X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak- bebol na zdjeciu i w ciemnej bluzce to nie wydaje sie zeby wystawal poza twoj bujny biust, co do wagi to 4 kg na plusie jest okej, wiec nie wiem co ten twoj ginex od ciebie wymaga, jak ty wiecej rzygasz niz zjesz :-O. o ktorej masz to usg jutro? no to bedziem z Ivo trzymac kciukasy &&&&& :).

paszczakin, kkisia, moremi, Mega, Arwena, Aasiula, Dorka1979, Sabina, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to mam fajnie, swiat nie czuje tutaj w Italii, wiec zadnego cisnienia na gotowanie nie mam, wigilia- pizza, 25 obiad u tesciowej, 26 wieczorem znajomi chca wpasc ----uwaga--na pomidorowa :-O - wiec gotowanie swiateczne mam z banki :), zrobie ciasto gretkowe - w koncu i wsjo :). Kurde- w polsce to juz bym z matka miala pierogi, paszteciki, sledziki, salatke jarzynowa itp a tu? Alojz oprocz salatki i pieroga to nic nie lubi :)

kkisia, paszczakin, moremi, Bursztyn, Mega, Arwena, Simba, Aasiula, Dorka1979, Sabina, gretka, Pusurek, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    opieorzyl ze za duzo masz tych kilogramów czy za mało??? Za malo to rozumiem ;) brzuszek cudny :D kciuki zaciśnięte, czekam na raport po wizycie, no i potwierdzenie na 100% Adasia ;)

Ze za duzo.. Mam nie tyc w ciazy bo ogolnie przed ciaza bylo za duzo kilogramow..

Niemniej pierwsze ciazowe spodnie, ktore sobie kupilam na wtenczasową figure i napuchniety od IVF brzuch teraz wisza mi na tyłku maksymalnie, wiec tak bardzo sie tym nie przejmuje. Powoli zapominam o rzyganiu, wiec może niedlugo porzuce bialy chleb i wszytko wroci do normy. Ale to po swietach, teraz mam wbite- bede żreć pierogi i salatke z ziemniakami ;)
    Do tego, ten lekarz chudzielca Simbe kilogramami stresowal, to co dopiero mnie ;)

iwcia77, moremi, kkisia, Mega, Sabina, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor

Zaczelam troche Was nadrabiac, i widze ze same jeki, wkurwy, wycie i zgrzytanie zebami, Aramgedon.... Przyznam ze wczoraj otworzylam jape na chwile, nastawilam na max. glosnosc, postraszylam ze uciekna do Pl i w ten sposob zdusilam mezowe fuczenie w zarodku ;) Posprzatalismy pozniej zgodnie nasz chlewik, potem zakupy, dzis tez milo i romantycznie. Mam zamiar upiec ciasto, na Wigilie idziemy do mojej przyjacioly, wiec na gotowca, przynosimy tylko uszka z grzybami zamowione w polski sklepie- recznie obione, reszte wiktualow tez kupie- nie bede sie zajezdzac robota. Maz gotuje w pierwszy i drugi dzien Swiat swoje specjalnosci.

moremi, Bozia3, kkisia, Arwena, Mega, Sabina, Pusurek, Simba, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no, jak salatki dzisiaj?? toz to przeciez do swiat wyjdzie- ja takie rzeczy bede robic we wtorek wieczorem, bo w srode juz tylko lezec i pachniec zamierzam...

usg jutro 11.30..

dzieki za wszytkie kciuki, Adas swoje dzis wyjatkowo energicznie zaciska ;)

iwcia77, kkisia, Arwena, Mega, Simba, Aasiula, Sabina, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ej no, jak salatki dzisiaj?? toz to przeciez do swiat wyjdzie- ja takie rzeczy bede robic we wtorek wieczorem, bo w srode juz tylko lezec i pachniec zamierzam...

usg jutro 11.30..

dzieki za wszytkie kciuki, Adas swoje dzis wyjatkowo energicznie zaciska ;)
    Trzymam kciuki za usg :-)

Co do podlinkowanego bebola, to nie. Nie wyrażam zgody. Ma być fotka, nie link. Dzień bez Paszczakowego biustu dniem straconym!
    A brzuch nadal jest mniejszy niż cycki :-)

kkisia, Mega, paszczakin, iwcia77, Aasiula, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza, kciuki!
    A, jest i brzuch, calkiem sluszny ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 19:00

iwcia77, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:04

Bursztyn, kkisia, iwcia77, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:04

moremi, kkisia, Arwena, iwcia77, Simba, anna maria, Aasiula, Reni, Iwone, Sabina, Niuta, caffe lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/uqutd6vi15j5ab85m5k2jae215/indexweb.htm

pozdrawiam wasz wszystkie ..................

link baaardzo nastrojowy ,choć nie lubię świąt ,to miałam ciarki
    Ale sliczna Mikolajko-Jagoda w awatarze :)

Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek, ja bym chciala, ale nie ogarniam, czemu nie dziala.. robie wszystko tak jak zawsze i dupa..
    a brzuch jest wiekszy niz cycki- tu moze bardziej widac:

Ciach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 00:23

kkisia, moremi, Aasiula, Parka, Bursztyn, Mega, Mega, Iwone, Reni, Sabina, Pusurek, Simba, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i pacz pani, znowu dziala.. jakies felerne tamto zdjecie..

kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz widac :)
    I w sumie nie taki maly
    Ja tez mam duze cycki
    I w ciazy z mlodym
    Najpierwsz szedl brzuch
    Potem cycki
    Potem dlugo dlugo nic
    I w koncu ja :)

paszczakin, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/uqutd6vi15j5ab85m5k2jae215/indexweb.htm

pozdrawiam wasz wszystkie ..................

link baaardzo nastrojowy ,choć nie lubię świąt ,to miałam ciarki

Megan, link bardzo kontrowersyjny, jak na to forum ;) odwazna jestes ;)
    i ten puchatek jakie takie dziwne ruchy wykonuje.. dobrze, ze chociaz kiecke ma..

za to Mikolajka piekna!

Reni, kkisia, moremi, Mega, Bozia3, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak obiecałam nowa żywa choinka. Jeszcze tylko stojak muszę czymś okryć i schować kable. W tym roku ubrałam już 4 choinkę :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b56324c03d5.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/113917a99eb8.jpg

Aasiula, kkisia, Reni, Sabina, moremi, Niuta, Mega, Simba, HappyJo, malgos741, Bozia3, paszczakin, caffe, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku, brzuch super, jesteś tak w ogóle szczupła jak na połowę ciąży, w ogóle nie rozumiem o co chodzi Waszemu ginowi?

Mój mąż pojechał właśnie po teściową, która zostanie u nas do świąt, nie wiem jak ja to przeżyję, po prostu nie czują się jak u siebie w domu, gdy teściowa też tu jest i tyle w temacie :(

Dorka1979, Iwone, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi, gretka, Mega, malgos741, Pusurek, Bozia3, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ze za duzo.. Mam nie tyc w ciazy bo ogolnie przed ciaza bylo za duzo kilogramow..

Niemniej pierwsze ciazowe spodnie, ktore sobie kupilam na wtenczasową figure i napuchniety od IVF brzuch teraz wisza mi na tyłku maksymalnie, wiec tak bardzo sie tym nie przejmuje. Powoli zapominam o rzyganiu, wiec może niedlugo porzuce bialy chleb i wszytko wroci do normy. Ale to po swietach, teraz mam wbite- bede żreć pierogi i salatke z ziemniakami ;)
    Do tego, ten lekarz chudzielca Simbe kilogramami stresowal, to co dopiero mnie ;)
    To ja nie mam takich problemów z lekarzem, przed ciążą miałam 72 kg czyli za dużo, teraz mam prawie 11 kg na plusie i jeszcze ani razu nie usłyszałam że źle.
    Kurcze Iwcia Tobie zostało 38 dni do porodu, mi 69 a najlepsze jest to, że jeszcze nic nie kupiłam dla dziecka tylko jedne bodziaki na próbę bo z allegro i chciałam sprawdzić ich jakość.

Aasiula, Sabina, moremi, Parka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elo marudy

tak poczytałam i stwierdzam, że same na wzajem się nakręcacie.. tak tak w pewnej chwili myślałam, że licytujecie się, która ma gorzej

zastanawiam sie po jaką cholerę bierzecie się za remonty, wykańczanie domów i siebie przed świętami? skoro tyle czasu nie było zrobione to teraz też nie musi a tylko niepotrzebnie wprowadzacie w Wasze życie napięcie..nie znacie Waszych mężów? ;-)

Paszczu trzymam kciuka za usg

ja (oprócz umycia okien i uprania firanek tydzien temu) przyjęłam system sprzątania

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be0669b5b2d9.jpg

wczoraj koleżance się nudziło wiec zrobiła mi kłaki - pozbyłam się odrostów :-)

dzisiaj z piesławem byliśmy u weta

rany po pogryzieniu się goją
    dzisiaj miał pierwszą chemię wszystkie zastrzyki zniósł dzielnie
    dostał też przeciwwymiotny więc mogliśmy spokojnie pojechać do sklepu a tam niespodzianka! ludziów mało! nie wiem czy cała ta stonka już wyjechała czy w garach siedzi ale miła niespodzianka
    teraz usiadłam sobie do kompa..mąż w kuchni pichci kapuchę na święta i sushi dla żonki

Aasiula, Iwone, kkisia, Sabina, moremi, Bursztyn, Pusurek, Parka, Mega, Simba, malgos741, gosia7122, Dorka1979, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha i o to chodzi Iwone..
    znasz kogoś kto ubrał 4 choinki? ;-) a jak dalej będziesz się wściekać to ubierzesz i 10
    :-)
    głowa do góry i proponuję jednak urządzić święta - chociaż tak symbolicznie z myślą o młodszym synu
    jak nic nie zrobisz to jak przyjdzie co do czego będzie Ci smutno
    Iwone wrote:
    jak obiecałam nowa żywa choinka. Jeszcze tylko stojak muszę czymś okryć i schować kable. W tym roku ubrałam już 4 choinkę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 20:48

Iwone, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi, Bursztyn, Parka, Mega, macduska, Simba, HappyJo, malgos741, Pusurek, Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    haha i o to chodzi Iwone..
    znasz kogoś kto ubrał 4 choinki? ;-) a jak dalej będziesz się wściekać to ubieżesz i 10
    :-)
    głowa do góry i proponuję jednak urządzić święta - chociaż tak symbolicznie z myślą o młodszym synu
    jak nic nie zrobisz to jak przyjdzie co do czego będzie Ci smutno
    Już tak się nie wściekam :) Cała rodzinka pomagała przy choinkach, nawet ten przez którego to wszystko.
    Starszy co chwilę chodzi i podpytuje, krokietów nie będzie? a przecież ty takie dobre robisz, nawet lepsze niż babcia, a barszcz tego też nie będziesz robiła? i tak wymienia, a ja mu tylko odpowiadam, że zobaczę czy zrobię :D

Aasiula, kkisia, Sabina, moremi, gretka, Reni, Mega, Simba, malgos741, Pusurek, Bozia3, gosia7122, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6218 6219 6220 6221 6222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ