35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:a ja mrożonych nie lubię....każdy widać ma swoje smaki
Ja dziś ubrałam choinkę, skońćzyłam kupować prezenty, upiekłam sernik. Jutro z mamą i bratową lepię pierogi, uszka i pieczemy makowce. Wszystko u mnie - bo mam thermomix, więc ciasto w sekundę....caffe, Dorka1979, kkisia, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe - bardzo romantyczny początek
- pisz dalej bo jestem ciekawa..
caffe, Dorka1979, Iwone, moremi, kapturnica, kkisia, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a ja mrożonych nie lubię....każdy widać ma swoje smaki
Ja dziś ubrałam choinkę, skońćzyłam kupować prezenty, upiekłam sernik. Jutro z mamą i bratową lepię pierogi, uszka i pieczemy makowce. Wszystko u mnie - bo mam thermomix, więc ciasto w sekundę....iwcia77, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:A czy któraś z Was robi może uszka i wkłada do paru po grosiku, że jak ktoś trafi na niego podczas wigilii to będzie miał bogaty rok?
Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Jednak mąż zajął się karpiami. Kiedy byłam sama, to nie miałam wyjścia i musiałam sama to robić. W końcu mój m jest wędkarzem to niech się tym zajmuje.
Mój ex spierdzielił do matki jak kazałam mu zabić karpia, ale zabitego jadł
Dorka1979, Arwena, Mega, iwcia77, kkisia, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:o tego triku to nie znam..a nie boisz sie, ze dziadek albo babcia polamia sobie sztuczna szczeke jak sie na niego natkna ?
Iwone, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie mówcie, że jeszcze sprzątacie, siedzicie w garach
Choinka ubrana, ciasteczka i pierniczki upieczone i udekorowane, śledzie, kapusta z grochem i pierogi zrobione, jutro ciasta i mięsiwo...i pranie dywanu. No i musze dokończyć czyścić drzwi z naklejek mojej córki - masakra normalnieDorka1979, Iwone, iwcia77, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Cały czas
Choinka ubrana, ciasteczka i pierniczki upieczone i udekorowane, śledzie, kapusta z grochem i pierogi zrobione, jutro ciasta i mięsiwo...i pranie dywanu. No i musze dokończyć czyścić drzwi z naklejek mojej córki - masakra normalnie
BryAasiula, Mega, iwcia77, kkisia, malgos741, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Jutro jak się ogarnę to napiszę
W każdym bądź razie wsiadłam do tego autano i kończyło się ślubem
kapturnica, Aasiula, Iwone, Mega, iwcia77, Simba, kkisia, Bozia3, Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Suszarka do włosów i później zmywacz, albo aceton
Bry
Dzien doberek, kawa odpalonaAasiula, iwcia77, Iwone, kkisia, moremi, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość