35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:no no (chociaz w sumie nie wiedziałam, że szczepiona), ale skoro tak i mamy doradzić to potrzeba więcej danych
wlosi tak mowia
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:aaaa, ok.
no to niech bierze tą co jej się podoba, a tamte dwa kaszaloty zostawi w spokojutaka moja rada.
-
Witam,
Mam tyle pracy zaplanowanej na dziś a mojemu dziecko zebrało się na rozmowy z mamą. Jak tylko oddalę się poza zasięg jego wzroku i przestanę do niego mówić zaczyna płakać.Iwone, Heretyczka, Pusurek, Simba, kkisia, Mega, macduska, iwcia77, Parka, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Witam,
Mam tyle pracy zaplanowanej na dziś a mojemu dziecko zebrało się na rozmowy z mamą. Jak tylko oddalę się poza zasięg jego wzroku i przestanę do niego mówić zaczyna płakać.iwcia77, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
No ja pierdziu!
Ok, ok, wygrałam torbę, miałam szczęście, ale mnie już chyba opuściło.
Wykupiłam dzisiaj abonament premium na cały rok, bo czarne ovu jakoś przygnębiająco na mnie działa. Swoją drogą, to zadziwiająco dobrze w różu się czuję
Oczywiście godzinę po wykupieniu oni wprowadzają promocję świąteczną! I dodają dwa miesiące gratis! I ja oczywiście nie dostałam tego gratisa... Idę się zamknąć w sobie ;(Simba, Pusurek, iwcia77, kkisia, Mega, Dorka1979, macduska, Iwone, Bursztyn, Parka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyA ja sobie leze z dzieckiem i milo mi. I mysle sobie jak zasuwacie w kuchni
Ja dzis robie tylko drozdzowke i rybe po grecku, wiec zasuwu nie bedzie raczej. Chyba, ze chlop zacznie sprzatanie z odsuwaniem mebli, wtedy pewnie atmosfera sie zagesci.
moremi, Simba, iwcia77, kkisia, Mega, Mala79, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No ja pierdziu!
Wykupiłam dzisiaj abonament premium na cały rok, bo czarne ovu jakoś przygnębiająco na mnie działa. Swoją drogą, to zadziwiająco dobrze w różu się czuję
Oczywiście godzinę po wykupieniu oni wprowadzają promocję świąteczną! I dodają dwa miesiące gratis! I ja oczywiście nie dostałam tego gratisa... Idę się zamknąć w sobie ;(
Ostatnio ciotce zamawiałam wizytówki przez internet w vistaprint. Była promocja 50% ale zanim przeszlysmy cała procedurę to sie promocja skończyła. Wiec tam zadzwoniłam i dali nam ten rabat. Chciałam powiedziec zeby Ci dali na dwa lata, ale tak długo to ci w sumie nie bedzie potrzebnywierze ze sie w rok wyrobisz
nawet te dwa miesiące dodatkowe Ci nie bedą potrzebne
moremi, iwcia77, kkisia, Parka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:No ja pierdziu!
Oczywiście godzinę po wykupieniu oni wprowadzają promocję świąteczną! I dodają dwa miesiące gratis! I ja oczywiście nie dostałam tego gratisa... Idę się zamknąć w sobie ;(moremi, Simba, iwcia77, HappyJo, kkisia, Iwone, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja sobie leze z dzieckiem i milo mi. I mysle sobie jak zasuwacie w kuchni
Ja dzis robie tylko drozdzowke i rybe po grecku, wiec zasuwu nie bedzie raczej. Chyba, ze chlop zacznie sprzatanie z odsuwaniem mebli, wtedy pewnie atmosfera sie zagesci.
Pusurek, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Ja bym reklamowała.
Ostatnio ciotce zamawiałam wizytówki przez internet w vistaprint. Była promocja 50% ale zanim przeszlysmy cała procedurę to sie promocja skończyła. Wiec tam zadzwoniłam i dali nam ten rabat. Chciałam powiedziec zeby Ci dali na dwa lata, ale tak długo to ci w sumie nie bedzie potrzebnywierze ze sie w rok wyrobisz
nawet te dwa miesiące dodatkowe Ci nie bedą potrzebne
Pusurek, Simba, iwcia77, HappyJo, kkisia, kapturnica, Mega, macduska, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Kto zasuwa, ten zasuwa. Ja mam burdel w mieszkaniu, a z zasuwania w kuchni to tylko pierniki dojrzewające i wczoraj małe pierniczki. I to koniec
moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja mialam to samo w zeszlym roku... Tez sie wkurwilam.
Simba, kkisia, Pusurek, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja nie śpię od 5ej no to co było robić. Upieklam chyba z 70 pierników alpejskich i zrobiłam sałatkę jarzynowa.
Tylko oczywiscie kłania mi sie jedno powiedzenie: trzeba byc idiota, zeby postępując ciagle w ten sam sposob, spodziewać sie innego rezultatu.
Schylalam sie po ziemniaki i znowu mi cos w plecach jeblo. Mam nadzieje ze samo przejdzie. Teraz muszę udawać przed M ze wszystko w porządku. Gratuluje sobie z całego serca. A on od ostatniego pobytu w szpitalu tylko chodzi za mna i powtarza: nie schylaj sie - ja ci podam, nie rób tego - ja to zrobię. No nie przetlumaczysz, nie przetlumaczysz....iwcia77, HappyJo, kkisia, Pusurek, Mega, paszczakin, macduska, Iwone, Bursztyn, Arwena, SolarPolar, Parka, gosia7122, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kurcze Simba, może już nie udawaj, bo ile wytrzymasz? A jak urodzisz przez to w grudniu? No jak się dzieciom wytłumaczysz?
Simba, iwcia77, kkisia, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ale ja chcę minimum dwoje, a najlepiej troje. W rok się nie da. To zaczy da się, ale nie ze mną
iwcia77, kkisia, Mega, moremi, macduska, Arwena, Parka, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kurcze Simba, może już nie udawaj, bo ile wytrzymasz? A jak urodzisz przez to w grudniu? No jak się dzieciom wytłumaczysz?
Myśle, ze nie bedzie tak zle jak ostatnio. Cos tak zrobiłam i leże.iwcia77, kkisia, Mega, paszczakin, moremi, Iwone lubią tę wiadomość