35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no wiesz - Bisca poddala pomysl ( a dokladnie jej maz) , caffe podlapala- to ja chociaz chrzestna twych dzieci zostane
Iwcia, ja już o nich zawsze bedę myśleć - moje Waciki,
a uśmiałam się do łez jak to czytałamiwcia77, Mega, moremi, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:piekły ciasteczka - to wczoraj wieczorem, a dzisiaj ozdabiały:
http://www.iv.pl/images/80777618837624288355.jpg
http://www.iv.pl/images/68582105784572221140.jpg
taki filtr mam na oczachmacduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Iwcia, ja już o nich zawsze bedę myśleć - moje Waciki,
a uśmiałam się do łez jak to czytałam? rodzina Waciowskich?
macduska, Dorka1979, Bozia3, moremi, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:ja tam nie widze ciasteczek tylko cukier i mąke z barwnikami
taki filtr mam na oczach
Ojtam, ojtam
CZYPIASZ SIE jak to u nas na Roztoczu mówia,
one nie sa do jedzenia tylko do oglądania.
Z reguły unikam barwników ale z takiej okazji nie mogę sobie odmówić...
i młody Wacik się cieszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 23:38
Heretyczka, iwcia77, Mega, moremi, kapturnica, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jakie Wy romantyczne historie opisujecie, fju fju
mojego też poznałam w necie i po umówieniu się na spotkanie, odechciało mi się tego spotkania bo dzieliła nas odległość 230 km. No ale przyjechał BMW, więc... heheheheheiwcia77, Iwone, macduska, Pusurek, Dorka1979, kkisia, Bozia3, Mega, moremi, kapturnica, Simba, Parka, malgos741, Bursztyn, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Renifery boskie, Ruska!
W kuchni u mnie zero życia, siedze z córka i gram w Farmera. Jutro może zacznie cos gotować. A może i nie?
Ruska?????
zaraz bedę mieć nastepną ksywkę, a Ty przesrane u Simby....iwcia77, Pusurek, paszczakin, Mega, moremi, kapturnica, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:jakie Wy romantyczne historie opisujecie, fju fju
mojego też poznałam w necie i po umówieniu się na spotkanie, odechciało mi się tego spotkania bo dzieliła nas odległość 230 km. No ale przyjechał BMW, więc... hehehehehekontynuuj , opowiadaj bom ciekawa
caffe, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny