X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was przedświątecznie :-)

Mega, Aasiula, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moremi, nie widzialam lokow i kotów, Simby tez nie widzialam.
    Chłop spi, bo go boli głowa, potem ma iść z córka do kina.
    Nocka była z dupy, dziecko uszczęśliwione wisialo na cycku co 30 - 40 minut. Dopiero o 8 zasnął na 1.5 godziny. Zlapalam się na tym, ze zerkam w nocy na zegarek i odliczam godziny do rana...
    Ale może mu przejdzie? W dzień tez swirowal ze spaniem, teraz spi w łóżku 2 razy w ciągu dnia, raz 1.5 godziny, raz prawie 2. To może i w nocy się wyreguluje? Muszę mieć kurwa nadzieje, inaczej skoncze w jakimś fiordzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 12:12

Mega, Aasiula, Bozia3, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, moremi, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ☺
    Pusurku, biedak, widzę ze się strasznie meczysz z Adamkiem. .. wiem ze to żadne pocieszenie ale to się kiedyś skończy, naprawdę :) nie ma rady, trzeba przeczekać
    Życzę dziewczynom które maja ciche dni z partnerami - owocnego pogodzenia się pod choinką :)

Aasiula, anna maria, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to dzisiaj mam jeszcze luzik i w kuchni i w sprzataniu,ale od jutra to jakiś qrwa RUNMAGEDON bedzie :0
    Oby do Świąt :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 12:18

anna maria, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Witajcie ☺
    Pusurku, biedak, widzę ze się strasznie meczysz z Adamkiem. .. wiem ze to żadne pocieszenie ale to się kiedyś skończy, naprawdę :) nie ma rady, trzeba przeczekać
    Życzę dziewczynom które maja ciche dni z partnerami - owocnego pogodzenia się pod choinką :)
    Świete słowa kiedyś minie :)
    Ja z ,moim młodym miałam podobnie ,przez dwa lata nie przespałam nocy,a pozniej anioł dosłownie i tak do dzisiaj :)
    Wytrwałosci zycze :)

anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to bardzo indywidualne...zależy co lubi....mój 12 latek dostanie: z praktycznych prezentów - porządny śpiwór na wyjazdy harcerskie, dla rozrywki kuferek do pokera (jest w lidlu za 90 dych)i dla rozwoju model samolotu do sklejania...
    Fajne :-)
    Ja chrzesniakowi lat 10 kupiłam getry piłkarskie, piornik z FC Barceloną, jakieś kolekcjonerskie karty z piłkarzami i pizame ;-)

anna maria, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Helence za te przespane noce.

Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mango, Simba, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski

Ja nadal podtrzymuję co wczoraj napisałam. Z synem rozmawiam tylko służbowo. Nic mu nie każę i nic od niego nie chcę. Nie mogę nawet mu nic powiedzieć, bo przecież ma depresję i jeszcze może sobie chcieć coś zrobić...
    Kolega przez którego nie poszedł do szkoły został umieszczony w szpitalu psychiatrycznym. Nie wiem dokładnie z jakiego powodu.

Mój mąż, pomimo że jest jeszcze tyle rzeczy do zrobienia w domu, wybrał się na karczmę piwną. Co prawda nie wypije, bo jechał autem, ale nie będzie go kilka godzin. Ciągle go nie ma, bo albo jest w pracy, albo na studiach. Jeśli już w domu jest, to ma nie wiele czasu żeby coś porobić.

Zapowiedziałam wszystkim, że w tym roku świat nie będzie i chociaż mój mąż próbował mnie wczoraj i dziś przekonać, to po tym co zrobił, nie przekona mnie już wcale.

Wigilię zamierzam spędzić z dala od domu. Wybieram się na cmentarz do moich rodziców, a oni niech sobie robią co chcą.

anna maria, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, ania.g, Niuta, nick nieaktualny, malgos741, gosia7122, nick nieaktualny, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Michal byl maly to zawsze sie sprawdzaly te pilkarskie bajery,ale zaraz w tym roku tez dostanie buty do pilki:-)dla Helenki tata cos wymysla;-)
    Sabina wrote:
    Fajne :-)
    Ja chrzesniakowi lat 10 kupiłam getry piłkarskie, piornik z FC Barceloną, jakieś kolekcjonerskie karty z piłkarzami i pizame ;-)

nick nieaktualny, Mega, Simba, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Niestety, widzę w tym opisie moje dziecko... Dokładnie mr Hyde w nocy, bo w dzieci cierpliwy, spokojny i uśmiechnięty dzieciak. Juz nawet nie robię sobie nadziei, ze kolejne mleka pomoga. Trza pochować noze i poduszki i przeczekac...
    Pusur jeśli mogę coś dodac od siebie. Moja młoda też cyckowa była, nie akceptowała butli ani uspokajacza. Jak miałam wrócić do roboty to autentycznie bałam się co to będzie :-O. Moja lekarka doradzila mi, żebym na początku mieszkała swoje mleko z mm, aż dziecko zaakceptuje smak. U nas to przeszło, może i Ty spróbuj? A i jeszcze jedno, jak dajecie butle to nie Ty, bo dziecko wie, że od Ciebie jest cyc, tylko tata. A Ty najlepiej gdzieś wyjdź. Mam nadzieję, że jak Mody zobaczy że albo smok albo pusty brzuch to zaakceptuje zmianę ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 12:40

anna maria, Aasiula, Mega, Simba, moremi, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdka za 4 dni ,no to teraz mam sraczke ,jestem w czarnej dupie ze wszystkim:-)mala medytacja i ze wszystkim zdaze:-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, Simba, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam jeszcze, że córka zaczęła pić z butelki na dzień przed moim powrotem do pracy. Ja pojechałam na zakupy i zeszło mi dłużej niż sądziłam, a ona się w domu darla. Babcia rozmrozila mleko wymieszala z bebilonem pepti i Młoda w desperacji pociągnela ;-) i poszło...
    Życzę powodzenia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 12:44

anna maria, gretka, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to bardzo indywidualne...zależy co lubi....mój 12 latek dostanie: z praktycznych prezentów - porządny śpiwór na wyjazdy harcerskie, dla rozrywki kuferek do pokera (jest w lidlu za 90 dych)i dla rozwoju model samolotu do sklejania...
    Boziu, zdaje sobie z tego sprawe, ale i tak dzieki:-)
    Spiwor dostal na urodziny, we wrzesniu bo On kocha byc dzdzowniczka, ale model do sklejania to wlasnie kreatywne zajecie i popatrze za czyms takim ;-)

Aasiula, anna maria, moremi, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone <3

anna maria, Mega, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój małż powoli robi podchody przez smsa ;) ale jeszcze nie przeprosił ;)

anna maria, nick nieaktualny, Simba, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jade kupić karnisze i podłogowe listewki...
    ciekawe co będzie za krótkie ;-)

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, Bozia3, nick nieaktualny, malgos741, Iwone lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    jade kupić karnisze i podłogowe listewki...
    ciekawe co będzie za krótkie ;-)
    czekam na opowieść :D

nick nieaktualny, moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie rozebrałam sztuczną choinkę która stała na górze :(

Dziewczyny nie będę na razie wchodziła na forum, bo nie chciałabym Wam pisać o smutkach przed świętami.

Życzę Wam i każdej z osobna: Zdrowych, wesołych świąt!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Właśnie rozebrałam sztuczną choinkę która stała na górze :(

Dziewczyny nie będę na razie wchodziła na forum, bo nie chciałabym Wam pisać o smutkach przed świętami.

Życzę Wam i każdej z osobna: Zdrowych, wesołych świąt!
    Iwone, bo zaraz dostaniesz na tylek!,
    Nie kazda z nas ma przedswiateczny humor, ja go osobiscie nie mam, lecz staram sie, by tego nie okazywac,
    szlak mnie trafia, utkwilam w balaganie, na dodatek mam zmienny nastroj od kilku dni, juz sama nie wiem o co mi chodzi:-(,
    Iwone, uszy do gory, pomysl, ze nie kazda z nas ma takie szczescie, zeby moc sie wyzalic i podzielic tym co trapi, i nie tylko:-) po to tu jestesmy Kobieto!
    Obwieszczam, ze zmantretuje Twoja skrzynke jak zamilkniesz:-P i nie dam spokoju;-)

moremi, nick nieaktualny, anna maria, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, gosia7122, ania.g, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, Iwone lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone a ja na Twoim miejscu własnie na odwrót---- zrobiłabym porzadne swieta i spedziła je miło z młodszym synem i mezem. Nie daj soba manipulowac , pokaz ,ze masz swoje zdanie na ten temat a on jak nie chce nie musi uczestniczyc w tym .Trzymaj sie!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 15:39

Mega, Simba, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 6205 6206 6207 6208 6209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ