X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam już święta, wszystko zrobione

Iwone, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, tak pomyślałam - maż Waci to moze Waciak?

Iwone, Mega, Simba, paszczakin, kkisia, Arwena, iwcia77, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już prawie mam pogotowane. Zostało mi jeszcze dokończyć sprzątanie.

Paszczakin dzięki za prezent pod choinkę :) <3 Magnesik właśnie dotarł i już wisi na lodówce. Kartkę zakosił najmłodszy i postawił na biurku;)

paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No wlasnie, chlop moj obecny se jedzie do mamy... Z racji km stwierdzil, ze lepiej zebym sie nie meczyla w podrozy i zostala w domu
    Za to moj byly, ojciec Dawida zaproponowal, ze mnie i Syna zabierze do swoich rodzicow na swieta, ale ja odmowilam powiedzialam tylko, zeby zabral Mlodego bo wiem jak bardzo teskni za dziadkami

Tak wiec Maly spakowany siedzi i czeka na Tate :-)
    Acha czyli dla "twojego dobra" zostawia cie zupełnie sama na święta??? Fajnie...

Simba, Iwone, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    to on woli z mama niz z toba?

Nie komentuje, tego znamy sie od prawie 5 lat, a od roku jestesmy para, pierwszy raz mi taki numer zapodal, ze jedzie do mamuski, hmm sama nie wiem, co mam juz myslec....

Ale latwo mi z tym nie jest,to fakt.... :-(

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No wlasnie, chlop moj obecny se jedzie do mamy... Z racji km stwierdzil, ze lepiej zebym sie nie meczyla w podrozy i zostala w domu
    hmm.... i tak zespokojnym sumieniem bedzie palaszowal potrawy z mamusia, wiedzac ze Ty sama siedzisz w pustym domu?

Simba, paszczakin, kkisia, Mega, Arwena, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Acha czyli dla "twojego dobra" zostawia cie zupełnie sama na święta??? Fajnie...

Zapowiadaja mi sie po prostu super swieta.... Staram sie, nie okazywac smutku przy Malym....

Ale kurcze uwierz mi, ze jak dorwe to suchej nitki nie zostawie na starym baranie i wygarne co sadze, o takim potraktowaniu....

Mega, Arwena, iwcia77, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hmm.... i tak zespokojnym sumieniem bedzie palaszowal potrawy z mamusia, wiedzac ze Ty sama siedzisz w pustym domu?

Ja juz podjelam decyzje, jade do mamy i siostry swojej, reszta mnie MTV duzymi literami ,sama kuzwa nie bede siedziala o nie, nie!

Iwone, Mega, iwcia77, Dorka1979, Viv78, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Paszczakin dzięki za prezent pod choinkę :) <3 Magnesik właśnie dotarł i już wisi na lodówce. Kartkę zakosił najmłodszy i postawił na biurku;)
    Ja właśnie skończyłam sprzatanie :)

Iwone, iwcia77, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z innej beczki.
    Ostatnio byla mowa o tym, ze faceci ginowie to dewianci i tak sie zaczelam nad tym zastanawiac i dochodze do wniosku, ze jak taki gin zaglada pod maske, to te miejsca moga mu sie kompletnie nie kojarzyc ze strefami erogennymi. Rownie dobrze, mozna by to samo powiedziec o laryngologu. W dodatku taki gin, dostaje jeszcze za swoje przeglady bonusy w postaci szczesliwych kobiet, ktore rodza dzieci.
    Natomiast proktolog, mile panie - cale zycie w dupie...

anna maria, Iwone, kkisia, Mega, Arwena, HappyJo, macduska, iwcia77, Bursztyn, Parka, Dorka1979, moremi, Bozia3, Niuta lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tylko na sekundę.
    Składamy Wam najlepsze życzenia świąteczne.

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
    składam najserdeczniejsze życzenia:
    Zdrowia, szczęścia
    i wszelkiej pomyślności.
    Niech to będzie czas refleksji
    i zadumy dotyczący minionego roku,
    a magia tych Świąt
    zjednoczy nas przy wspólnym stole.
    W Nadchodzącym Nowym Roku
    życzę spełnienia marzeń i nadziei na lepsze jutro.

anna maria, Iwone, kkisia, Pusurek, Mega, Arwena, Simba, macduska, iwcia77, Parka, Dorka1979, moremi, gretka, gosia7122, malgos741, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale przemyslenia pani kochana:-)
    Simba wrote:
    Z innej beczki.
    Ostatnio byla mowa o tym, ze faceci ginowie to dewianci i tak sie zaczelam nad tym zastanawiac i dochodze do wniosku, ze jak taki gin zaglada pod maske, to te miejsca moga mu sie kompletnie nie kojarzyc ze strefami erogennymi. Rownie dobrze, mozna by to samo powiedziec o laryngologu. W dodatku taki gin, dostaje jeszcze za swoje przeglady bonusy w postaci szczesliwych kobiet, ktore rodza dzieci.
    Natomiast proktolog, mile panie - cale zycie w dupie...

paszczakin, Mega, Simba, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Ciesze sie, ze dotarlo..
    prezent to wspolny od cioci Simby i ode mnie! No prosze jaka poczta polska szybka, szybsza niz norweska i francuska ;) Wloskiej, tak jak Iwcia przykazali nie testuje na razie, magnes czeka przygotowany na zlecenie wysylki!

Iwone, kkisia, Mega, Simba, iwcia77, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ciesze sie, ze dotarlo..
    prezent to wspolny od cioci Simby i ode mnie! No prosze jaka poczta polska szybka, szybsza niz norweska i francuska ;) Wloskiej, tak jak Iwcia przykazali nie testuje na razie, magnes czeka przygotowany na zlecenie wysylki!
    W takim razie dziękujemy i cioci Simbie :) <3

Jeśli chodzi o Włoską pocztę, to do mnie przesyłka od Iwci szybko dotarła ;) Nie wiem jak w drugą stronę.

paszczakin, kkisia, Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam powiedziec, ze przy szykowaniu karpia do galarety zezarlam go tyle, ze sie nie moge ruszac.. Taki byl wielki, ze nie mialam zadnych wyrzutow sumienia podżerając, mamy dalej jeszczce wiecej niz trzeba ..

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/full-onion-head-emoticon.gif

a jaki doooobry..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 17:33

kkisia, Mega, HappyJo, iwcia77, Dorka1979, moremi, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak sobie mysle.. robic ciasta dzisiaj, czy jutro? dobrze mi sie lezy ;)

Pusurek, Mega, Simba, HappyJo, iwcia77, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje ze juz skonczylam :)
    Teraz ide sie wykapac i bede lezec i pachniec :)

paszczakin, Pusurek, Mega, Arwena, iwcia77, Dorka1979, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ciesze sie, ze dotarlo..
    Czyżby norweska tez dala ciała? Nic nie bylo u mnie dziś...

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam zajebista drożdżowe i rybę po grecku. Namoczylam sledzie. I se mysle - będzie tego na dziś! Tera rilaks! :-D

kkisia, Simba, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze tylko firankę zawiesić i sałatkę pokroić ;) karnisz na razie działa ;) w sensie jeszcze wisi ;)

kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 6243 6244 6245 6246 6247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ