35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzy to prawda, ze jutro jest wigilia, czy to taka plota, żeby mnie z równowagi wyprowadzić? Ja na forum, dziec się bawi, córka śpi, chlop pojechał po śledzie, które nie są słodkie ( w No wszystkie są), wiec poranek idealny. Choinki nie ma, zakupów tez, żarcia niet, nie posprzatane jeszcze. A ja,jak ten kwiat lotosu na tafli jeziora...
W tym roku ustalilismy, ze maja być bezstresowe swieta ( ubiegloroczne z teściową do tej pory odbijaja się nam czkawka) i nie będziemy się szarpac.
Wiec czilałcik dziewczęta. Co tam dobrego macie w garnkach?
iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, macduska, Simba, Mega, caffe, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ooo, i dyskusyjka byla o mysliwych
Dla mnie podobnie straszne jak ubojnia, tylko metdoda inna. Ale najbardziej smieszy mnie kiedy bulwersuja sie ludzie ktorzy jedza potem ofary masowej zbrodni, czyli przykladaja reke do tego przerazajacego procederu. Brak tutaj konsekwencji. To tak samo jak ktos, kto oburza sie na zlodzieji ale kupuje kradziony towaranna maria, moremi, Simba, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wczoraj minął rok, kiedy zrobilam test ciążowy, po 2 miesiacach na forum i kilkunastu bez wsparcia.
dzięki dziewczyny za wszystko, bo to był naprawdę fajny czas!
Bozia3, Bursztyn, iwcia77, kkisia, Iwone, moremi, kapturnica, macduska, Simba, Mega, caffe, Parka, Viv78, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Ooo, i dyskusyjka byla o mysliwych
Dla mnie podobnie straszne jak ubojnia, tylko metdoda inna. Ale najbardziej smieszy mnie kiedy bulwersuja sie ludzie ktorzy jedza potem ofary masowej zbrodni, czyli przykladaja reke do tego przerazajacego procederu. Brak tutaj konsekwencji. To tak samo jak ktos, kto oburza sie na zlodzieji ale kupuje kradziony towar
Choinka ubrana?anna maria, iwcia77, kkisia, moremi, Simba, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A wczoraj minął rok, kiedy zrobilam test ciążowy, po 2 miesiacach na forum i kilkunastu bez wsparcia.
dzięki dziewczyny za wszystko, bo to był naprawdę fajny czas!
iwcia77, kkisia, moremi, Simba, caffe, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Wypluj to natchmiast! Chcesz mnie zabić??
Bursztyn, iwcia77, kkisia, moremi, kapturnica, Simba, Mega, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ty już tu nie mąć przed świętami....opłatkiem się trzeba podzielić, a nie jakieś konflikty generować...
Choinka ubrana?kazda swoje zdanie dosadnie wypowiedziala wiec i mi wolno, kulturalnie, demokracja jest
choinka ubrana juz od poczatku grudnia, zarlo zakupioneBozia3, iwcia77, kkisia, Iwone, moremi, kapturnica, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
U mnie na wsi mieszkaja lezbijki 2 razem 1 samotnie,wlasnie zadzwonily z propzycja dolaczenia do trenigu babingtona:-)myslicie ze chca mnie podstepem zwabic do swojego lezbijskiego grona ?czy dlatego ze jestem dobra w sporcie?
iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby, Bursztyn, Bozia3, moremi, Arwena, macduska, Simba, Mega, Dorka1979, caffe, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:U mnie na wsi mieszkaja lezbijki 2 razem 1 samotnie,wlasnie zadzwonily z propzycja dolaczenia do trenigu babingtona:-)myslicie ze chca mnie podstepem zwabic do swojego lezbijskiego grona ?czy dlatego ze jestem dobra w sporcie?
kkisia, moremi, anna maria, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:U mnie na wsi mieszkaja lezbijki 2 razem 1 samotnie,wlasnie zadzwonily z propzycja dolaczenia do trenigu babingtona:-)myslicie ze chca mnie podstepem zwabic do swojego lezbijskiego grona ?czy dlatego ze jestem dobra w sporcie?
iwcia77, kkisia, moremi, anna maria, Bozia3 lubią tę wiadomość