35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiestety u mnie już nie widać opcji kup teraz za 250 złIwone wrote:Dorka spróbuj licytować. Nowy cena od 100zł w opcji licytuj, albo 250zł w opcji kup teraz
http://allegro.pl/snuza-hero-przenosny-monitor-oddechu-dla-niemowlat-i4920262939.html
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO, to ja tez cos w temacie aut kiedys opowiem. Mój chłop przyjechał do mnie zajebistym audi, a ja malo nie padlam ze smiechu, bo mi się skojarzył z drechami u mnie na dzielni. Miał potem focha, bo myslal, ze mnie na furke zlapie.caffe wrote:jakie Wy romantyczne historie opisujecie, fju fju

mojego też poznałam w necie i po umówieniu się na spotkanie, odechciało mi się tego spotkania bo dzieliła nas odległość 230 km. No ale przyjechał BMW, więc... hehehehehe
macduska, caffe, iwcia77, Bozia3, moremi, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
tak zapierdzielał tym samochodem, ale dymu takiego nie byłoHeretyczka wrote:narzeczony caffe i jego beemwu
https://www.youtube.com/watch?v=_Ov0diykkOQ
a ja lubię szybką jazdę, więc się "przejechałam"
Heretyczka, iwcia77, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Na samą furę by mnie nie złapał, ale trafił mi się cały pakietPusurek wrote:O, to ja tez cos w temacie aut kiedys opowiem. Mój chłop przyjechał do mnie zajebistym audi, a ja malo nie padlam ze smiechu, bo mi się skojarzył z drechami u mnie na dzielni. Miał potem focha, bo myslal, ze mnie na furke zlapie.

iwcia77, Pusurek, Bozia3, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
a moj Alojz zardzewialym alfa romeo model 33Pusurek wrote:O, to ja tez cos w temacie aut kiedys opowiem. Mój chłop przyjechał do mnie zajebistym audi, a ja malo nie padlam ze smiechu, bo mi się skojarzył z drechami u mnie na dzielni. Miał potem focha, bo myslal, ze mnie na furke zlapie.

caffe, Pusurek, Bozia3, moremi, kapturnica, Simba, kkisia, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja mrożonych nie lubię....każdy widać ma swoje smakiIwone wrote:idę mordować karpie

Ja dziś ubrałam choinkę, skońćzyłam kupować prezenty, upiekłam sernik. Jutro z mamą i bratową lepię pierogi, uszka i pieczemy makowce. Wszystko u mnie - bo mam thermomix, więc ciasto w sekundę....
iwcia77, caffe, macduska, Mega, kapturnica, kkisia, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny