X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ca9f5134524.jpg

moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77, Bozia3, dorbie, Niuta, Pusurek, macduska, HappyJo, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    to byl pewnie jakis szejk arabski ;D
    Nie. To była wiocha.pl. więcej się nie widzieliśmy ;)

iwcia77, Bozia3, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry

iwcia77, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry!

Ja wczoraj po pracy w garach,a skończyłam o 19.00, w domu byłam o 20.00. Musiałam zrobić rybe po grecku i karpia w śmietanie. Potem przypomniałam sobie, że prezentów nie spakowałam :-) i jeszcze coś wokół siebie - depilacyja i zrobiła sie 2.15.
    Dziś powieki na zapałki...

Iwone, iwcia77, Bozia3, kkisia, macduska, Mega, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny,
    Wspaniale opowiesci romanticzne o spotkaniu chlopow :) szkoda bo nie zalapalam sie na opowiesc ComeTo...Komety :)

Ja mojego nie poznalam w necie, tylko w pracy, przez prawie rok odrzucalam zaloty, ale ze on upierdliwy jest to w koncu mnie w sidla zlapal, za to do slubu jeszcze 4 lata tak sie prowadzalismy. Ale wiecie co, ta upierdliwosc to mu do dzis pozostala :) na szczescie nieszkodliwy jest, a za to poczucie bezpieczenstwa daje hehehe. Przed nim sporo tych chlopow bylo, ale z nikim nie udawalo sie dlugodystansowo i to zawsze ja mialam poczucie winy ze cos ze mna nie tak, a teraz mysle ze cale szczescie ze sie z zadnym z tamtych nie zwiazalam na stale.

Pije kawke i szykuje sie do pracy. Dzis ostatni dzien pracy w tym roku dla mnie i to w dodatku luzacki (chyba ze cos sie spierdzieli)! Potem ide dopierro 7.01 :) jest szansa, ze czesciej bede z Wami.

Paszczak - takie ladne zdjecie Adasia w Unitrze zrobione? :) jak to dobrze, ze wszystko dobrze

moremi, Bozia3, iwcia77, Pusurek, kkisia, Simba, Bursztyn, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pitole, laska z kursu rodzenia o 6 rano urodzila synka...przyjechala o 4 rano do szpitala z 5 cm rozwarciem...o 6 maly juz byl na swiecie :-O , nie zdazyla nawet zdjac okularow! bez naciecia i bez epiduralu...ale jej zazdroszcze...

kurde przez to wszystko jeszcze farby nie zmylam !! :-O

moremi, malgos741, Parka, Pusurek, kkisia, anna maria, Iwone, macduska, gretka, Mega, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, nie pękaj. Wytrzymasz do stycznia ;)

iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    dobra, bzykania nie było na pierwszej randce ;D
    no a na drugiej? co było na drugiej?? :)

iwcia77, moremi, kkisia, Simba, macduska, Mega, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dziewczynki :)
    wczoraj nie zaglądałam bo musiałam jechać po kumpla i go scholować i trochę mi zeszło w domu byłam o 0.30 ;)
    Wypieki dziewczynki pikne, nie zazdroszczę stania w kuchni ale ja za to stoję przy klientkach ;) dziś gin no i zobaczymy co dalej czy będziemy się kuć w brzusio ;)
    Jeszcze jutro do roboty i wolne dwa dni ... co ja będę robić? ;)

Parka, iwcia77, moremi, kkisia, Iwone, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia nie trzymaj tak długo farby na włosach!

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Parka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:

Malgos, ale z Ciebie profesjonalistka :)

iwcia77, Pusurek, malgos741, Bozia3, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia - zaciskaj nogi....:) I nie wpadaj w panikę...:). Taki poród godny pozazdroszczenia - alel nudny;). Twój będzie na pewno ciekawszy....bo my tu żądne jesteśmy opowieści z sensacją...a nie tam - nie zdjęła okularów..pyknęła i już...
    Ciekawie ma być - ciekawie - może nie zdążysz do szpitala i urodzisz w taksówce, może Alojz zemdleje, może anestezjolog zapije i będziesz rodzić na żywca.. - no różne takie nas ciekawią...;)

iwcia77, Pusurek, moremi, malgos741, kkisia, Iwone, Simba, Bursztyn, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, Mega, Dorka1979, Niuta, caffe, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    wiem, ale to z wrazenia zapomnialam o tym ze ja mam na glowie :-O...takie wiesci od rana !

moze mi nie wypadna te moje 3 wlosy :(

malgos741, kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Iwcia - zaciskaj nogi....:) I nie wpadaj w panikę...:). Taki poród godny pozazdroszczenia - alel nudny;). Twój będzie na pewno ciekawszy....bo my tu żądne jesteśmy opowieści z sensacją...a nie tam - nie zdjęła okularów..pyknęła i już...
    Ciekawie ma być - ciekawie - może nie zdążysz do szpitala i urodzisz w taksówce, może Alojz zemdleje, może anestezjolog zapije i będziesz rodzić na żywca.. - no różne takie nas ciekawią...;)
    wlasnie przelknelam sline..jest taki emotikon?

Pusurek, moremi, Bozia3, malgos741, kkisia, Parka, Simba, kapturnica, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Malgos, ale z Ciebie profesjonalistka :)
    widzisz jak dba o kolezanki z forum :)

malgos741, Parka, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Co sie dzieje, ktoras rodzi?
    BozeNarodzenie dopiero pojutrze ;)

iwcia77, malgos741, Bozia3, kkisia, Pusurek, Parka, Simba, moremi, kapturnica, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry
    Co sie dzieje, ktoras rodzi?
    BozeNarodzenie dopiero pojutrze ;)
    Iwcia spanikowała - nałożyła farbę na włosy i nie wie co robić - czy rodzić już dziś jak jej koleżanka, czy jednak poczekać kilka dni. Tymczasem Małgoś chce ratować trzy włosy Iwci - żeby wyglądała jak człowiek - jak ją jej własne dziecko pierwszy raz zobaczy...

Parka, kkisia, Bursztyn, Simba, iwcia77, Aasiula, moremi, kapturnica, macduska, Mega, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Parka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Iwcia spanikowała - nałożyła farbę na włosy i nie wie co robić - czy rodzić już dziś jak jej koleżanka, czy jednak poczekać kilka dni. Tymczasem Małgoś chce ratować trzy włosy Iwci - żeby wyglądała jak człowiek - jak ją jej własne dziecko pierwszy raz zobaczy...

Jest spora szansa, ze dziecko Iwci nie bedzie mialo wloskow jak sie urodzi, wiec przynajmniej pomyslaloby: ale moja mama do mnie podobna! :)

Iwone, kkisia, Bozia3, iwcia77, kapturnica, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Jest spora szansa, ze dziecko Iwci nie bedzie mialo wloskow jak sie urodzi, wiec przynajmniej pomyslaloby: ale moja mama do mnie podobna! :)
    co by nie miało więcej włosów od mamy :D Także Iwcia zmyj farbę z głowy :D

Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry
    Znowu w kuchni :)

Obiecalam powiedziec jak my sie poznalsmy
    A wiec

Znamy sie jakies 22 lata jak bylam jeszcze nastolatka
    Poznalismy sie u ojca na komisariacie bo razem pracowali
    Wybieralam sie z kolezankami pod namiot i chcial jechac nas pilnowac
    A ze miedzy nami jest 10 lat roznicy ojciec powiedzial ze mu leb odszczeli jak mnie dotknie ;)
    Nasze drogi jakos caly czas sie splataly ale nie bylismy razem
    Ja wyszlam za maz , urodzilam syna , rozwiodlam sie i zylam swoim zyciem
    Wyjechalam do Egiptu i kontakt sie urwal
    Po powrocie z Egiptu nie mialam pomyslu na zycie wiec pojechalam do Holandii
    W miedzy czasie moj chlop rozszedl sie z zona i wydebil od mojego brata moj numer telefonu
    I pewnego dnia chcialam zrobic przelew i wlozylam polska karte do fona
    Nie zdarzylam nic zrobic bo zadzwonil
    I tak sobie dzwonilismy ( te kwoty na rachunkach masakra )
    Pewnego dnia mi mowi przyjade do Ciebie
    Zobaczymy czy ta chemia jest , bo co bedziemy tak dzwonic
    I umowil sie ze bedzie w piatkek ok 17
    Dzien wczesniej pojechalam po robocie na zakupy coby miec cos w lodowce
    Wysiadam z auta na parkingu a on stoi
    Kurna bylam w takim szoku ze zamknelam drzwi z samochodu razem z palcem
    Widac chemia zadzialala bo jestesmy razem
    A i moj ojciec juz sie z tym pogodzil , bo chlop mu mowi ze wziol to co sie bal dawno temu :)

Bozia3, Bursztyn, iwcia77, ComeToMeBaby, Iwone, moremi, macduska, gretka, Mega, Dorka1979, caffe, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 6238 6239 6240 6241 6242 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ