35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale w tych kupnych jest ten syf rodzynkowy
Do dupy
zostały mi białka to zrobię sobie beze na pocieszeniekapturnica, Pusurek, Mega, kkisia, Simba, iwcia77, Iwone, moremi, anna maria, macduska, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ale w tych kupnych jest ten syf rodzynkowy
Do dupy
zostały mi białka to zrobię sobie beze na pocieszenieiwcia77, Arwena, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Renik, wybacz, ale nie moge wykrzesac z siebie wspolczucia
Widze takiego szopa w czapce mikolajowej, ubabranego po lokcie w klejacym ciescie, z opuszczonymi lapkami i nijak wspolczucie nie chce wyjscMusisz pocierac, pocierac
Ja wlasnie rozwazam zrobienie makowca, gotuje mak, ale oba piekarniki mam zajete, wec teraz go nie zrobie.. Z tym, ze ja nie robie drozdzowego, tylko na biszkopcie migdalowym, nastepne ekspresowe (to jest to ciasto, co mi jego zdjecie ta je***na cukiernia z holandii pod***ła, powinni mi takie w abonamencie teraz dostarczac)..
Ale chyba juz mi sie nie chce, zamroze mase.. mam 3 ciasta, pierniki, lody i jakies slodycze, powinnam byc w stanie wykarmic rodzine przez 2 dni.. A potem pojedziemy na gofera..Mega, kkisia, iwcia77, Iwone, kapturnica, moremi, macduska, Reni, Arwena lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Czy to prawda, ze jutro jest wigilia, czy to taka plota, żeby mnie z równowagi wyprowadzić? Ja na forum, dziec się bawi, córka śpi, chlop pojechał po śledzie, które nie są słodkie ( w No wszystkie są), wiec poranek idealny. Choinki nie ma, zakupów tez, żarcia niet, nie posprzatane jeszcze. A ja,jak ten kwiat lotosu na tafli jeziora...
W tym roku ustalilismy, ze maja być bezstresowe swieta ( ubiegloroczne z teściową do tej pory odbijaja się nam czkawka) i nie będziemy się szarpac.
Wiec czilałcik dziewczęta. Co tam dobrego macie w garnkach?
Eh, Pusur, Pusur, u mnie tez choinki niet, za to tesciowa jest i ja juz chce zeby byl koniec pierwszego dnia swiat, bo wtedy juz pojedzie. Nienawidze zle sie czuc we wlasnym domu, wlasnie wrocilam z pracy, a ta za mna drepcze i gada bez konca jak katarynka. Gdzie by tu sie schowac?
Mega, iwcia77, Pusurek, Iwone, Dorka1979, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Eh, Pusur, Pusur, u mnie tez choinki niet, za to tesciowa jest i ja juz chce zeby byl koniec pierwszego dnia swiat, bo wtedy juz pojedzie. Nienawidze zle sie czuc we wlasnym domu, wlasnie wrocilam z pracy, a ta za mna drepcze i gada bez konca jak katarynka. Gdzie by tu sie schowac?
iwcia77, Parka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Biedaku, wiem co czujesz... Oddychają, wytrwaj, bądź jak kwiat lotosu.
A wiesz, ze wczoraj przed zasnieciem zrobilam troche assan jogi? I sie uspokoilam, i odprezylam, a tesciowa juz w pokoju pietro nizej sie rozpakowywala....
W ogole to widze, ze jest podzial na dziewczyny, ktore bardzo duzo robia na swieta i te ktore odpuszczaja. Ja odpuszczam, na wigilie idziemy do moich rodzicow, gdyby wigilia byla u nas to nie wytrzymalabym asysty tesciowej w przygotowaniach, wiec wole isc do swojej mamy. Obawiam sie tylko, ze jak sie spotkaja na kolacji moja mama i tesciowa, to bedziemy sie czuli jak w poczekalni szpitalnej, obie w kolko by trajkotaly o swoich przypadlosciach.
Iwone, moremi, iwcia77, kkisia, Pusurek, Mega, macduska, paszczakin, Arwena lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:A wiesz, ze wczoraj przed zasnieciem zrobilam troche assan jogi? I sie uspokoilam, i odprezylam, a tesciowa juz w pokoju pietro nizej sie rozpakowywala....
W ogole to widze, ze jest podzial na dziewczyny, ktore bardzo duzo robia na swieta i te ktore odpuszczaja. Ja odpuszczam, na wigilie idziemy do moich rodzicow, gdyby wigilia byla u nas to nie wytrzymalabym asysty tesciowej w przygotowaniach, wiec wole isc do swojej mamy. Obawiam sie tylko, ze jak sie spotkaja na kolacji moja mama i tesciowa, to bedziemy sie czuli jak w poczekalni szpitalnej, obie w kolko by trajkotaly o swoich przypadlosciach.Na cztery osoby nie mam co szaleć
Robię wszystkiego po troszku
Parka, moremi, iwcia77, kkisia, paszczakin, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:w zeszyłym roku też tak było i dlatego ja czekałam na tą promocję i dopiero teraz wykupię abonament
Iwone, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:kupiłam gotowe ciasto na pierniki (rolowane), będą więc pierniki jak nie spalę podczas pieczenia...
caffe, kkisia, anna maria, iwcia77, Pusurek, Mega, Aasiula, malgos741, macduska, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A ja mam całą puszkę (ogromną) pierników robionych przeze mnie. Duma mnie rozpiera
ja pierwszy raz tak olewająco podchodzę do świąt - jeśli chodzi o pichcenie
anna maria, iwcia77, Pusurek, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:kupiłam gotowe ciasto na pierniki (rolowane), będą więc pierniki jak nie spalę podczas pieczenia...
iwcia77, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
Plan na dzisiaj wykonany w 100%, zjem kolacje i uciekam sie wymoczyć do wanny w cieplej wodzie, bo mnie kręgosłup napierdziela...
Iwone, Aasiula, malgos741, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość