, paszczakin, macduska, Pusurek, Bozia3, Mega, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:powiedzcie mi, co wyscie dzis w tej kuchni robily? u mnie wszystko dostalo kategorie "za wczesnie"! chocbym chciala, dwu-trzydniowe zarcie na wigilii jakos mi sie nie widzi, a juz w ogole w kolejne dni swiat? gotowych ryb czy salatek przeciez nie zamroze..
Za chwilę idę z mężem ukatrupić karpie, bo lubię przemrożoneArwena, kkisia, Bozia3, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszczaku ja tylko zrobilam farsz na pierogi i krokiety
Sernik zjebany
Rybe po grecku
Karpia oblozylam cebula
Namoczylam groch i grzyby na jutro
Pokrolam sobie kapuche
A i nalesniki na krokiety
I wsio
Reszta jutroiwcia77, Arwena, moremi, paszczakin, Bozia3, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:niestety mam podobne zdanie
przykro mi ale znałam paru myśliwych (znajomość została ukrucona z oczywistych względów) i słyszałam co się dzieje w tym środowisku
ah i to tylko utwierdza mnie, że mam rację
http://wyborcza.pl/1,75478,17168064,Mysliwi_znecaja_sie_nad_postrzelonym_jeleniem__Internauci.htmlmoremi, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no więc.... nic
ja też mam za wczesnie.
jutro zakupy aby zaopatrzyć się w prowiant, potem ważna sprawa urzędowa, może jakieś świętowanie sprawy, a potem do kuchniwieczorem gotuję warzywa na sałatkę na święta, piekę ciasto czekoladowe z buraków (i ono chyba jedyne z moich wypocin stanie na wigilijnym stole, reszta na świątecznym, a w samą wigilie robię klopsiki już na dalsze dni.
co to za ciasto?
Dorka1979, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:eeee..... miał być lektor przystjny. uuuuuuuu...
ale jak komentarze nie będą, za przeproszenie, w sensie dosłownym i przenośnym, z dupy, to opcja dopłaty za bilet aktualna
dobra, fotki przystojnych facetow moge Wam wklejac.. Ale wtedy komentarze moga byc 'z dupy', ok? Bo ja jeszczce przed pierwszym porodem, wiec za sensownosc odpowiadac nie moge
Hmm.. tak sobie mysle, ze moze ja bede komentowac na zywo, a Pusur niech interpretacje podaje.. Bo una doswiadczona i to do tego niedawno..iwcia77, kkisia, Pusurek, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:na przykład takie: http://asiawkuchni.blog.onet.pl/2014/09/30/wysmienite-ciasto-czekoladowe-z-burakie/
wychodzi pyszne czekoladowe, mokre, takie brownie.
wogóle nie czuć buraczków, a jak ktoś nie wie z czego to jest to na bank nie wyczuje. jednego się nauczyłam: żeby nie wyszedł zakalec dodajemy surowe buraki, nie gotowane. fajne, lekkie, dietetyczne, zdrowe. coś jak ciasto marchewkowe tylko w innej odsłonie." cudne przepisy"- dzieki
ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:heh, nie teraz. planuję w sierpniu
biznesowa sprawa. dostałam dotację na działalność, że się tak pochwalę.ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość