35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień Dobry!
Ja wczoraj po pracy w garach,a skończyłam o 19.00, w domu byłam o 20.00. Musiałam zrobić rybe po grecku i karpia w śmietanie. Potem przypomniałam sobie, że prezentów nie spakowałami jeszcze coś wokół siebie - depilacyja i zrobiła sie 2.15.
Dziś powieki na zapałki...Iwone, iwcia77, Bozia3, kkisia, macduska, Mega, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny,
Wspaniale opowiesci romanticzne o spotkaniu chlopowszkoda bo nie zalapalam sie na opowiesc ComeTo...Komety
Ja mojego nie poznalam w necie, tylko w pracy, przez prawie rok odrzucalam zaloty, ale ze on upierdliwy jest to w koncu mnie w sidla zlapal, za to do slubu jeszcze 4 lata tak sie prowadzalismy. Ale wiecie co, ta upierdliwosc to mu do dzis pozostalana szczescie nieszkodliwy jest, a za to poczucie bezpieczenstwa daje hehehe. Przed nim sporo tych chlopow bylo, ale z nikim nie udawalo sie dlugodystansowo i to zawsze ja mialam poczucie winy ze cos ze mna nie tak, a teraz mysle ze cale szczescie ze sie z zadnym z tamtych nie zwiazalam na stale.
Pije kawke i szykuje sie do pracy. Dzis ostatni dzien pracy w tym roku dla mnie i to w dodatku luzacki (chyba ze cos sie spierdzieli)! Potem ide dopierro 7.01jest szansa, ze czesciej bede z Wami.
Paszczak - takie ladne zdjecie Adasia w Unitrze zrobione?jak to dobrze, ze wszystko dobrze
moremi, Bozia3, iwcia77, Pusurek, kkisia, Simba, Bursztyn, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja pitole, laska z kursu rodzenia o 6 rano urodzila synka...przyjechala o 4 rano do szpitala z 5 cm rozwarciem...o 6 maly juz byl na swiecie
, nie zdazyla nawet zdjac okularow! bez naciecia i bez epiduralu...ale jej zazdroszcze...
kurde przez to wszystko jeszcze farby nie zmylam !!moremi, malgos741, Parka, Pusurek, kkisia, anna maria, Iwone, macduska, gretka, Mega, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bry dziewczynki
wczoraj nie zaglądałam bo musiałam jechać po kumpla i go scholować i trochę mi zeszło w domu byłam o 0.30
Wypieki dziewczynki pikne, nie zazdroszczę stania w kuchni ale ja za to stoję przy klientkachdziś gin no i zobaczymy co dalej czy będziemy się kuć w brzusio
Jeszcze jutro do roboty i wolne dwa dni ... co ja będę robić?
Parka, iwcia77, moremi, kkisia, Iwone, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwcia nie trzymaj tak długo farby na włosach!
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwcia - zaciskaj nogi....
I nie wpadaj w panikę...
. Taki poród godny pozazdroszczenia - alel nudny;). Twój będzie na pewno ciekawszy....bo my tu żądne jesteśmy opowieści z sensacją...a nie tam - nie zdjęła okularów..pyknęła i już...
Ciekawie ma być - ciekawie - może nie zdążysz do szpitala i urodzisz w taksówce, może Alojz zemdleje, może anestezjolog zapije i będziesz rodzić na żywca.. - no różne takie nas ciekawią...iwcia77, Pusurek, moremi, malgos741, kkisia, Iwone, Simba, Bursztyn, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, Mega, Dorka1979, Niuta, caffe, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Iwcia - zaciskaj nogi....
I nie wpadaj w panikę...
. Taki poród godny pozazdroszczenia - alel nudny;). Twój będzie na pewno ciekawszy....bo my tu żądne jesteśmy opowieści z sensacją...a nie tam - nie zdjęła okularów..pyknęła i już...
Ciekawie ma być - ciekawie - może nie zdążysz do szpitala i urodzisz w taksówce, może Alojz zemdleje, może anestezjolog zapije i będziesz rodzić na żywca.. - no różne takie nas ciekawią...Pusurek, moremi, Bozia3, malgos741, kkisia, Parka, Simba, kapturnica, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Co sie dzieje, ktoras rodzi?
BozeNarodzenie dopiero pojutrzeParka, kkisia, Bursztyn, Simba, iwcia77, Aasiula, moremi, kapturnica, macduska, Mega, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Iwcia spanikowała - nałożyła farbę na włosy i nie wie co robić - czy rodzić już dziś jak jej koleżanka, czy jednak poczekać kilka dni. Tymczasem Małgoś chce ratować trzy włosy Iwci - żeby wyglądała jak człowiek - jak ją jej własne dziecko pierwszy raz zobaczy...
Jest spora szansa, ze dziecko Iwci nie bedzie mialo wloskow jak sie urodzi, wiec przynajmniej pomyslaloby: ale moja mama do mnie podobna!
Iwone, kkisia, Bozia3, iwcia77, kapturnica, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Jest spora szansa, ze dziecko Iwci nie bedzie mialo wloskow jak sie urodzi, wiec przynajmniej pomyslaloby: ale moja mama do mnie podobna!
Także Iwcia zmyj farbę z głowy
Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Znowu w kuchni
Obiecalam powiedziec jak my sie poznalsmy
A wiec
Znamy sie jakies 22 lata jak bylam jeszcze nastolatka
Poznalismy sie u ojca na komisariacie bo razem pracowali
Wybieralam sie z kolezankami pod namiot i chcial jechac nas pilnowac
A ze miedzy nami jest 10 lat roznicy ojciec powiedzial ze mu leb odszczeli jak mnie dotknie
Nasze drogi jakos caly czas sie splataly ale nie bylismy razem
Ja wyszlam za maz , urodzilam syna , rozwiodlam sie i zylam swoim zyciem
Wyjechalam do Egiptu i kontakt sie urwal
Po powrocie z Egiptu nie mialam pomyslu na zycie wiec pojechalam do Holandii
W miedzy czasie moj chlop rozszedl sie z zona i wydebil od mojego brata moj numer telefonu
I pewnego dnia chcialam zrobic przelew i wlozylam polska karte do fona
Nie zdarzylam nic zrobic bo zadzwonil
I tak sobie dzwonilismy ( te kwoty na rachunkach masakra )
Pewnego dnia mi mowi przyjade do Ciebie
Zobaczymy czy ta chemia jest , bo co bedziemy tak dzwonic
I umowil sie ze bedzie w piatkek ok 17
Dzien wczesniej pojechalam po robocie na zakupy coby miec cos w lodowce
Wysiadam z auta na parkingu a on stoi
Kurna bylam w takim szoku ze zamknelam drzwi z samochodu razem z palcem
Widac chemia zadzialala bo jestesmy razem
A i moj ojciec juz sie z tym pogodzil , bo chlop mu mowi ze wziol to co sie bal dawno temuBozia3, Bursztyn, iwcia77, ComeToMeBaby, Iwone, moremi, macduska, gretka, Mega, Dorka1979, caffe, Parka lubią tę wiadomość