35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ty farciaro! zazdroszcze ci tego termomixa...chyba usiade pod kosciolem i uzbieramBozia3 wrote:a ja mrożonych nie lubię....każdy widać ma swoje smaki
Ja dziś ubrałam choinkę, skońćzyłam kupować prezenty, upiekłam sernik. Jutro z mamą i bratową lepię pierogi, uszka i pieczemy makowce. Wszystko u mnie - bo mam thermomix, więc ciasto w sekundę....
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ona stopniuje emocje...cos jak opowiesc twojego porodu...w 6 seriach po 13 odcinkowBozia3 wrote:caffe - bardzo romantyczny początek
- pisz dalej bo jestem ciekawa..
caffe, nick nieaktualny, Iwone, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA czy któraś z Was robi może uszka i wkłada do paru po grosiku, że jak ktoś trafi na niego podczas wigilii to będzie miał bogaty rok?Bozia3 wrote:a ja mrożonych nie lubię....każdy widać ma swoje smaki
Ja dziś ubrałam choinkę, skońćzyłam kupować prezenty, upiekłam sernik. Jutro z mamą i bratową lepię pierogi, uszka i pieczemy makowce. Wszystko u mnie - bo mam thermomix, więc ciasto w sekundę....
iwcia77, moremi, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
dobra, bzykania nie było na pierwszej randceiwcia77 wrote:ona stopniuje emocje...cos jak opowiesc twojego porodu...w 6 seriach po 13 odcinkow

iwcia77, Iwone, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, Parka, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
o tego triku to nie znam..a nie boisz sie, ze dziadek albo babcia polamia sobie sztuczna szczeke jak sie na niego natkna ?Dorka1979 wrote:A czy któraś z Was robi może uszka i wkłada do paru po grosiku, że jak ktoś trafi na niego podczas wigilii to będzie miał bogaty rok?
Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Jednak mąż zajął się karpiami. Kiedy byłam sama, to nie miałam wyjścia i musiałam sama to robić. W końcu mój m jest wędkarzem to niech się tym zajmuje.
Mój ex spierdzielił do matki jak kazałam mu zabić karpia, ale zabitego jadł
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszyscy wiedzą że z uszkami mają uważać, mają jeść ostrożnie i powoliiwcia77 wrote:o tego triku to nie znam..a nie boisz sie, ze dziadek albo babcia polamia sobie sztuczna szczeke jak sie na niego natkna ?
Iwone, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Cały czasReni wrote:nie mówcie, że jeszcze sprzątacie, siedzicie w garach

Choinka ubrana, ciasteczka i pierniczki upieczone i udekorowane, śledzie, kapusta z grochem i pierogi zrobione, jutro ciasta i mięsiwo...i pranie dywanu. No i musze dokończyć czyścić drzwi z naklejek mojej córki - masakra normalnie
nick nieaktualny, Iwone, iwcia77, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Suszarka do włosów i później zmywacz, albo acetonMega wrote:Cały czas

Choinka ubrana, ciasteczka i pierniczki upieczone i udekorowane, śledzie, kapusta z grochem i pierogi zrobione, jutro ciasta i mięsiwo...i pranie dywanu. No i musze dokończyć czyścić drzwi z naklejek mojej córki - masakra normalnie

Bry
Aasiula, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Po mnie też kiedyś taka internetowa znajomość bmw przyjechała. Złotymcaffe wrote:Jutro jak się ogarnę to napiszę

W każdym bądź razie wsiadłam do tego auta
no i kończyło się ślubem 
kapturnica, Aasiula, Iwone, Mega, iwcia77, Simba, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Oooo dzięki, namaczalam mocno i zdrapywalam, gównianą robotamoremi wrote:Suszarka do włosów i później zmywacz, albo aceton

Bry

Dzien doberek, kawa odpalona
Aasiula, iwcia77, Iwone, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/faeb365d014a.jpg
obecna
Mega, nick nieaktualny, Iwone, moremi, Aasiula, Bozia3, nick nieaktualny, Parka, Niuta, nick nieaktualny, Bursztyn, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość