35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też o tym pomyślałamSimba wrote:Ona ma focha? Ja bym ja przy Wigilii ominęła z opłatkiem.
Kup jej pod choinkę jakaś Sexy bieliznę i nie zapomnij jej wcześniej wypróbować
Sabina, Mega, Simba, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi loki i dociskacze cudne.
Ja swojego pchlarza dzisiaj kąpałam.
I nie mówię o małżu
Mega, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
tak jak wcześniej pisałam o koleżance co starała się 3 miesiące i zaszła u mnie w salonie to moja również pracownica, będzie jeszcze w styczniu przychodzić do pracy tylko pod zapisy klientek a jak będzie się źle czuła to nie przyjdzie, zarobi tylko z prowizji więc mi czapa myśli no ile ona zarobi a jak nie zarobi a ja mam na utrzymaniu salon i zus i co mam dokładać ? z czego? no i tym się martwiłam. No i dałam ogłoszenie że wynajmę stanowisko bo nie chcę już pracownika. Jedna zadzwoniła jakoś na początku tygodnia że jest zainteresowana a jedna przyszła tak z ulicy pytać się czy może nie chcę wynająć i ta mi podpasowała. Dziś była u mnie pogadałyśmy i jest chętna nawet od stycznia, dla mnie jak najbardziej bo młoda może przychodzić w kratkę a ja mniej będę miała opłat. Jedyne co zostało to spisanie umowy o wynajem i kaska z góry do ręki.Sabina wrote:No ale? Szczegoly... bo ja nadal nie wiem! Malgosia!

Sabina, Niuta, moremi, macduska, kkisia, Iwone, Dorka1979, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6decf6b1e38.jpg
Sabina, moremi, macduska, Aasiula, Mega, kkisia, Dorka1979, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Spoko.Sabina wrote:Niuta jeszcze raz bardzo Ci dziekuje

Co mi miało szufladę zagracać
Sabina, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
zobaczymy teraz czy fala dobra będzie we wtorek jak będę u gina na podglądziemoremi wrote:Niuta cudo

Małgosia, dobre wieści
moremi, macduska, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Ja jutro idę. Nie chce mi się. Tak w niedzielę? Skoro świt? O 10?malgos741 wrote:zobaczymy teraz czy fala dobra będzie we wtorek jak będę u gina na podglądzie

Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gretka wrote:no i ma wynik estradiolu: 46,16 pg/ml w 4 dc norma dla f pecherzykowej 12,5-166
co na to ekspertki? optymalnie jaki powinien byc?
u mnie podobnie tylko 3 dc 43,91
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Moremi to zaciskam kciuki za udaną wizytęmoremi wrote:Ja jutro idę. Nie chce mi się. Tak w niedzielę? Skoro świt? O 10?
Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
A jak długie masz cykle? I ile trwa u Ciebie faza folikularna?gretka wrote:no i ma wynik estradiolu: 46,16 pg/ml w 4 dc norma dla f pecherzykowej 12,5-166
co na to ekspertki? optymalnie jaki powinien byc?
Ja miałam 427 w 11 dc. Za to endometrium jedynie 6,3. Tak że nie ma co się sugerować. Tym bardziej, że pewnie jeszcze krwawisz.
Aaaa przy dojrzałym pęcherzyku tuż przed owulacją wartość powinna być w okolicach 200.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 22:01
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A jak długie masz cykle? I ile trwa u Ciebie faza folikularna?
Ja miałam 427 w 11 dc. Za to endometrium jedynie 6,3. Tak że nie ma co się sugerować. Tym bardziej, że pewnie jeszcze krwawisz.
Aaaa przy dojrzałym pęcherzyku tuż przed owulacją wartość powinna być w okolicach 200.
no wlasnie 3 ostatnie cykle 30,29, 28 mialam marne endo w 14 dniu 5,9 i juz pekniety pecherzyk byl
u mnie skape miesiaczki chociaz ta ostatnia ciut obfitsza w 1 dzien,2 lekiiei wczoraj i dzis plamienie- ta ostatnia ciut inna 27 i 28 dc byla jasniutka 2 kreska
w maju byl podobno niski etradiol ( nie wiem ile bo oczywiscie u szwajcarskiego gina tajne/poufne)
po 3 miesiecznej kuracji bylo podobno ok ale sja w wielkosci krwawienia nie widzialam roznicy
juz nie mam pomyslu na to endo we wt wizyta u gina w Kraku licze na dobry pomysl...gretka -
na endo słyszałam dobry jest acard, przeczytałam na wątku "pytania do eksperta"gretka wrote:no wlasnie 3 ostatnie cykle 30,29, 28 mialam marne endo w 14 dniu 5,9 i juz pekniety pecherzyk byl
u mnie skape miesiaczki chociaz ta ostatnia ciut obfitsza w 1 dzien,2 lekiiei wczoraj i dzis plamienie- ta ostatnia ciut inna 27 i 28 dc byla jasniutka 2 kreska
w maju byl podobno niski etradiol ( nie wiem ile bo oczywiscie u szwajcarskiego gina tajne/poufne)
po 3 miesiecznej kuracji bylo podobno ok ale sja w wielkosci krwawienia nie widzialam roznicy
juz nie mam pomyslu na to endo we wt wizyta u gina w Kraku licze na dobry pomysl...
gretka lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR