X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i barzdo dobrze Iwone, bardzo dobrze

Iwone, Mega, Aasiula, kkisia, Lucky, Sabina lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Simba
    o karnisz czy zyrandol nie warto.
    ale jak się nazbiera tego przez rok i skumuluje przed świętami to szlag trafia,
    i nie w tym rzecz ze jest świetny w ciągu roku a przed Swiętami chujowy,

akurat mój ma tę cechę cały rok jeśli chodzi o roboty domowe
    milion razy mówiłam zeby kogoś wynajął do przyczepienia tych cholernych listewek i malowania to nie bo on sam bo szkoda kasy tylko ściąga do ostatniej chwili

bo zawsze coś jest niedorobione i jak ktoś do nas przyjedzie (np. moja siostra) to zaraz to wynajdzie i sie czepia dlaczego to tak a nie inaczej,

bardzo mnie to denerwuje a mój mąż o tym wie i pomimo to dalej nic nie robi

pewnie trochę niejasno się wyraziłam, moze zrozumiecie
    Niestety mam tak samo. Okna kupione we wrześniu nadal stoją w garażu. Cokoliki w kuchni założone dopiero po 7 latach! i można by tak dalej...

Lucky lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś luzik ;) mój kuchnię ogarnął wczoraj czyściutko, choinka stoi i idziemy do kina ;)

Bozia3, Mega, iwcia77, Aasiula, moremi, kkisia, Lucky, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba - tak już jest - że kumulacja emocji i złych i dobrych ujawnia się w specyficznych momentach - takimi są m.in, święta, kiedy bliskość ujawnia się prawdziwa....dlatego wtedy najwięcej samobójstw, ale też i pięknych chwil....
    Podobnie jak prawda o związku wychodzi wtedy, gdy pojawia się dziecko....kończą się ściemy i bóg wi co - zaczyna prawdziwe życie - i sprawdzian dla wszystkich....

Mega, caffe, kapturnica, Simba, iwcia77, Aasiula, Pusurek, SolarPolar, Mala79, moremi, kkisia, Lucky, gosia7122, Sabina, anna maria, Niuta, Bursztyn, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, mały zabawny na zdjęciu :)

Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    No i po co nam te chłopy? Ciągle z nimi jakieś problemy. Jeszcze w koło i za nich trzeba robić.
    Jak byłam sama, miałam mniej obowiązków, no i mieszkałam w bloku a tam ok 45m do posprzątania, a teraz ponad 150m w domu i spory teren przed domem! Okien w trzy i trochę, firan i wszystkiego.

Bozia i Pusurek, chyba za długo byłyśmy same i ciężko teraz przyzwyczaić się do tego, że jest jeszcze ktoś, kto ma coś do powiedzenia i niekoniecznie po naszej myśli.
    Oj grzeszysz siostro, grzeszysz. Chyba nie wiesz ile kobiet by sie z Tobą zamieniło. Kobiet bez rodzin, dzieci, mieszkania ze o domu nie wspomnę.

Aasiula, kapturnica, Iwone, moremi, kkisia, Lucky, gosia7122, Sabina, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Simba
    o karnisz czy zyrandol nie warto.
    ale jak się nazbiera tego przez rok i skumuluje przed świętami to szlag trafia,
    i nie w tym rzecz ze jest świetny w ciągu roku a przed Swiętami chujowy,

akurat mój ma tę cechę cały rok jeśli chodzi o roboty domowe
    milion razy mówiłam zeby kogoś wynajął do przyczepienia tych cholernych listewek i malowania to nie bo on sam bo szkoda kasy tylko ściąga do ostatniej chwili

bo zawsze coś jest niedorobione i jak ktoś do nas przyjedzie (np. moja siostra) to zaraz to wynajdzie i sie czepia dlaczego to tak a nie inaczej,

bardzo mnie to denerwuje a mój mąż o tym wie i pomimo to dalej nic nie robi

pewnie trochę niejasno się wyraziłam, moze zrozumiecie

Widze tylko jedno rozwiazanie - rozwód
    No dobra, żartuje - sama kogoś wynajmij i zapłać albo każ mu zapłacić. Medzenie jak widać prowadzi donikąd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 13:10

macduska, moremi, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Simba - tak już jest - że kumulacja emocji i złych i dobrych ujawnia się w specyficznych momentach - takimi są m.in, święta, kiedy bliskość ujawnia się prawdziwa....dlatego wtedy najwięcej samobójstw, ale też i pięknych chwil....

Podobnie jak prawda o związku wychodzi wtedy, gdy pojawia się dziecko....kończą się ściemy i bóg wi co - zaczyna prawdziwe życie - i sprawdzian dla wszystkich....

Dlatego uwazam ze przede wszystkim nie należy kumulowac ani złych ani dobrych emocji tylko przeżywać je na bieżąco - ale to jest moje podejście.

To co piszesz o prawdzie w związku - to chyba przeraża mnie najbardziej...Bardziej niż nieprzespane noce itp. Boje sie, ze cos sie miedzy nami zepsuje, bo ze sie zmieni to wiem na pewno. Tego sie boje naprawde.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 13:06

iwcia77, Iwone, moremi, Lucky, Bozia3, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wygląda moja tegoroczna choinka

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9af39905bd7d.jpg

i zeszło roczna

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/837d4a026d3e.jpg

iwcia77, gretka, Aasiula, Mega, Pusurek, SolarPolar, Mala79, moremi, kkisia, Lucky, gosia7122, Sabina, Niuta, Bozia3, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    tak wygląda moja tegoroczna choinka

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9af39905bd7d.jpg

i zeszło roczna

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/837d4a026d3e.jpg
    Bursztyn bedzie miał tu cos do powiedzenia ;) opakowalas tegoroczna w kaftan bezpieczeństwa z łańcuchów. Poluzuj ja trochę to sie jej polepszy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 13:15

SolarPolar, Iwone, moremi, kkisia, Lucky, Bozia3, Bursztyn, peppapig lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje sie, Iwone choinka z zeszlego roku po prostu cudowna!

ja z braku miejsca mam choineczke sztuczna o wysokosci ok 60 cm z czubkiem :)

a ta choinka ponizej to dla tych co lubia konstrukcje :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f80e4b398d6f.jpg

caffe, dorbie, Aasiula, Pusurek, Mega, Mala79, Iwone, kapturnica, moremi, kkisia, Lucky, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Piękne choinki!
    U mnie tez stoi, a ja w kuchni...

iwcia77, kkisia, Lucky, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1f5fc4bde4f.jpg

Aasiula, Mega, Mala79, Iwone, moremi, kkisia, Lucky, Sabina, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Widze tylko jedno rozwiazanie - rozwód
    No dobra, żartuje - sama kogoś wynajmij i zapłać albo każ mu zapłacić. Medzenie jak widać prowadzi donikąd.

Zeby to byo takie proste!

Nie znasz specyfiki tego środowiska, tu nikt nie przyjdzie do roboty w domu jak go facet- gospodarz nie zaprosi.

Oczywiście wyjątek- gdy są same kobiety.

Pod tym względem to pierdolony zascianek.

Iwone, Lucky, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    melduje sie, Iwone choinka z zeszlego roku po prostu cudowna!

ja z braku miejsca mam choineczke sztuczna o wysokosci ok 60 cm z czubkiem :)

a ta choinka ponizej to dla tych co lubia konstrukcje :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f80e4b398d6f.jpg
    Hahaha
    Dobre :D

Mega, Lucky, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/341324927b1c.jpg

Mega, Iwone, moremi, kkisia, Lucky, kapturnica, Aasiula, Sabina, Bozia3, Bursztyn, caffe, Parka, malgos741, peppapig, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba taka mądra, bo Dzejms to tylko pewnie brylanty kupuje... Karnisze ma gdzies...
    U mnie teraz spokojniej, ale ostatni czas dal mi dużo do pieca i do myślenia. Ale czasu cofnąć się nie da, wiec trzeba pchać ten wózek...
    Idziemy wlasnie do znajomych na przedswiateczna wizyte. Miłego popołudnia!

iwcia77, Iwone, Mega, Mala79, moremi, kkisia, macduska, Lucky, gosia7122, Aasiula, Sabina, Bozia3, malgos741, peppapig lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Simba taka mądra, bo Dzejms to tylko pewnie brylanty kupuje... Karnisze ma gdzies...
    U mnie teraz spokojniej, ale ostatni czas dal mi dużo do pieca i do myślenia. Ale czasu cofnąć się nie da, wiec trzeba pchać ten wózek...
    Idziemy wlasnie do znajomych na przedswiateczna wizyte. Miłego popołudnia!
    Poczekaj jak go twixy dopadna:-)

iwcia77, kapturnica, Mega, moremi, kkisia, macduska, Lucky, Mala79, Aasiula, Sabina, Bozia3, Pusurek, malgos741, peppapig lubią tę wiadomość

• HappyJo Ekspertka

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czołem Dziewczęta,
    Dziś chyba zacznę nadrabiać. Mam jakieś 100 stron. Ten tydzień to był jakiś koszmar. A piątek to już w ogóle był chyba całoroczną kumulacją chujowych zdarzeń włącznie z tym, że przyszła małpa.... Myślałam tego dnia, że albo rzucę się pod tramwaj, albo kogoś zabiję. Na szczęście Chuop w porę zainterweniował i jakoś wszyscy ten dzień przeżyli. Pfffff...
    Dobrze, że już finito.
    Teraz jedziemy do Prababci w odwiedziny przedświąteczne. Pod wieczór wróce tu do Was i trochę pogadam, coby się odciąć od rzeczywistości.
    Dziś Młody działa mi na nerwy. Jakoś brakuje mi w ostatnich dniach cierpliwości i wszystko mnie wkurwia.
    No nic to.

Buziaki i do później
    Muahhhh!!! :*

kapturnica, Mega, moremi, kkisia, macduska, Lucky, gosia7122, Mala79, Aasiula, Sabina, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bursztyn bedzie miał tu cos do powiedzenia ;) opakowalas tegoroczna w kaftan bezpieczeństwa z łańcuchów. Poluzuj ja trochę to sie jej polepszy ;)
    Chciałaś napisać że mnie powinni umieścić w kaftanie bezpieczeństwa?
    Ehh, może będą musieli, bo stwierdziłam, że ta choinka jest okropna i nie może tu stać. Przenosimy ją na górę, ale zamieniamy lampki. Te zostaną na dole, a na górę założymy inne.
    Wstawiamy żywą choinkę :D Wszyscy się z tego śmieją i atmosfera w domu się trochę rozładowała :)
    Jak już będzie stała, to wkleję zdjęcie ;)

iwcia77, Mala79, moremi, kkisia, gretka, Lucky, Aasiula, Sabina, Simba, gosia7122, Bozia3, Pusurek, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 6216 6217 6218 6219 6220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ