X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w tych kupnych jest ten syf rodzynkowy
    Do dupy
    zostały mi białka to zrobię sobie beze na pocieszenie

kapturnica, Pusurek, Mega, kkisia, Simba, iwcia77, Iwone, moremi, anna maria, macduska, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Do dupy
    a ty wez zrob " makowca "na kruchym ...tez dobry i prosciej bedzie :)

Mega, Iwone, Dorka1979, anna maria lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Do dupy
    A białek w przepisie nie masz czasem do dodania ubitych na koniec do maku??Zeby była puszysta masa?

iwcia77, Arwena, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renik, wybacz, ale nie moge wykrzesac z siebie wspolczucia ;)

Widze takiego szopa w czapce mikolajowej, ubabranego po lokcie w klejacym ciescie, z opuszczonymi lapkami i nijak wspolczucie nie chce wyjsc ;) Musisz pocierac, pocierac ;)

Ja wlasnie rozwazam zrobienie makowca, gotuje mak, ale oba piekarniki mam zajete, wec teraz go nie zrobie.. Z tym, ze ja nie robie drozdzowego, tylko na biszkopcie migdalowym, nastepne ekspresowe (to jest to ciasto, co mi jego zdjecie ta je***na cukiernia z holandii pod***ła, powinni mi takie w abonamencie teraz dostarczac)..

Ale chyba juz mi sie nie chce, zamroze mase.. mam 3 ciasta, pierniki, lody i jakies slodycze, powinnam byc w stanie wykarmic rodzine przez 2 dni.. A potem pojedziemy na gofera..

Mega, kkisia, iwcia77, Iwone, kapturnica, moremi, macduska, Reni, Arwena lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Czy to prawda, ze jutro jest wigilia, czy to taka plota, żeby mnie z równowagi wyprowadzić? Ja na forum, dziec się bawi, córka śpi, chlop pojechał po śledzie, które nie są słodkie ( w No wszystkie są), wiec poranek idealny. Choinki nie ma, zakupów tez, żarcia niet, nie posprzatane jeszcze. A ja,jak ten kwiat lotosu na tafli jeziora...
    W tym roku ustalilismy, ze maja być bezstresowe swieta ( ubiegloroczne z teściową do tej pory odbijaja się nam czkawka) i nie będziemy się szarpac.
    Wiec czilałcik dziewczęta. Co tam dobrego macie w garnkach? ;-)

Eh, Pusur, Pusur, u mnie tez choinki niet, za to tesciowa jest i ja juz chce zeby byl koniec pierwszego dnia swiat, bo wtedy juz pojedzie. Nienawidze zle sie czuc we wlasnym domu, wlasnie wrocilam z pracy, a ta za mna drepcze i gada bez konca jak katarynka. Gdzie by tu sie schowac?

Mega, iwcia77, Pusurek, Iwone, Dorka1979, Arwena lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni!!!!!!!!!
    Dziekuje za prezent piekny!!!!! Dzis byl sie pojawil w skrzynce i humor mi bardzo poprawil, dziekuje jeszcze raz :D <3

kkisia, Reni, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Eh, Pusur, Pusur, u mnie tez choinki niet, za to tesciowa jest i ja juz chce zeby byl koniec pierwszego dnia swiat, bo wtedy juz pojedzie. Nienawidze zle sie czuc we wlasnym domu, wlasnie wrocilam z pracy, a ta za mna drepcze i gada bez konca jak katarynka. Gdzie by tu sie schowac?
    Biedaku, wiem co czujesz... Oddychają, wytrwaj, bądź jak kwiat lotosu.

iwcia77, Parka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Biedaku, wiem co czujesz... Oddychają, wytrwaj, bądź jak kwiat lotosu.

A wiesz, ze wczoraj przed zasnieciem zrobilam troche assan jogi? I sie uspokoilam, i odprezylam, a tesciowa juz w pokoju pietro nizej sie rozpakowywala....

W ogole to widze, ze jest podzial na dziewczyny, ktore bardzo duzo robia na swieta i te ktore odpuszczaja. Ja odpuszczam, na wigilie idziemy do moich rodzicow, gdyby wigilia byla u nas to nie wytrzymalabym asysty tesciowej w przygotowaniach, wiec wole isc do swojej mamy. Obawiam sie tylko, ze jak sie spotkaja na kolacji moja mama i tesciowa, to bedziemy sie czuli jak w poczekalni szpitalnej, obie w kolko by trajkotaly o swoich przypadlosciach.

Iwone, moremi, iwcia77, kkisia, Pusurek, Mega, macduska, paszczakin, Arwena lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    A wiesz, ze wczoraj przed zasnieciem zrobilam troche assan jogi? I sie uspokoilam, i odprezylam, a tesciowa juz w pokoju pietro nizej sie rozpakowywala....

W ogole to widze, ze jest podzial na dziewczyny, ktore bardzo duzo robia na swieta i te ktore odpuszczaja. Ja odpuszczam, na wigilie idziemy do moich rodzicow, gdyby wigilia byla u nas to nie wytrzymalabym asysty tesciowej w przygotowaniach, wiec wole isc do swojej mamy. Obawiam sie tylko, ze jak sie spotkaja na kolacji moja mama i tesciowa, to bedziemy sie czuli jak w poczekalni szpitalnej, obie w kolko by trajkotaly o swoich przypadlosciach.
    Jest jeszcze jedna grupa do której ja się zaliczam- nie odpuszczam, ale i za dużo nie robię ;) Na cztery osoby nie mam co szaleć :D Robię wszystkiego po troszku :)

Parka, moremi, iwcia77, kkisia, paszczakin, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja właśnie skończyłam sprzatanie :)
    Alleluja :-)

Iwone, iwcia77, kkisia, Pusurek, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    w zeszyłym roku też tak było i dlatego ja czekałam na tą promocję i dopiero teraz wykupię abonament :P
    Mnie w tamtym roku nie interesowało za bardzo wykupienie abonamentu, bo miałam wtedy darmowy.

Iwone, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mnie w tamtym roku nie interesowało za bardzo wykupienie abonamentu, bo miałam wtedy darmowy.
    mnie też, bo też miałam. Abonament skończył mi się pół miesiąca temu i poczekałam :)

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiłam gotowe ciasto na pierniki (rolowane), będą więc pierniki jak nie spalę podczas pieczenia...

iwcia77, kkisia, Mega, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    kupiłam gotowe ciasto na pierniki (rolowane), będą więc pierniki jak nie spalę podczas pieczenia...
    A ja mam całą puszkę (ogromną) pierników robionych przeze mnie. Duma mnie rozpiera :-)

caffe, kkisia, anna maria, iwcia77, Pusurek, Mega, Aasiula, malgos741, macduska, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja mam całą puszkę (ogromną) pierników robionych przeze mnie. Duma mnie rozpiera :-)
    to super :) ja pierwszy raz tak olewająco podchodzę do świąt - jeśli chodzi o pichcenie

anna maria, iwcia77, Pusurek, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/886dc7aee0df.jpg

kkisia, Pusurek, Iwone, Mega, Aasiula, moremi, Mango, macduska, caffe, Parka, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/64ab4a365196.jpg

kkisia, Mega, Aasiula, moremi, macduska, caffe, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cc50bd41b8c.jpg

kkisia, Iwone, Mega, moremi, macduska, Simba, Parka, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja tez robiłam z gotowca w proszku dr oetker, dodaje sie tylko jajko i masło, nawet dobre wyszły :)

iwcia77, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan na dzisiaj wykonany w 100%, zjem kolacje i uciekam sie wymoczyć do wanny w cieplej wodzie, bo mnie kręgosłup napierdziela...

Iwone, Aasiula, malgos741, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 6245 6246 6247 6248 6249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ