35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Plan na dzisiaj wykonany w 100%, zjem kolacje i uciekam sie wymoczyć do wanny w cieplej wodzie, bo mnie kręgosłup napierdziela...
iwcia77, Simba, Mega, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab0554ae4cb1.jpg
Kobity kochane ,zdrowych ,pogodnych i spokojnych Świąt wam zyczę
Samych radosnych chwil i bardzo owocnych
Dla wszystkich staraczek dóch kreseczekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 21:48
macduska, malgos741, Iwone, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, moremi, Parka, Bozia3, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Choinka ubrana.
Czerwone winko i relax!
Aasiula, kkisia, Mega, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
jeszcze jutro do roboty i finito laba
iwcia77, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
młode pracujące mamy, pamiętacie o dodatkowych 2 dniach w roku wolnych w pracy?
Jeśli mama nie pracuje, to tatuś może te dni wybrać
Ps. wolne na dzieci do 14 r.ż.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 21:56
iwcia77, Mega, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:młode pracujące mamy, pamiętacie o dodatkowych 2 dniach w roku wolnych w pracy?
Jeśli mama nie pracuje, to tatuś może te dni wybrać
Ps. wolne na dzieci do 14 r.ż.01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Jak dobrze, że chatę posprzatalam tydzień temu..dzisiaj wszystko upieprzone makiem.. nikt nie wspominał, że mielenie jest jeszcze bardziej wkurwiajace niż ugniatanie ciasta (widząc moją minę szopmen zrobił)
A ja mielilam ten zjebany mak oczywiście musiała mi się wywalić maszynka, spaść łyżka.
iwcia77, malgos741, kkisia, Mega, moremi, Aasiula, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Jak dobrze, że chatę posprzatalam tydzień temu..dzisiaj wszystko upieprzone makiem.. nikt nie wspominał, że mielenie jest jeszcze bardziej wkurwiajace niż ugniatanie ciasta (widząc moją minę szopmen zrobił)
A ja mielilam ten zjebany mak oczywiście musiała mi się wywalić maszynka, spaść łyżka.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2838444fdc51.jpgAasiula, Simba, paszczakin, Pusurek, kkisia, Mega, Reni, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Jak dobrze, że chatę posprzatalam tydzień temu..dzisiaj wszystko upieprzone makiem.. nikt nie wspominał, że mielenie jest jeszcze bardziej wkurwiajace niż ugniatanie ciasta (widząc moją minę szopmen zrobił)
A ja mielilam ten zjebany mak oczywiście musiała mi się wywalić maszynka, spaść łyżka.Mega, Reni, Arwena lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
No to Wesołych Świąt
<a href=http://zapodaj.net/c7fddb9ad7f67.jpg.html>swieta.jpg</a>
http://zapodaj.net/c7fddb9ad7f67.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 22:13
Simba, Aasiula, iwcia77, Iwone, kkisia, anna maria, Mega, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
iwcia77, malgos741, Iwone, kkisia, Mega, Reni, macduska, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Każdy przygotowany przeze mnie posiłek w ostatnich miesiącach przypominał Twoje dziisiejsze zmagania
- nie chcialam nawet pisac , zeby sie juz nie pograzac w tym ciazowym handycap-ie kuchennym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 22:12
Simba, Iwone, kkisia, anna maria, Mega, macduska, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
A ja zezarlam testowa wersje karpia w galarecie.. Uwielbiam..
I obejrzelismy Szklana Pulapke 3
A teraz chyba sie poloze, bo mnie ten fylm jakos zmeczyl.. Zatem dobrej nocy wesoloswietowejSimba, Iwone, kkisia, iwcia77, Mega, anna maria, macduska, moremi, Aasiula, Parka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ja to nawet za drugim podejsciem spieprzylam racuchy...zakalce wyszly...ale co z tego i tak je wpieprzylam ze smakiem
- nie chcialam nawet pisac , zeby sie juz nie pograzac w tym ciazowym handycap-ie kuchennym
iwcia77, Mega, kkisia, moremi, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
A ja mielilam ten zjebany mak oczywiście musiała mi się wywalić maszynka, spaść łyżka.iwcia77, Simba, kkisia, Reni, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość