35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Paszczak- bebol na zdjeciu i w ciemnej bluzce to nie wydaje sie zeby wystawal poza twoj bujny biust, co do wagi to 4 kg na plusie jest okej, wiec nie wiem co ten twoj ginex od ciebie wymaga, jak ty wiecej rzygasz niz zjesz
. o ktorej masz to usg jutro? no to bedziem z Ivo trzymac kciukasy &&&&&
.
paszczakin, kkisia, moremi, Mega, Arwena, Aasiula, Dorka1979, Sabina, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ja to mam fajnie, swiat nie czuje tutaj w Italii, wiec zadnego cisnienia na gotowanie nie mam, wigilia- pizza, 25 obiad u tesciowej, 26 wieczorem znajomi chca wpasc ----uwaga--na pomidorowa
- wiec gotowanie swiateczne mam z banki
, zrobie ciasto gretkowe - w koncu i wsjo
. Kurde- w polsce to juz bym z matka miala pierogi, paszteciki, sledziki, salatke jarzynowa itp a tu? Alojz oprocz salatki i pieroga to nic nie lubi
kkisia, paszczakin, moremi, Bursztyn, Mega, Arwena, Simba, Aasiula, Dorka1979, Sabina, gretka, Pusurek, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:opieorzyl ze za duzo masz tych kilogramów czy za mało??? Za malo to rozumiem
brzuszek cudny
kciuki zaciśnięte, czekam na raport po wizycie, no i potwierdzenie na 100% Adasia
Ze za duzo.. Mam nie tyc w ciazy bo ogolnie przed ciaza bylo za duzo kilogramow..
Niemniej pierwsze ciazowe spodnie, ktore sobie kupilam na wtenczasową figure i napuchniety od IVF brzuch teraz wisza mi na tyłku maksymalnie, wiec tak bardzo sie tym nie przejmuje. Powoli zapominam o rzyganiu, wiec może niedlugo porzuce bialy chleb i wszytko wroci do normy. Ale to po swietach, teraz mam wbite- bede żreć pierogi i salatke z ziemniakami
Do tego, ten lekarz chudzielca Simbe kilogramami stresowal, to co dopiero mnieiwcia77, moremi, kkisia, Mega, Sabina, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor
Zaczelam troche Was nadrabiac, i widze ze same jeki, wkurwy, wycie i zgrzytanie zebami, Aramgedon.... Przyznam ze wczoraj otworzylam jape na chwile, nastawilam na max. glosnosc, postraszylam ze uciekna do Pl i w ten sposob zdusilam mezowe fuczenie w zarodkuPosprzatalismy pozniej zgodnie nasz chlewik, potem zakupy, dzis tez milo i romantycznie. Mam zamiar upiec ciasto, na Wigilie idziemy do mojej przyjacioly, wiec na gotowca, przynosimy tylko uszka z grzybami zamowione w polski sklepie- recznie obione, reszte wiktualow tez kupie- nie bede sie zajezdzac robota. Maz gotuje w pierwszy i drugi dzien Swiat swoje specjalnosci.
moremi, Bozia3, kkisia, Arwena, Mega, Sabina, Pusurek, Simba, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ej no, jak salatki dzisiaj?? toz to przeciez do swiat wyjdzie- ja takie rzeczy bede robic we wtorek wieczorem, bo w srode juz tylko lezec i pachniec zamierzam...
usg jutro 11.30..
dzieki za wszytkie kciuki, Adas swoje dzis wyjatkowo energicznie zaciskaiwcia77, kkisia, Arwena, Mega, Simba, Aasiula, Sabina, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ej no, jak salatki dzisiaj?? toz to przeciez do swiat wyjdzie- ja takie rzeczy bede robic we wtorek wieczorem, bo w srode juz tylko lezec i pachniec zamierzam...
usg jutro 11.30..
dzieki za wszytkie kciuki, Adas swoje dzis wyjatkowo energicznie zaciska
Co do podlinkowanego bebola, to nie. Nie wyrażam zgody. Ma być fotka, nie link. Dzień bez Paszczakowego biustu dniem straconym!
A brzuch nadal jest mniejszy niż cyckikkisia, Mega, paszczakin, iwcia77, Aasiula, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
megan8 wrote:http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/uqutd6vi15j5ab85m5k2jae215/indexweb.htm
pozdrawiam wasz wszystkie ..................
link baaardzo nastrojowy ,choć nie lubię świąt ,to miałam ciarkiArwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
Morek, ja bym chciala, ale nie ogarniam, czemu nie dziala.. robie wszystko tak jak zawsze i dupa..
a brzuch jest wiekszy niz cycki- tu moze bardziej widac:
CiachWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 00:23
kkisia, moremi, Aasiula, Parka, Bursztyn, Mega, Mega, Iwone, Reni, Sabina, Pusurek, Simba, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/uqutd6vi15j5ab85m5k2jae215/indexweb.htm
pozdrawiam wasz wszystkie ..................
link baaardzo nastrojowy ,choć nie lubię świąt ,to miałam ciarki
Megan, link bardzo kontrowersyjny, jak na to forumodwazna jestes
i ten puchatek jakie takie dziwne ruchy wykonuje.. dobrze, ze chociaz kiecke ma..
za to Mikolajka piekna!Reni, kkisia, moremi, Mega, Bozia3, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
jak obiecałam nowa żywa choinka. Jeszcze tylko stojak muszę czymś okryć i schować kable. W tym roku ubrałam już 4 choinkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b56324c03d5.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/113917a99eb8.jpgAasiula, kkisia, Reni, Sabina, moremi, Niuta, Mega, Simba, HappyJo, malgos741, Bozia3, paszczakin, caffe, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Paszczaku, brzuch super, jesteś tak w ogóle szczupła jak na połowę ciąży, w ogóle nie rozumiem o co chodzi Waszemu ginowi?
Mój mąż pojechał właśnie po teściową, która zostanie u nas do świąt, nie wiem jak ja to przeżyję, po prostu nie czują się jak u siebie w domu, gdy teściowa też tu jest i tyle w temacieDorka1979, Iwone, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi, gretka, Mega, malgos741, Pusurek, Bozia3, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ze za duzo.. Mam nie tyc w ciazy bo ogolnie przed ciaza bylo za duzo kilogramow..
Niemniej pierwsze ciazowe spodnie, ktore sobie kupilam na wtenczasową figure i napuchniety od IVF brzuch teraz wisza mi na tyłku maksymalnie, wiec tak bardzo sie tym nie przejmuje. Powoli zapominam o rzyganiu, wiec może niedlugo porzuce bialy chleb i wszytko wroci do normy. Ale to po swietach, teraz mam wbite- bede żreć pierogi i salatke z ziemniakami
Do tego, ten lekarz chudzielca Simbe kilogramami stresowal, to co dopiero mnie
Kurcze Iwcia Tobie zostało 38 dni do porodu, mi 69 a najlepsze jest to, że jeszcze nic nie kupiłam dla dziecka tylko jedne bodziaki na próbę bo z allegro i chciałam sprawdzić ich jakość.Aasiula, Sabina, moremi, Parka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
elo marudy
tak poczytałam i stwierdzam, że same na wzajem się nakręcacie.. tak tak w pewnej chwili myślałam, że licytujecie się, która ma gorzej
zastanawiam sie po jaką cholerę bierzecie się za remonty, wykańczanie domów i siebie przed świętami? skoro tyle czasu nie było zrobione to teraz też nie musi a tylko niepotrzebnie wprowadzacie w Wasze życie napięcie..nie znacie Waszych mężów?
Paszczu trzymam kciuka za usg
ja (oprócz umycia okien i uprania firanek tydzien temu) przyjęłam system sprzątania
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be0669b5b2d9.jpg
wczoraj koleżance się nudziło wiec zrobiła mi kłaki - pozbyłam się odrostów
dzisiaj z piesławem byliśmy u weta
rany po pogryzieniu się goją
dzisiaj miał pierwszą chemię wszystkie zastrzyki zniósł dzielnie
dostał też przeciwwymiotny więc mogliśmy spokojnie pojechać do sklepu a tam niespodzianka! ludziów mało! nie wiem czy cała ta stonka już wyjechała czy w garach siedzi ale miła niespodzianka
teraz usiadłam sobie do kompa..mąż w kuchni pichci kapuchę na święta i sushi dla żonki
Aasiula, Iwone, kkisia, Sabina, moremi, Bursztyn, Pusurek, Parka, Mega, Simba, malgos741, gosia7122, Dorka1979, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
haha i o to chodzi Iwone..
znasz kogoś kto ubrał 4 choinki?a jak dalej będziesz się wściekać to ubierzesz i 10
głowa do góry i proponuję jednak urządzić święta - chociaż tak symbolicznie z myślą o młodszym synu
jak nic nie zrobisz to jak przyjdzie co do czego będzie Ci smutno
Iwone wrote:jak obiecałam nowa żywa choinka. Jeszcze tylko stojak muszę czymś okryć i schować kable. W tym roku ubrałam już 4 choinkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 20:48
Iwone, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi, Bursztyn, Parka, Mega, macduska, Simba, HappyJo, malgos741, Pusurek, Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:haha i o to chodzi Iwone..
znasz kogoś kto ubrał 4 choinki?a jak dalej będziesz się wściekać to ubieżesz i 10
głowa do góry i proponuję jednak urządzić święta - chociaż tak symbolicznie z myślą o młodszym synu
jak nic nie zrobisz to jak przyjdzie co do czego będzie Ci smutnoCała rodzinka pomagała przy choinkach, nawet ten przez którego to wszystko.
Starszy co chwilę chodzi i podpytuje, krokietów nie będzie? a przecież ty takie dobre robisz, nawet lepsze niż babcia, a barszcz tego też nie będziesz robiła? i tak wymienia, a ja mu tylko odpowiadam, że zobaczę czy zrobięAasiula, kkisia, Sabina, moremi, gretka, Reni, Mega, Simba, malgos741, Pusurek, Bozia3, gosia7122, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość