X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • HappyJo Ekspertka

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł popołudniem.
    Od rana zapernicz.
    Musiałam ogarnac chatę, spakować wszystko na wyjazd, Młody, rzeczy, prezenty, chatę zamknąć na 5 spustów.
    Ale to pikuś.
    Hit dnia to tel.od Mamy i informacja, że moją 92-letnią babcię jakieś chuje zbolałe okrdły że wszystkich oszczędności Jej życia. Nosz kurwa, co za padalce.
    Podali się za policję, wypuściła ich no i podstępem wyciągnęli z niej gdzie kasę trzyma.
    Dobrze, że Jej nic nie zrobili.
    Ale jak można tak okradać starszego człowieka. Dupy nie chcą ruszyć, za robotę się wziąć. Nosz ja pierdolę!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 18:47

gg64j44jipdfhvk5.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    happy Jo - ale historia..biedna babcia...wspolczuje...:(

HappyJo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Pisałaś do nich? Bo ja od razu machnęłam "zgłoś problem" i będę czekać :-)
    Nie odpisali mi nawet...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po malej przerwie

Musze pozbierac sie do calosci i zaczac powoli szykowac na ostatnia wizyte przed swietami do ortopedy...

W kwestii klotni z chlopem, szkoda slow..
    Na swieta zostaje sama, Syn jedzie z tata do Dziadkow...

:-(:-(:-( nic dodac, nic ujac:-(

Mega, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie ;) wpadam na chwilkę z życzeniami świątecznymi. Chciałabym wam życzyć spokojnych Świąt, dużo ciepła i miłości, cudnej atmosfery, wypasionego Mikołaja, żeby wam przyniósł prezenty dokładnie takie jakie chcecie. Życzę wam nadziei i własnego skrawka nieba z własną wyjątkowa gwiazda. Życzę wam odpoczynku i zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokol. Tym starajacym szybkiego zaciazenia, a tym zaciazonym no cóż... co by nam się dzieciaki pod choinka nie porodziły bo jeszcze za wcześnie ;)
    PS. Pasztet caffe wymiata :) w życiu tak dobrego nie jadłam ;) wypróbujcie przepis cudo ;) Buziolki cieplutkie dla wszystkich kochane ;)

Mega, paszczakin, anna maria, Simba, moremi, kapturnica, macduska, Iwone, Pusurek, kkisia, Mala79, Arwena, caffe, SolarPolar, HappyJo, iwcia77, Parka, gretka, gosia7122, malgos741, Bozia3, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:

Musze pozbierac sie do calosci i zaczac powoli szykowac na ostatnia wizyte przed swietami do ortopedy...

Tule <3, może magia świat zadziała :)
    Ja siadłam na 5 minut i lecę dalej na szmacie :)

Mala79 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No ja pierdziu!
    Ok, ok, wygrałam torbę, miałam szczęście, ale mnie już chyba opuściło.
    Wykupiłam dzisiaj abonament premium na cały rok, bo czarne ovu jakoś przygnębiająco na mnie działa. Swoją drogą, to zadziwiająco dobrze w różu się czuję ;)
    Oczywiście godzinę po wykupieniu oni wprowadzają promocję świąteczną! I dodają dwa miesiące gratis! I ja oczywiście nie dostałam tego gratisa... Idę się zamknąć w sobie ;(

Ja bym do nich napisala, w koncu swieta sa, to moze beda rozsadni ;) Napisz grzecznie, ze poposisz o dodatkowe dwa..

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja sobie leze z dzieckiem i milo mi. I mysle sobie jak zasuwacie w kuchni :-P Ja dzis robie tylko drozdzowke i rybe po grecku, wiec zasuwu nie bedzie raczej. Chyba, ze chlop zacznie sprzatanie z odsuwaniem mebli, wtedy pewnie atmosfera sie zagesci.

U mnie tez nie bedzie.. do 12-tej ogladalam seriale, przy ostatnim wstawilam warzywa na salatki.. Teraz zobilam barszcz, luby salatke, ja szube (uwielbiam to, znacie? te z wschodnimi korzeniami powinny), no wiec przerwa nalezy mi sie jak psu miska.. ;)

A tak na serio, to luby wlasnie ryby porcjuje, a ja nie moge im patrzec w oczy.. Jak skonczy to ja otrzymam rybe w dzwonkach i szczescio-luski (Simba, tez dostaniecie jak chcesz)..
    Przygotowanie ryb zajmie mi kolejna godzinke i tadam- zarcie gotowe.. ciasto mam jedno zamowione, zrobie jeszczce sernik, piernik i makowca (na to kolejna godzinka, bo moje ciasta sa ekspresowe) i potem moge lezec i pachniec, bo dom sprzata luby- ja nie moge, wiecie chemia i ciaza, nienienie ;)

Lubie przygotowania swiateczne nadal ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 14:48

Mega, Simba, macduska, Iwone, Pusurek, kkisia, Arwena, iwcia77, Parka, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie na forum?
    a okna kto pomyje?
    ja sie własnie zabieram

anna maria, Mega, Simba, moremi, kapturnica, Pusurek, kkisia, iwcia77, Parka, gosia7122, malgos741, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzieciom jak dzieciom, ale co ja powiem Paszczy?
    Myśle, ze nie bedzie tak zle jak ostatnio. Cos tak zrobiłam i leże.

Simba http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/woa-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/expulsion-onion-head-emoticon.gif

8 dni kobieto zostalo, zeby dzieciom zapewnic lepszy start, styczniowy.. Zaraz naskarze M i powiem co zrobilas! To cie przywiaze do lozka i tak bedziesz lezec!

Mega, Simba, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:

Mala, no nie mow, ze Cie sama w wigilie zostawiaja.. Chuj nie chlop to malo powiedziane...

Mega, Mala79, moremi, kapturnica, Dorka1979, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Witam wszystkie ;) wpadam na chwilkę z życzeniami świątecznymi. Chciałabym wam życzyć spokojnych Świąt, dużo ciepła i miłości, cudnej atmosfery, wypasionego Mikołaja, żeby wam przyniósł prezenty dokładnie takie jakie chcecie. Życzę wam nadziei i własnego skrawka nieba z własną wyjątkowa gwiazda. Życzę wam odpoczynku i zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokol. Tym starajacym szybkiego zaciazenia, a tym zaciazonym no cóż... co by nam się dzieciaki pod choinka nie porodziły bo jeszcze za wcześnie ;)
    PS. Pasztet caffe wymiata :) w życiu tak dobrego nie jadłam ;) wypróbujcie przepis cudo ;) Buziolki cieplutkie dla wszystkich kochane ;)

Mandra, fajnie, ze zajrzalas. Tobie tez wszytskiego naj, a przede wszytkim nudnego porodu i cudownego dzieciaka!

mandragora, Iwone, kkisia, Arwena, iwcia77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie ta robota nawet przyjemność sprawia ;) nie myśle o pierdołach ;) tylko ze te pierdoły same sie przypominają, jajnik mnie od rana napierdziela :)
    Idę obierać warzywa na sałatkę i obrus wyprasować, potem trzeba tylko karnisz zawiesić, zobaczymy czy klej zadziała ;)

anna maria, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A mnie ta robota nawet przyjemność sprawia ;) nie myśle o pierdołach ;) tylko ze te pierdoły same sie przypominają, jajnik mnie od rana napierdziela :)
    Idę obierać warzywa na sałatkę i obrus wyprasować, potem trzeba tylko karnisz zawiesić, zobaczymy czy klej zadziała ;)

Mauz moj ostatnio kupil ta tasme, co ja w telewizorni reklamuja, ze półki na sciane mozna na niej wieszac, Tesa, czy jakos tak. Potrzebowal przyczepic wyjatkowo upierdliwo odpadajace zabezpieczenie do subwoofera. Non stop odpadalo, nawet jak je na goracy klej przykleilam. A na tej tasmie trzyma!

moremi, anna maria, Pusurek, Mega, kkisia, Simba, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandra, zaglądaj może częściej, co? Wesołych Świąt :-)

Mała, jeżeli ten rok tak chujowo się kończy, to następny może być tylko lepszy :-) i tego Ci z całego serca życzę :-)

anna maria, Mala79, mandragora, Iwone, Pusurek, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Mala, no nie mow, ze Cie sama w wigilie zostawiaja.. Chuj nie chlop to malo powiedziane...

No wlasnie, chlop moj obecny se jedzie do mamy... Z racji km stwierdzil, ze lepiej zebym sie nie meczyla w podrozy i zostala w domu
    Za to moj byly, ojciec Dawida zaproponowal, ze mnie i Syna zabierze do swoich rodzicow na swieta, ale ja odmowilam powiedzialam tylko, zeby zabral Mlodego bo wiem jak bardzo teskni za dziadkami

Tak wiec Maly spakowany siedzi i czeka na Tate :-)

Mega, Arwena, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No wlasnie, chlop moj obecny se jedzie do mamy... Z racji km stwierdzil, ze lepiej zebym sie nie meczyla w podrozy i zostala w domu
    Za to moj byly, ojciec Dawida zaproponowal, ze mnie i Syna zabierze do swoich rodzicow na swieta, ale ja odmowilam powiedzialam tylko, zeby zabral Mlodego bo wiem jak bardzo teskni za dziadkami

Tak wiec Maly spakowany siedzi i czeka na Tate :-)
    to on woli z mama niz z toba?

anna maria, Bursztyn, kkisia, Simba, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No ja pierdziu!
    Wykupiłam dzisiaj abonament premium na cały rok, bo czarne ovu jakoś przygnębiająco na mnie działa. Swoją drogą, to zadziwiająco dobrze w różu się czuję ;)
    Oczywiście godzinę po wykupieniu oni wprowadzają promocję świąteczną! I dodają dwa miesiące gratis! I ja oczywiście nie dostałam tego gratisa... Idę się zamknąć w sobie ;(
    No to faktycznie trzeba mieć szczęście, żeby tak trafić z abonamentem, ale może Ci dodadzą

anna maria lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No ja pierdziu!
    w zeszyłym roku też tak było i dlatego ja czekałam na tą promocję i dopiero teraz wykupię abonament :P

Dorka1979, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam :-)

Ewa okna umyte dawniej a teraz deszcz pada, zaslonię rolety i już :-)

Mandragora fajnie że zajrzałaś, najlepszego,

Reszcie wytrwałości w przygotowaniach życzę.

Dorka1979, Iwone, Mega, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6242 6243 6244 6245 6246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ