35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nosz kurde baby ??co z Wami ????? Armagedon jakis?
Ale padalec jeden fajne okreslenie..Zapamietam se.....
poczekaj az twój przyjedzie,
zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 20:01
iwcia77, Mega, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:phi, u mnie stoi od 10 lat
w ogrodzie - jeszcze jest nie wycięta
A tak poza tym to dojebal..Przyznam porzadnie dojebal z ta sobota..I przyznam ,ze popalił se mosty ehheehMega, moremi, Sabina, iwcia77, macduska, Aasiula, Dorka1979, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ale ubrana?
, bo jak nie to sie nie liczy
iwcia77, Sabina, Aasiula, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:poczekaj az twój przyjedzie,
zobaczymyMega, moremi, macduska, Sabina, Aasiula, Dorka1979, iwcia77, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Moi rodzice mają ubraną na podwórku. W Wigilię włączają tylko lampki. Choinka sięga już dachu (dom jednopiętrowy z wysoką piwnicą)
.Moj mial plan oswietleniowy..Tylko ,że niewiadomo ,gdzie sa bo wrosły w nią
macduska, Aasiula, moremi, Dorka1979, iwcia77, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypo awanturze pojechaliśmy do galerii i tam w tempie ekspresowym mój maż przymierzył dwie koszule i bluzę po czym udał się do kasy gdzie bez szemrania zapłacił równiez za moje spodnie...
potem jeszcze Carefour i castorama
kupowaliśmy dwa podwójne karnisze i jeden pojedyńczy, wszystkie składane bo niewymiarowe...
zeszło z godzinę na wybieraniu- mój maż nijak nie mógł odróżnić części chromowanych od satynowych
nieszczęsnych drzwi do łazienki znowu nie przywieźliśmy bo i tak ma jechać w poniedziałek ( części samochodowe),
potem jeszcze na parkingu taniec z rurami-spróbujcie włożyć 5 3 metrowych rurek do samochodu i go zamknąć...
cdnkapturnica, Mega, Sabina, moremi, Aasiula, Dorka1979, iwcia77, malgos741, kkisia, Bozia3, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nosz kurde baby ??co z Wami ????? Armagedon jakis?
Ale padalec jeden fajne okreslenie..Zapamietam se.....kapturnica, Sabina, Aasiula, macduska, iwcia77, malgos741, kkisia, Bozia3, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:a ja za to odwrotnie mam zajefajny humor na razie nie chcę zapeszać ale prawie spada mi kamień z serca a zaczęłam się martwić
jak wszystko będę miała na papierze to odetchnę jeszcze bardziej.
Mega, moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypo drodze do domu oznajmił,ze zaraz jedzie do jakiegoś kumpla naprawiać samochód- a tak naprawde na pijaństwo bo słyszałam jak się zmawiali...
zreflektował się trochę bo milczałam wkurwiona na maxa i rzucił się w domu do przykręcania karniszy...
juz na wstępie okazało się, ze przy jednym zaczepie brakuje takiego małego pierdolnika bo ktoś je wydłubał z fabrycznie zamknietego opakowania...
i juz jeden karnisz odpadł...
zaczął przyczepiać drugi- trafił w belk w suficie- więc zostaliśmy z dwaoma nieprzykręconymi karniszami i trzema dziurami w nowomalowanym suficie
( piszac pierwszy post już słyszałam że coś nie gra bo klął jak szewc)
w akcie desperacji czepił się ostatniego i jakimś cudem powiesił -
więc pojechał do kumpla bez wyrzutów sumienia a ja zostałam w rozbabranym mieszkaniu ....
a i jeszce listewek nie kupił bo nie ma takich jak już są w domu- przypomniał sobie, ze kupowaliśmy je w OBI
do Lublina to już kurwa nie pojadę przed swiętami...
a ja mam jeszcze dzisiaj zagnieść ciasto na kruche,
dopisać resztę papierów i wyspać się bo młody umyślił sobie iść do koscioła na roraty...
Elfik jak to leciało????
jestem jebanym kwiatem lotosu....kapturnica, Sabina, Aasiula, Mega, moremi, Dorka1979, iwcia77, Simba, kkisia, Bozia3, Mala79, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:W ogrodzie mam jedna co ma ze 20 ale za chuja nie wciagne do domu...Myslisz ,ze mozna ja ubrac na zewnatrz??
A tak poza tym to dojebal..Przyznam porzadnie dojebal z ta sobota..I przyznam ,ze popalił se mosty ehheeh
a najlepsze, że się kurwa pyta mnie o co chodzi?
dlaczego jestem wkurwiona???
to mu powiedziałam, że odkłada wszystko na ostatnią chwilę a ja się denerwuję i wstydzę za jego niedoróbki
w ogóle to duuuzo mu powiedziałmWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 20:23
Sabina, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, Bozia3, Iwone, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Elfik jak to leciało????
jestem jebanym kwiatem lotosu....
Ochłoń( wdech , wydech , wdech , wydech) bo jak zabijesz to pójdziesz siedzieć.....
macduska, Sabina, Aasiula, moremi, Mega, Niuta, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dokładnie jestes jebanym kwiatem lotosu nad jebana taflą jebanego jeziora..
Ochłoń( wdech , wydech , wdech , wydech) bo jak zabijesz to pójdziesz siedzieć.....Aasiula, Mega, macduska, kkisia lubią tę wiadomość