35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Ona ma focha? Ja bym ja przy Wigilii ominęła z opłatkiem.
Kup jej pod choinkę jakaś Sexy bieliznę i nie zapomnij jej wcześniej wypróbowaćSabina, Mega, Simba, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi loki i dociskacze cudne.
Ja swojego pchlarza dzisiaj kąpałam.
I nie mówię o małżuMega, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Sabina wrote:No ale? Szczegoly... bo ja nadal nie wiem! Malgosia!
Sabina, Niuta, moremi, macduska, kkisia, Iwone, Dorka1979, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6decf6b1e38.jpg
Sabina, moremi, macduska, Aasiula, Mega, kkisia, Dorka1979, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Niuta jeszcze raz bardzo Ci dziekuje
Co mi miało szufladę zagracaćSabina, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
moremi wrote:Niuta cudo
Małgosia, dobre wieścimoremi, macduska, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:zobaczymy teraz czy fala dobra będzie we wtorek jak będę u gina na podglądzie
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gretka wrote:no i ma wynik estradiolu: 46,16 pg/ml w 4 dc norma dla f pecherzykowej 12,5-166
co na to ekspertki? optymalnie jaki powinien byc?
u mnie podobnie tylko 3 dc 43,9101.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
moremi wrote:Ja jutro idę. Nie chce mi się. Tak w niedzielę? Skoro świt? O 10?
Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
gretka wrote:no i ma wynik estradiolu: 46,16 pg/ml w 4 dc norma dla f pecherzykowej 12,5-166
co na to ekspertki? optymalnie jaki powinien byc?
Ja miałam 427 w 11 dc. Za to endometrium jedynie 6,3. Tak że nie ma co się sugerować. Tym bardziej, że pewnie jeszcze krwawisz.
Aaaa przy dojrzałym pęcherzyku tuż przed owulacją wartość powinna być w okolicach 200.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 22:01
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A jak długie masz cykle? I ile trwa u Ciebie faza folikularna?
Ja miałam 427 w 11 dc. Za to endometrium jedynie 6,3. Tak że nie ma co się sugerować. Tym bardziej, że pewnie jeszcze krwawisz.
Aaaa przy dojrzałym pęcherzyku tuż przed owulacją wartość powinna być w okolicach 200.
no wlasnie 3 ostatnie cykle 30,29, 28 mialam marne endo w 14 dniu 5,9 i juz pekniety pecherzyk byl
u mnie skape miesiaczki chociaz ta ostatnia ciut obfitsza w 1 dzien,2 lekiiei wczoraj i dzis plamienie- ta ostatnia ciut inna 27 i 28 dc byla jasniutka 2 kreska
w maju byl podobno niski etradiol ( nie wiem ile bo oczywiscie u szwajcarskiego gina tajne/poufne)
po 3 miesiecznej kuracji bylo podobno ok ale sja w wielkosci krwawienia nie widzialam roznicy
juz nie mam pomyslu na to endo we wt wizyta u gina w Kraku licze na dobry pomysl...gretka -
gretka wrote:no wlasnie 3 ostatnie cykle 30,29, 28 mialam marne endo w 14 dniu 5,9 i juz pekniety pecherzyk byl
u mnie skape miesiaczki chociaz ta ostatnia ciut obfitsza w 1 dzien,2 lekiiei wczoraj i dzis plamienie- ta ostatnia ciut inna 27 i 28 dc byla jasniutka 2 kreska
w maju byl podobno niski etradiol ( nie wiem ile bo oczywiscie u szwajcarskiego gina tajne/poufne)
po 3 miesiecznej kuracji bylo podobno ok ale sja w wielkosci krwawienia nie widzialam roznicy
juz nie mam pomyslu na to endo we wt wizyta u gina w Kraku licze na dobry pomysl...gretka lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017