35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:a najlepsze, że się kurwa pyta mnie o co chodzi?
dlaczego jestem wkurwiona???
to mu powiedziałam, że odkłada wszystko na ostatnią chwilę a ja się denerwuję i wstydzę za jego niedoróbki
w ogóle to duuuzo mu powiedziałm
To se moga z moim rece podac.
Ulubione powiedzenie mojego-choraży zawsze zdąży--ale zapomina dodac ,że nie raz nie zdąży...Przemilcze niedokończony korytarz...Ostatnia wersja brzmi, zdzieram te deski bede układał nowe....Dodam ,że te nieskończone są od 3lat..Ale juz podobno nie modne to trzeba wymienić.A ja bym chciała tylko miec skończony korytarz.Nawet taki niezbyt modnyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 20:27
Sabina, moremi, Aasiula, Mega, macduska, Dorka1979, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jak sędziną będzie kobieta, to order dostanie a nie dożywocie, Kazdy sąd ją wtedy uniewinni
No i pewnie bez karniszaSabina, Aasiula, Mega, macduska, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jak sędziną będzie kobieta, to order dostanie a nie dożywocie, Kazdy sąd ją wtedy uniewinni
toć to żona sędziego, więc chyba tylko kobieta
Ale "wstawię się na wezwanie sądu" rozbawia mnie jeszcze bardziejSabina, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Hehe zawsze mnie ta "sędzina" śmieszy
toć to żona sędziego, więc chyba tylko kobieta
Ale "wstawię się na wezwanie sądu" rozbawia mnie jeszcze bardziej
Lepsze jest - cofnij się do tyłumoremi, Mega, kapturnica, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:i żadnych karniszy ani firanek
i firanek też nie ma. Mam tylko rolety. Aż tak "otwarta" jak Duńczycy nie jestem
Aasiula, Sabina, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moj jak wrocil z ostatniego biegu z Antarktydy to postawil walizke w wiatrolapie I stoi tam kurwa do dzis !!
Powiedzialam że jutro mija termin przydatnosci bagazu
I wypierdole na smieci !!
Zobaczymymoremi, macduska, Sabina, Mega, iwcia77, Dorka1979, Simba, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, Mala79, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Poza tym to jeszcze mam nerwa na siostre.
Pamiętacie tę niebieską torebkę w której mam nosić nici guziki i paśnik dla merynosów?????
Zamówiłam ją w sklepie a miała odebrać moja siostra i dopłacić 1/2 ceny w ramach prezentu gwiazdkowo-urodzinowego.
Tak też zrobiła- miałam ją mieć na prezent pod choinkę.
dzisiaj patrzę na połączenia i widzę nieodebrane.
Oddzwaniam za 2 godziny bo wcześniej nie miałam jak do siostry.
Siostra najpierw że juz nic bo się sama obsłużyła...
O co cho???
Dzwoniła się pyać czy może sobie POŻYCZYĆ moją nową torebkę bo jedzie na szkolenia do Lublina ale skoro nie odbierałam to sobie ją wzięła...
I się teraz pyta czy mogła...
Mnie trochę zatkało, powiedziałm,ze w sumie to chciałam pierwsza ją mieć skoro to mój prezent ( kurwa niecodziennie kupuję torebkę za 250 zeta- nie myślcie sobie- to miał być coś EKSTRA)
na co siostra strzeliła focha
i teraz mam dylemat czy tylko mi się wydaje ze nie powinna tak zrobić?moremi, Sabina, Aasiula, Mega, kapturnica, Pusurek, Simba, kkisia, Bozia3, iwcia77, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Znowu się czepiasz?
Lepsze jest - cofnij się do tyłu
Do tego dorzuciłabym jeszcze "mniejsza połowa"Sabina, Aasiula, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Okna u mnie są, ale karniszy nie uświadczysz
i firanek też nie ma. Mam tylko rolety. Aż tak "otwarta" jak Duńczycy nie jestem
moremi, Aasiula, macduska, Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Poza tym to jeszcze mam nerwa na siostre.
Pamiętacie tę niebieską torebkę w której mam nosić nici guziki i paśnik dla merynosów?????
Zamówiłam ją w sklepie a miała odebrać moja siostra i dopłacić 1/2 ceny w ramach prezentu gwiazdkowo-urodzinowego.
Tak też zrobiła- miałam ją mieć na prezent pod choinkę.
dzisiaj patrzę na połączenia i widzę nieodebrane.
Oddzwaniam za 2 godziny bo wcześniej nie miałam jak do siostry.
Siostra najpierw że juz nic bo się sama obsłużyła...
O co cho???
Dzwoniła się pyać czy może sobie POŻYCZYĆ moją nową torebkę bo jedzie na szkolenia do Lublina ale skoro nie odbierałam to sobie ją wzięła...
I się teraz pyta czy mogła...
Mnie trochę zatkało, powiedziałm,ze w sumie to chciałam pierwsza ją mieć skoro to mój prezent ( kurwa niecodziennie kupuję torebkę za 250 zeta- nie myślcie sobie- to miał być coś EKSTRA)
na co siostra strzeliła focha
i teraz mam dylemat czy tylko mi się wydaje ze nie powinna tak zrobić?macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Okna u mnie są, ale karniszy nie uświadczysz
właśnie to mi się podobało w Szwecji- wielkie okna bez firanek,
ale już się chyba starzeje i coś zachciało mi się zmiany- do tej pory też same rolety
ale trzeba było przy tym zostać jak widać....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 21:02
Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Iwone - ja rozumiem bunt, kurcze ale będziesz mieć smętne te święta - na cmentarzu je spędzisz???
Ciekawe jak panowie sobie poradzą i czy wyciągną jakieś wnioski...
ALe nas nie zostawiaj - my Ci nic złego nie zrobiłyśmy....A te, co Ci dokuczały z avatarem - pójdą do kartonu, czy tam do innego kojca...prawie sie wzruszyłam.
Ja bym nie liczyła ze faceci wyciągną jakiekolwiek wnioski. Jestem jednak za mówieniem wprost o co chodzi i jak sobie pewne rzeczy wyobrażam.Sabina, Aasiula, moremi, Mega, Pusurek, Bozia3, Iwone, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Duśka masz rację. Słusznie się wkurzyłaś. Ja bym jej pierdolnęła tą kasą.
Nie raz się już na kocówe zmawiałyśmy
Aasiula, kapturnica, Mega, moremi, Simba, macduska, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To se moga z moim rece podac.
Ulubione powiedzenie mojego-choraży zawsze zdąży--ale zapomina dodac ,że nie raz nie zdąży...Przemilcze niedokończony korytarz...Ostatnia wersja brzmi, zdzieram te deski bede układał nowe....Dodam ,że te nieskończone są od 3lat..Ale juz podobno nie modne to trzeba wymienić.A ja bym chciała tylko miec skończony korytarz.Nawet taki niezbyt modnySabina, Aasiula, moremi, Pusurek, macduska, kkisia, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:noz kurwa pole razenia jak bomba atomowa...Alojz opuscil dom zostawiajac mnie w mojej zlosci i poszedl na drina, bo juz nie wyrabial ze mna..co sie dziwic - sama ze soba dzis nie wyrabiam i ucieklabym od siebie gdzie pieprz rosnie
moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość