35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też już prawie mam pogotowane. Zostało mi jeszcze dokończyć sprzątanie.
Paszczakin dzięki za prezent pod choinkęMagnesik właśnie dotarł i już wisi na lodówce. Kartkę zakosił najmłodszy i postawił na biurku;)
paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:No wlasnie, chlop moj obecny se jedzie do mamy... Z racji km stwierdzil, ze lepiej zebym sie nie meczyla w podrozy i zostala w domu
Za to moj byly, ojciec Dawida zaproponowal, ze mnie i Syna zabierze do swoich rodzicow na swieta, ale ja odmowilam powiedzialam tylko, zeby zabral Mlodego bo wiem jak bardzo teskni za dziadkami
Tak wiec Maly spakowany siedzi i czeka na TateSimba, Iwone, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:to on woli z mama niz z toba?
Nie komentuje, tego znamy sie od prawie 5 lat, a od roku jestesmy para, pierwszy raz mi taki numer zapodal, ze jedzie do mamuski, hmm sama nie wiem, co mam juz myslec....
Ale latwo mi z tym nie jest,to fakt.... -
Mala79 wrote:No wlasnie, chlop moj obecny se jedzie do mamy... Z racji km stwierdzil, ze lepiej zebym sie nie meczyla w podrozy i zostala w domu
Simba, paszczakin, kkisia, Mega, Arwena, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Acha czyli dla "twojego dobra" zostawia cie zupełnie sama na święta??? Fajnie...
Zapowiadaja mi sie po prostu super swieta.... Staram sie, nie okazywac smutku przy Malym....
Ale kurcze uwierz mi, ze jak dorwe to suchej nitki nie zostawie na starym baranie i wygarne co sadze, o takim potraktowaniu....Mega, Arwena, iwcia77, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:hmm.... i tak zespokojnym sumieniem bedzie palaszowal potrawy z mamusia, wiedzac ze Ty sama siedzisz w pustym domu?
Ja juz podjelam decyzje, jade do mamy i siostry swojej, reszta mnie MTV duzymi literami ,sama kuzwa nie bede siedziala o nie, nie!Iwone, Mega, iwcia77, Dorka1979, Viv78, moremi lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ja też już prawie mam pogotowane. Zostało mi jeszcze dokończyć sprzątanie.
Paszczakin dzięki za prezent pod choinkęMagnesik właśnie dotarł i już wisi na lodówce. Kartkę zakosił najmłodszy i postawił na biurku;)
Iwone, iwcia77, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
Z innej beczki.
Ostatnio byla mowa o tym, ze faceci ginowie to dewianci i tak sie zaczelam nad tym zastanawiac i dochodze do wniosku, ze jak taki gin zaglada pod maske, to te miejsca moga mu sie kompletnie nie kojarzyc ze strefami erogennymi. Rownie dobrze, mozna by to samo powiedziec o laryngologu. W dodatku taki gin, dostaje jeszcze za swoje przeglady bonusy w postaci szczesliwych kobiet, ktore rodza dzieci.
Natomiast proktolog, mile panie - cale zycie w dupie...
anna maria, Iwone, kkisia, Mega, Arwena, HappyJo, macduska, iwcia77, Bursztyn, Parka, Dorka1979, moremi, Bozia3, Niuta lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja tylko na sekundę.
Składamy Wam najlepsze życzenia świąteczne.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
składam najserdeczniejsze życzenia:
Zdrowia, szczęścia
i wszelkiej pomyślności.
Niech to będzie czas refleksji
i zadumy dotyczący minionego roku,
a magia tych Świąt
zjednoczy nas przy wspólnym stole.
W Nadchodzącym Nowym Roku
życzę spełnienia marzeń i nadziei na lepsze jutro.anna maria, Iwone, kkisia, Pusurek, Mega, Arwena, Simba, macduska, iwcia77, Parka, Dorka1979, moremi, gretka, gosia7122, malgos741, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ale przemyslenia pani kochana:-)Simba wrote:Z innej beczki.
Ostatnio byla mowa o tym, ze faceci ginowie to dewianci i tak sie zaczelam nad tym zastanawiac i dochodze do wniosku, ze jak taki gin zaglada pod maske, to te miejsca moga mu sie kompletnie nie kojarzyc ze strefami erogennymi. Rownie dobrze, mozna by to samo powiedziec o laryngologu. W dodatku taki gin, dostaje jeszcze za swoje przeglady bonusy w postaci szczesliwych kobiet, ktore rodza dzieci.
Natomiast proktolog, mile panie - cale zycie w dupie...paszczakin, Mega, Simba, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ja też już prawie mam pogotowane. Zostało mi jeszcze dokończyć sprzątanie.
Ciesze sie, ze dotarlo..
prezent to wspolny od cioci Simby i ode mnie! No prosze jaka poczta polska szybka, szybsza niz norweska i francuskaWloskiej, tak jak Iwcia przykazali nie testuje na razie, magnes czeka przygotowany na zlecenie wysylki!
Iwone, kkisia, Mega, Simba, iwcia77, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ciesze sie, ze dotarlo..
prezent to wspolny od cioci Simby i ode mnie! No prosze jaka poczta polska szybka, szybsza niz norweska i francuskaWloskiej, tak jak Iwcia przykazali nie testuje na razie, magnes czeka przygotowany na zlecenie wysylki!
Jeśli chodzi o Włoską pocztę, to do mnie przesyłka od Iwci szybko dotarłaNie wiem jak w drugą stronę.
paszczakin, kkisia, Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Chcialam powiedziec, ze przy szykowaniu karpia do galarety zezarlam go tyle, ze sie nie moge ruszac.. Taki byl wielki, ze nie mialam zadnych wyrzutow sumienia podżerając, mamy dalej jeszczce wiecej niz trzeba ..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/full-onion-head-emoticon.gif
a jaki doooobry..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 17:33
kkisia, Mega, HappyJo, iwcia77, Dorka1979, moremi, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ciesze sie, ze dotarlo..
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny