35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Moremi, nie widzialam lokow i kotów, Simby tez nie widzialam.
Chłop spi, bo go boli głowa, potem ma iść z córka do kina.
Nocka była z dupy, dziecko uszczęśliwione wisialo na cycku co 30 - 40 minut. Dopiero o 8 zasnął na 1.5 godziny. Zlapalam się na tym, ze zerkam w nocy na zegarek i odliczam godziny do rana...
Ale może mu przejdzie? W dzień tez swirowal ze spaniem, teraz spi w łóżku 2 razy w ciągu dnia, raz 1.5 godziny, raz prawie 2. To może i w nocy się wyreguluje? Muszę mieć kurwa nadzieje, inaczej skoncze w jakimś fiordzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 12:12
Mega, Aasiula, Bozia3, Sabina, anna maria, Mala79, macduska, iwcia77, Simba, moremi, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
Witajcie ☺
Pusurku, biedak, widzę ze się strasznie meczysz z Adamkiem. .. wiem ze to żadne pocieszenie ale to się kiedyś skończy, naprawdę
nie ma rady, trzeba przeczekać
Życzę dziewczynom które maja ciche dni z partnerami - owocnego pogodzenia się pod choinką
Aasiula, anna maria, Mala79, Mega, Pusurek, iwcia77, moremi, Arwena, Dorka1979, Iwone lubią tę wiadomość
-
Świete słowa kiedyś minieParka wrote:Witajcie ☺
Pusurku, biedak, widzę ze się strasznie meczysz z Adamkiem. .. wiem ze to żadne pocieszenie ale to się kiedyś skończy, naprawdę
nie ma rady, trzeba przeczekać
Życzę dziewczynom które maja ciche dni z partnerami - owocnego pogodzenia się pod choinką

Ja z ,moim młodym miałam podobnie ,przez dwa lata nie przespałam nocy,a pozniej anioł dosłownie i tak do dzisiaj
Wytrwałosci zycze
anna maria, Sabina, Pusurek, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajneBozia3 wrote:to bardzo indywidualne...zależy co lubi....mój 12 latek dostanie: z praktycznych prezentów - porządny śpiwór na wyjazdy harcerskie, dla rozrywki kuferek do pokera (jest w lidlu za 90 dych)i dla rozwoju model samolotu do sklejania...

Ja chrzesniakowi lat 10 kupiłam getry piłkarskie, piornik z FC Barceloną, jakieś kolekcjonerskie karty z piłkarzami i pizame
anna maria, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
hej laski
Ja nadal podtrzymuję co wczoraj napisałam. Z synem rozmawiam tylko służbowo. Nic mu nie każę i nic od niego nie chcę. Nie mogę nawet mu nic powiedzieć, bo przecież ma depresję i jeszcze może sobie chcieć coś zrobić...
Kolega przez którego nie poszedł do szkoły został umieszczony w szpitalu psychiatrycznym. Nie wiem dokładnie z jakiego powodu.
Mój mąż, pomimo że jest jeszcze tyle rzeczy do zrobienia w domu, wybrał się na karczmę piwną. Co prawda nie wypije, bo jechał autem, ale nie będzie go kilka godzin. Ciągle go nie ma, bo albo jest w pracy, albo na studiach. Jeśli już w domu jest, to ma nie wiele czasu żeby coś porobić.
Zapowiedziałam wszystkim, że w tym roku świat nie będzie i chociaż mój mąż próbował mnie wczoraj i dziś przekonać, to po tym co zrobił, nie przekona mnie już wcale.
Wigilię zamierzam spędzić z dala od domu. Wybieram się na cmentarz do moich rodziców, a oni niech sobie robią co chcą.
anna maria, Sabina, Aasiula, Mala79, Mega, macduska, iwcia77, Simba, moremi, Bozia3, Arwena, ania.g, Niuta, Dorka1979, malgos741, gosia7122, peppapig, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Jak Michal byl maly to zawsze sie sprawdzaly te pilkarskie bajery,ale zaraz w tym roku tez dostanie buty do pilki:-)dla Helenki tata cos wymysla;-)Sabina wrote:Fajne

Ja chrzesniakowi lat 10 kupiłam getry piłkarskie, piornik z FC Barceloną, jakieś kolekcjonerskie karty z piłkarzami i pizame
Sabina, Mega, Simba, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusur jeśli mogę coś dodac od siebie. Moja młoda też cyckowa była, nie akceptowała butli ani uspokajacza. Jak miałam wrócić do roboty to autentycznie bałam się co to będziePusurek wrote:Niestety, widzę w tym opisie moje dziecko... Dokładnie mr Hyde w nocy, bo w dzieci cierpliwy, spokojny i uśmiechnięty dzieciak. Juz nawet nie robię sobie nadziei, ze kolejne mleka pomoga. Trza pochować noze i poduszki i przeczekac...
. Moja lekarka doradzila mi, żebym na początku mieszkała swoje mleko z mm, aż dziecko zaakceptuje smak. U nas to przeszło, może i Ty spróbuj? A i jeszcze jedno, jak dajecie butle to nie Ty, bo dziecko wie, że od Ciebie jest cyc, tylko tata. A Ty najlepiej gdzieś wyjdź. Mam nadzieję, że jak Mody zobaczy że albo smok albo pusty brzuch to zaakceptuje zmianę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 12:40
anna maria, Aasiula, Mega, Simba, moremi, Arwena, ania.g, Dorka1979, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodam jeszcze, że córka zaczęła pić z butelki na dzień przed moim powrotem do pracy. Ja pojechałam na zakupy i zeszło mi dłużej niż sądziłam, a ona się w domu darla. Babcia rozmrozila mleko wymieszala z bebilonem pepti i Młoda w desperacji pociągnela
i poszło...
Życzę powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 12:44
anna maria, gretka, Pusurek, Mega, Aasiula, moremi, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoziu, zdaje sobie z tego sprawe, ale i tak dzieki:-)Bozia3 wrote:to bardzo indywidualne...zależy co lubi....mój 12 latek dostanie: z praktycznych prezentów - porządny śpiwór na wyjazdy harcerskie, dla rozrywki kuferek do pokera (jest w lidlu za 90 dych)i dla rozwoju model samolotu do sklejania...
Spiwor dostal na urodziny, we wrzesniu bo On kocha byc dzdzowniczka, ale model do sklejania to wlasnie kreatywne zajecie i popatrze za czyms takim
Aasiula, anna maria, moremi, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój małż powoli robi podchody przez smsa
ale jeszcze nie przeprosił
anna maria, Mala79, Simba, moremi, Aasiula, Dorka1979, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czekam na opowieśćmacduska wrote:jade kupić karnisze i podłogowe listewki...
ciekawe co będzie za krótkie
Sabina, moremi, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
Właśnie rozebrałam sztuczną choinkę która stała na górze

Dziewczyny nie będę na razie wchodziła na forum, bo nie chciałabym Wam pisać o smutkach przed świętami.
Życzę Wam i każdej z osobna: Zdrowych, wesołych świąt!
Mala79, Sabina, anna maria, Pusurek, Aasiula, Mega, Arwena, ania.g, Dorka1979, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone, bo zaraz dostaniesz na tylek!,Iwone wrote:Właśnie rozebrałam sztuczną choinkę która stała na górze

Dziewczyny nie będę na razie wchodziła na forum, bo nie chciałabym Wam pisać o smutkach przed świętami.
Życzę Wam i każdej z osobna: Zdrowych, wesołych świąt!
Nie kazda z nas ma przedswiateczny humor, ja go osobiscie nie mam, lecz staram sie, by tego nie okazywac,
szlak mnie trafia, utkwilam w balaganie, na dodatek mam zmienny nastroj od kilku dni, juz sama nie wiem o co mi chodzi:-(,
Iwone, uszy do gory, pomysl, ze nie kazda z nas ma takie szczescie, zeby moc sie wyzalic i podzielic tym co trapi, i nie tylko:-) po to tu jestesmy Kobieto!
Obwieszczam, ze zmantretuje Twoja skrzynke jak zamilkniesz:-P i nie dam spokoju;-)
moremi, Sabina, anna maria, Aasiula, Mega, Arwena, gosia7122, ania.g, Bozia3, Dorka1979, iwcia77, macduska, malgos741, Iwone lubią tę wiadomość
-
Iwone a ja na Twoim miejscu własnie na odwrót---- zrobiłabym porzadne swieta i spedziła je miło z młodszym synem i mezem. Nie daj soba manipulowac , pokaz ,ze masz swoje zdanie na ten temat a on jak nie chce nie musi uczestniczyc w tym .Trzymaj sie!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 15:39
Mega, Simba, Mala79, gretka, Arwena, gosia7122, Sabina, moremi, iwcia77, Aasiula, macduska, Iwone lubią tę wiadomość