35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:jade kupić karnisze i podłogowe listewki...
ciekawe co będzie za krótkie
Pojechaliśmy do innej castoramy i tam udało nam się złożyć zamówienia, ale że było dużo zamówień, pocięte płyty meblowe mieliśmy odebrać w piątek. Mąż pojechał, ale w połowie drogi dostał telefon z castoramy, że skończyła im się płyta którą wybraliśmy i że albo mamy poczekać do wtorku, albo wybrać inną.
Wybraliśmy inną i mąż po nią w drodze powrotnej z karczmy pojechał. Na miejscu okazało się, że nie mają tyle materiału ile potrzebujemy. Wkurzył się i wycofał zamówienie a ja zostałam z zamontowanymi szynami bez drzwiSabina, Bozia3, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:A nie pisałam że lepiej żebym nie wychodziła na forum?
Widzę że mój ... nastrój udziela się wszystkim
Ja dzisiaj troszkę posprzątałam (pokończyłam zaczęte)i na przemian ryczałam, albo spałam.
Nie daję już rady. Przez dłuższy czas wychowywałam syna sama i nie było mi łatwo. Całe życie patrzyłam głównie na niego. Później pojawił się młodszy, który dość mocno daje popalić, praktycznie od urodzenia.
Od próby samobójczej mojego starszego, żyję ciągle na tak wysokich obrotach, że w końcu musiało tak się to skończyć. Życie z trzema facetami nie jest łatwe.
W każdym bądź razie, dziękuję Wszystkim za wsparcieIwone, iwcia77, moremi, Sabina, kkisia, gretka, macduska lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jestesmy z mężem na forum padaczkowym na FB
Tomuś dostał padaczke w mniej wiecej tym samym czasie co inne dzieci na tym forum po szczepionce
https://www.facebook.com/stowarzyszeniestopnop/photos/a.306097859417649.88682.206336526060450/845975598763203/?type=1&theater
https://www.facebook.com/stowarzyszeniestopnop?fref=photo
Powiem szczerze że przerażają mnie informacje dotyczące powikłań po szczepieniach. Nie wydaje mi się że są wyssane z palca. -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:O, twój men kierowca autokaru? Jak mój poprzedni partner. Tyle, że mój nie na liniach a na turystyce pracował. Ja zresztą też. Ale znam to czekanie. Najbardziej dotkliwe jest przy różnych okazjach typu urodziny, święta, Sylwester. A zaplanować wspólny urlop- mission almost impossible.
a bron cie panie, żaden kierowca..PasażerAasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nie chce nic mówić ale na koniec roku dopadło nas jakieś fatum
wczoraj z pracy do domu zabrałam sie z kumpela samochodem, dowiodła mnie do fajnego miejsca - przystanek autobusowo tramwajowy, fajnie, za 4 minuty miałam mieć tramwaj pod dom prawie. Idę, patrzę a tu stoją 4 tramwaje w przeciwnym kierunku. Myślę nie jeżdżą, trudno idę, jakby co na spacerek w deszczu półgodzinny mnie czeka. Doszłam do centrum, tam tez stały, ale zaczęli powoli puszczać w moim kierunku, wiec poczekałam... Na szczęście zaraz jechał wiec dalej nie musiałam dreptac.
Nie wyspalam sie bo w nocy tak wiało ze spać nie mogłam, a teraz do pracy.
No cóż...milej niedzieli...
PS. Z małżem dalej sie nie oddzywam...Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia, malgos741, macduska, Arwena, iwcia77, Mala79, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta a my to chyba w tym samym dniu cyklu albo bardzo podobnie
Tez bedziemy pracowac hehe Plodne kurna plodneJa 11 u mnie sie dopiero zacznie :chyba: bo mam cykle około31,32dni
Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Tym razem musi sie udac
to w same swietaTo trzeba sie ebdzie brac za działanie ale po tych grochach i kapustach to se nie wyobrażam
moremi, Aasiula, Mega, kkisia, malgos741, ComeToMeBaby, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry
Ja wczoraj na swojego się wkurzylam, bo wrzucił do kibla wacik. Nienormalny jakiś. Jeszcze mi to gówniane fatum przyciągnieAasiula, kapturnica, Simba, Sabina, Mega, kkisia, malgos741, Bozia3, gretka, macduska, Pusurek, Arwena, ComeToMeBaby, iwcia77, paszczakin, Bursztyn, Parka, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Ja mam 8 dzionek ale cykle 26 dniowe
witam siękkisia, Aasiula, Mega, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok