X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak- bebol na zdjeciu i w ciemnej bluzce to nie wydaje sie zeby wystawal poza twoj bujny biust, co do wagi to 4 kg na plusie jest okej, wiec nie wiem co ten twoj ginex od ciebie wymaga, jak ty wiecej rzygasz niz zjesz :-O. o ktorej masz to usg jutro? no to bedziem z Ivo trzymac kciukasy &&&&& :).

paszczakin, kkisia, moremi, Mega, Arwena, Aasiula, Dorka1979, Sabina, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to mam fajnie, swiat nie czuje tutaj w Italii, wiec zadnego cisnienia na gotowanie nie mam, wigilia- pizza, 25 obiad u tesciowej, 26 wieczorem znajomi chca wpasc ----uwaga--na pomidorowa :-O - wiec gotowanie swiateczne mam z banki :), zrobie ciasto gretkowe - w koncu i wsjo :). Kurde- w polsce to juz bym z matka miala pierogi, paszteciki, sledziki, salatke jarzynowa itp a tu? Alojz oprocz salatki i pieroga to nic nie lubi :)

kkisia, paszczakin, moremi, Bursztyn, Mega, Arwena, Simba, Aasiula, Dorka1979, Sabina, gretka, Pusurek, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    opieorzyl ze za duzo masz tych kilogramów czy za mało??? Za malo to rozumiem ;) brzuszek cudny :D kciuki zaciśnięte, czekam na raport po wizycie, no i potwierdzenie na 100% Adasia ;)

Ze za duzo.. Mam nie tyc w ciazy bo ogolnie przed ciaza bylo za duzo kilogramow..

Niemniej pierwsze ciazowe spodnie, ktore sobie kupilam na wtenczasową figure i napuchniety od IVF brzuch teraz wisza mi na tyłku maksymalnie, wiec tak bardzo sie tym nie przejmuje. Powoli zapominam o rzyganiu, wiec może niedlugo porzuce bialy chleb i wszytko wroci do normy. Ale to po swietach, teraz mam wbite- bede żreć pierogi i salatke z ziemniakami ;)
    Do tego, ten lekarz chudzielca Simbe kilogramami stresowal, to co dopiero mnie ;)

iwcia77, moremi, kkisia, Mega, Sabina, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor

Zaczelam troche Was nadrabiac, i widze ze same jeki, wkurwy, wycie i zgrzytanie zebami, Aramgedon.... Przyznam ze wczoraj otworzylam jape na chwile, nastawilam na max. glosnosc, postraszylam ze uciekna do Pl i w ten sposob zdusilam mezowe fuczenie w zarodku ;) Posprzatalismy pozniej zgodnie nasz chlewik, potem zakupy, dzis tez milo i romantycznie. Mam zamiar upiec ciasto, na Wigilie idziemy do mojej przyjacioly, wiec na gotowca, przynosimy tylko uszka z grzybami zamowione w polski sklepie- recznie obione, reszte wiktualow tez kupie- nie bede sie zajezdzac robota. Maz gotuje w pierwszy i drugi dzien Swiat swoje specjalnosci.

moremi, Bozia3, kkisia, Arwena, Mega, Sabina, Pusurek, Simba, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no, jak salatki dzisiaj?? toz to przeciez do swiat wyjdzie- ja takie rzeczy bede robic we wtorek wieczorem, bo w srode juz tylko lezec i pachniec zamierzam...

usg jutro 11.30..

dzieki za wszytkie kciuki, Adas swoje dzis wyjatkowo energicznie zaciska ;)

iwcia77, kkisia, Arwena, Mega, Simba, Aasiula, Sabina, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ej no, jak salatki dzisiaj?? toz to przeciez do swiat wyjdzie- ja takie rzeczy bede robic we wtorek wieczorem, bo w srode juz tylko lezec i pachniec zamierzam...

usg jutro 11.30..

dzieki za wszytkie kciuki, Adas swoje dzis wyjatkowo energicznie zaciska ;)
    Trzymam kciuki za usg :-)

Co do podlinkowanego bebola, to nie. Nie wyrażam zgody. Ma być fotka, nie link. Dzień bez Paszczakowego biustu dniem straconym!
    A brzuch nadal jest mniejszy niż cycki :-)

kkisia, Mega, paszczakin, iwcia77, Aasiula, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza, kciuki!
    A, jest i brzuch, calkiem sluszny ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 19:00

iwcia77, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:04

Bursztyn, kkisia, iwcia77, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:04

moremi, kkisia, Arwena, iwcia77, Simba, anna maria, Aasiula, Reni, Iwone, Sabina, Niuta, caffe lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/uqutd6vi15j5ab85m5k2jae215/indexweb.htm

pozdrawiam wasz wszystkie ..................

link baaardzo nastrojowy ,choć nie lubię świąt ,to miałam ciarki
    Ale sliczna Mikolajko-Jagoda w awatarze :)

Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek, ja bym chciala, ale nie ogarniam, czemu nie dziala.. robie wszystko tak jak zawsze i dupa..
    a brzuch jest wiekszy niz cycki- tu moze bardziej widac:

Ciach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 00:23

kkisia, moremi, Aasiula, Parka, Bursztyn, Mega, Mega, Iwone, Reni, Sabina, Pusurek, Simba, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i pacz pani, znowu dziala.. jakies felerne tamto zdjecie..

kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz widac :)
    I w sumie nie taki maly
    Ja tez mam duze cycki
    I w ciazy z mlodym
    Najpierwsz szedl brzuch
    Potem cycki
    Potem dlugo dlugo nic
    I w koncu ja :)

paszczakin, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/uqutd6vi15j5ab85m5k2jae215/indexweb.htm

pozdrawiam wasz wszystkie ..................

link baaardzo nastrojowy ,choć nie lubię świąt ,to miałam ciarki

Megan, link bardzo kontrowersyjny, jak na to forum ;) odwazna jestes ;)
    i ten puchatek jakie takie dziwne ruchy wykonuje.. dobrze, ze chociaz kiecke ma..

za to Mikolajka piekna!

Reni, kkisia, moremi, Mega, Bozia3, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak obiecałam nowa żywa choinka. Jeszcze tylko stojak muszę czymś okryć i schować kable. W tym roku ubrałam już 4 choinkę :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b56324c03d5.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/113917a99eb8.jpg

Aasiula, kkisia, Reni, Sabina, moremi, Niuta, Mega, Simba, HappyJo, malgos741, Bozia3, paszczakin, caffe, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku, brzuch super, jesteś tak w ogóle szczupła jak na połowę ciąży, w ogóle nie rozumiem o co chodzi Waszemu ginowi?

Mój mąż pojechał właśnie po teściową, która zostanie u nas do świąt, nie wiem jak ja to przeżyję, po prostu nie czują się jak u siebie w domu, gdy teściowa też tu jest i tyle w temacie :(

Dorka1979, Iwone, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi, gretka, Mega, malgos741, Pusurek, Bozia3, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ze za duzo.. Mam nie tyc w ciazy bo ogolnie przed ciaza bylo za duzo kilogramow..

Niemniej pierwsze ciazowe spodnie, ktore sobie kupilam na wtenczasową figure i napuchniety od IVF brzuch teraz wisza mi na tyłku maksymalnie, wiec tak bardzo sie tym nie przejmuje. Powoli zapominam o rzyganiu, wiec może niedlugo porzuce bialy chleb i wszytko wroci do normy. Ale to po swietach, teraz mam wbite- bede żreć pierogi i salatke z ziemniakami ;)
    Do tego, ten lekarz chudzielca Simbe kilogramami stresowal, to co dopiero mnie ;)
    To ja nie mam takich problemów z lekarzem, przed ciążą miałam 72 kg czyli za dużo, teraz mam prawie 11 kg na plusie i jeszcze ani razu nie usłyszałam że źle.
    Kurcze Iwcia Tobie zostało 38 dni do porodu, mi 69 a najlepsze jest to, że jeszcze nic nie kupiłam dla dziecka tylko jedne bodziaki na próbę bo z allegro i chciałam sprawdzić ich jakość.

Aasiula, Sabina, moremi, Parka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elo marudy

tak poczytałam i stwierdzam, że same na wzajem się nakręcacie.. tak tak w pewnej chwili myślałam, że licytujecie się, która ma gorzej

zastanawiam sie po jaką cholerę bierzecie się za remonty, wykańczanie domów i siebie przed świętami? skoro tyle czasu nie było zrobione to teraz też nie musi a tylko niepotrzebnie wprowadzacie w Wasze życie napięcie..nie znacie Waszych mężów? ;-)

Paszczu trzymam kciuka za usg

ja (oprócz umycia okien i uprania firanek tydzien temu) przyjęłam system sprzątania

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be0669b5b2d9.jpg

wczoraj koleżance się nudziło wiec zrobiła mi kłaki - pozbyłam się odrostów :-)

dzisiaj z piesławem byliśmy u weta

rany po pogryzieniu się goją
    dzisiaj miał pierwszą chemię wszystkie zastrzyki zniósł dzielnie
    dostał też przeciwwymiotny więc mogliśmy spokojnie pojechać do sklepu a tam niespodzianka! ludziów mało! nie wiem czy cała ta stonka już wyjechała czy w garach siedzi ale miła niespodzianka
    teraz usiadłam sobie do kompa..mąż w kuchni pichci kapuchę na święta i sushi dla żonki

Aasiula, Iwone, kkisia, Sabina, moremi, Bursztyn, Pusurek, Parka, Mega, Simba, malgos741, gosia7122, Dorka1979, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha i o to chodzi Iwone..
    znasz kogoś kto ubrał 4 choinki? ;-) a jak dalej będziesz się wściekać to ubierzesz i 10
    :-)
    głowa do góry i proponuję jednak urządzić święta - chociaż tak symbolicznie z myślą o młodszym synu
    jak nic nie zrobisz to jak przyjdzie co do czego będzie Ci smutno
    Iwone wrote:
    jak obiecałam nowa żywa choinka. Jeszcze tylko stojak muszę czymś okryć i schować kable. W tym roku ubrałam już 4 choinkę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 20:48

Iwone, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi, Bursztyn, Parka, Mega, macduska, Simba, HappyJo, malgos741, Pusurek, Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    haha i o to chodzi Iwone..
    znasz kogoś kto ubrał 4 choinki? ;-) a jak dalej będziesz się wściekać to ubieżesz i 10
    :-)
    głowa do góry i proponuję jednak urządzić święta - chociaż tak symbolicznie z myślą o młodszym synu
    jak nic nie zrobisz to jak przyjdzie co do czego będzie Ci smutno
    Już tak się nie wściekam :) Cała rodzinka pomagała przy choinkach, nawet ten przez którego to wszystko.
    Starszy co chwilę chodzi i podpytuje, krokietów nie będzie? a przecież ty takie dobre robisz, nawet lepsze niż babcia, a barszcz tego też nie będziesz robiła? i tak wymienia, a ja mu tylko odpowiadam, że zobaczę czy zrobię :D

Aasiula, kkisia, Sabina, moremi, gretka, Reni, Mega, Simba, malgos741, Pusurek, Bozia3, gosia7122, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6218 6219 6220 6221 6222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ