35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:melduje sie...ja tez poklocona z Alojzem...nie wiem co we mnie wstapilo ale takie nerwy dostalam bez powodu i z igly- widly zrobilam i chlopa zwyzywalam..w gratisie
...
mam jakas histerie...ryczec mi sie chce...jaka mamy faze ksiezyca dzisiaj?Mega, iwcia77, Aasiula, malgos741, gosia7122, Bozia3, Iwone, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Mega wrote:Elfik ty diablico, gdzie sie ukrywasz?
dziś mam pierwszy dzień spokoju
oprócz sprzątania
powoli spuszczam powietrze i oglądam Przeminęło z wiatrem...
jestem jebanym kwiatem lotosu na zajebiście spokojnej tafli jebanego jeziora...
a zapomniałabym...
tafla też jest jebana...
Mega, iwcia77, macduska, Aasiula, ania.g, Sabina, moremi, kapturnica, malgos741, Simba, Pusurek, Niuta, Bozia3, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:uwaga, uwaga, Castorama w ... własnie płonie.
Osiemnaście drużyn ochotniczej straży pożarnej próbuje gasić ten ogromny pożar..
Podobno zapłon nastąpił na dziale z listewkami, a potem objął cały sklep..
Ostatnio widziano tam przystojną blondynkę, która próbowała udusić męża kablem elektrycznym...
Sklep nadal płonie...
ELFIK...
Mega, iwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:dziś mam pierwszy dzień spokoju
oprócz sprzątania
powoli spuszczam powietrze i oglądam Przeminęło z wiatrem...
jestem jebanym kwiatem lotosu na zajebiście spokojnej tafli jebanego jeziora...
a zapomniałabym...
tafla też jest jebana...
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:ale ma zasięg!
ania.g, Sabina, Mega, Aasiula, malgos741, macduska, Simba, Pusurek, gosia7122, peppapig, Bozia3, Mala79 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Uprzejmie donoszę, ze żyję, mąż też..
Jesteście kochaneiwcia77, Elfik, Aasiula, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja p...
jak tak czytam, to jestem zak..wiście szczęśliwa, ze nie jest lesbijką...
Wytrzymać z babą..
zadusiłabym światełkami jak nic...
albo zatłukła choinką na śmierć..
))
kapturnica, iwcia77, Mega, Aasiula, ania.g, moremi, macduska, Sabina, Pusurek, Bozia3, Mala79 lubią tę wiadomość
-
A tak w ogole co Wy tu z mesko-damska symbioza wyprawiacie??? Trza sie bzykac ,żeby rozmnarzac a nie kłócic z chUopem...Bo sie zaczynam bac , ze to jakis wirus i dosiegnie i mnieiwcia77, Mega, Aasiula, moremi, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A tak w ogole co Wy tu z mesko-damska symbioza wyprawiacie??? Trza sie bzykac ,żeby rozmnarzac a nie kłócic z chUopem...Bo sie zaczynam bac , ze to jakis wirus i dosiegnie i mnie
ania.g, moremi, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość