X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was przedświątecznie :-)

Mega, Aasiula, anna maria, Sabina, Mala79, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moremi, nie widzialam lokow i kotów, Simby tez nie widzialam.
    Chłop spi, bo go boli głowa, potem ma iść z córka do kina.
    Nocka była z dupy, dziecko uszczęśliwione wisialo na cycku co 30 - 40 minut. Dopiero o 8 zasnął na 1.5 godziny. Zlapalam się na tym, ze zerkam w nocy na zegarek i odliczam godziny do rana...
    Ale może mu przejdzie? W dzień tez swirowal ze spaniem, teraz spi w łóżku 2 razy w ciągu dnia, raz 1.5 godziny, raz prawie 2. To może i w nocy się wyreguluje? Muszę mieć kurwa nadzieje, inaczej skoncze w jakimś fiordzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 12:12

Mega, Aasiula, Bozia3, Sabina, anna maria, Mala79, macduska, iwcia77, Simba, moremi, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ☺
    Pusurku, biedak, widzę ze się strasznie meczysz z Adamkiem. .. wiem ze to żadne pocieszenie ale to się kiedyś skończy, naprawdę :) nie ma rady, trzeba przeczekać
    Życzę dziewczynom które maja ciche dni z partnerami - owocnego pogodzenia się pod choinką :)

Aasiula, anna maria, Mala79, Mega, Pusurek, iwcia77, moremi, Arwena, Dorka1979, Iwone lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to dzisiaj mam jeszcze luzik i w kuchni i w sprzataniu,ale od jutra to jakiś qrwa RUNMAGEDON bedzie :0
    Oby do Świąt :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 12:18

anna maria, Mala79, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Witajcie ☺
    Pusurku, biedak, widzę ze się strasznie meczysz z Adamkiem. .. wiem ze to żadne pocieszenie ale to się kiedyś skończy, naprawdę :) nie ma rady, trzeba przeczekać
    Życzę dziewczynom które maja ciche dni z partnerami - owocnego pogodzenia się pod choinką :)
    Świete słowa kiedyś minie :)
    Ja z ,moim młodym miałam podobnie ,przez dwa lata nie przespałam nocy,a pozniej anioł dosłownie i tak do dzisiaj :)
    Wytrwałosci zycze :)

anna maria, Sabina, Pusurek, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to bardzo indywidualne...zależy co lubi....mój 12 latek dostanie: z praktycznych prezentów - porządny śpiwór na wyjazdy harcerskie, dla rozrywki kuferek do pokera (jest w lidlu za 90 dych)i dla rozwoju model samolotu do sklejania...
    Fajne :-)
    Ja chrzesniakowi lat 10 kupiłam getry piłkarskie, piornik z FC Barceloną, jakieś kolekcjonerskie karty z piłkarzami i pizame ;-)

anna maria, iwcia77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Helence za te przespane noce.

Aasiula, Sabina, Pusurek, iwcia77, Mango, Simba, moremi, Bozia3, Arwena, ania.g lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski

Ja nadal podtrzymuję co wczoraj napisałam. Z synem rozmawiam tylko służbowo. Nic mu nie każę i nic od niego nie chcę. Nie mogę nawet mu nic powiedzieć, bo przecież ma depresję i jeszcze może sobie chcieć coś zrobić...
    Kolega przez którego nie poszedł do szkoły został umieszczony w szpitalu psychiatrycznym. Nie wiem dokładnie z jakiego powodu.

Mój mąż, pomimo że jest jeszcze tyle rzeczy do zrobienia w domu, wybrał się na karczmę piwną. Co prawda nie wypije, bo jechał autem, ale nie będzie go kilka godzin. Ciągle go nie ma, bo albo jest w pracy, albo na studiach. Jeśli już w domu jest, to ma nie wiele czasu żeby coś porobić.

Zapowiedziałam wszystkim, że w tym roku świat nie będzie i chociaż mój mąż próbował mnie wczoraj i dziś przekonać, to po tym co zrobił, nie przekona mnie już wcale.

Wigilię zamierzam spędzić z dala od domu. Wybieram się na cmentarz do moich rodziców, a oni niech sobie robią co chcą.

anna maria, Sabina, Aasiula, Mala79, Mega, macduska, iwcia77, Simba, moremi, Bozia3, Arwena, ania.g, Niuta, Dorka1979, malgos741, gosia7122, peppapig, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Michal byl maly to zawsze sie sprawdzaly te pilkarskie bajery,ale zaraz w tym roku tez dostanie buty do pilki:-)dla Helenki tata cos wymysla;-)
    Sabina wrote:
    Fajne :-)
    Ja chrzesniakowi lat 10 kupiłam getry piłkarskie, piornik z FC Barceloną, jakieś kolekcjonerskie karty z piłkarzami i pizame ;-)

Sabina, Mega, Simba, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Niestety, widzę w tym opisie moje dziecko... Dokładnie mr Hyde w nocy, bo w dzieci cierpliwy, spokojny i uśmiechnięty dzieciak. Juz nawet nie robię sobie nadziei, ze kolejne mleka pomoga. Trza pochować noze i poduszki i przeczekac...
    Pusur jeśli mogę coś dodac od siebie. Moja młoda też cyckowa była, nie akceptowała butli ani uspokajacza. Jak miałam wrócić do roboty to autentycznie bałam się co to będzie :-O. Moja lekarka doradzila mi, żebym na początku mieszkała swoje mleko z mm, aż dziecko zaakceptuje smak. U nas to przeszło, może i Ty spróbuj? A i jeszcze jedno, jak dajecie butle to nie Ty, bo dziecko wie, że od Ciebie jest cyc, tylko tata. A Ty najlepiej gdzieś wyjdź. Mam nadzieję, że jak Mody zobaczy że albo smok albo pusty brzuch to zaakceptuje zmianę ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 12:40

anna maria, Aasiula, Mega, Simba, moremi, Arwena, ania.g, Dorka1979, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdka za 4 dni ,no to teraz mam sraczke ,jestem w czarnej dupie ze wszystkim:-)mala medytacja i ze wszystkim zdaze:-)

Sabina, Mala79, Mega, iwcia77, Simba, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam jeszcze, że córka zaczęła pić z butelki na dzień przed moim powrotem do pracy. Ja pojechałam na zakupy i zeszło mi dłużej niż sądziłam, a ona się w domu darla. Babcia rozmrozila mleko wymieszala z bebilonem pepti i Młoda w desperacji pociągnela ;-) i poszło...
    Życzę powodzenia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 12:44

anna maria, gretka, Pusurek, Mega, Aasiula, moremi, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to bardzo indywidualne...zależy co lubi....mój 12 latek dostanie: z praktycznych prezentów - porządny śpiwór na wyjazdy harcerskie, dla rozrywki kuferek do pokera (jest w lidlu za 90 dych)i dla rozwoju model samolotu do sklejania...
    Boziu, zdaje sobie z tego sprawe, ale i tak dzieki:-)
    Spiwor dostal na urodziny, we wrzesniu bo On kocha byc dzdzowniczka, ale model do sklejania to wlasnie kreatywne zajecie i popatrze za czyms takim ;-)

Aasiula, anna maria, moremi, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone <3

anna maria, Mega, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój małż powoli robi podchody przez smsa ;) ale jeszcze nie przeprosił ;)

anna maria, Mala79, Simba, moremi, Aasiula, Dorka1979, Iwone lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jade kupić karnisze i podłogowe listewki...
    ciekawe co będzie za krótkie ;-)

Mega, Sabina, Mala79, moremi, Aasiula, Bozia3, Dorka1979, malgos741, Iwone lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    jade kupić karnisze i podłogowe listewki...
    ciekawe co będzie za krótkie ;-)
    czekam na opowieść :D

Sabina, moremi, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie rozebrałam sztuczną choinkę która stała na górze :(

Dziewczyny nie będę na razie wchodziła na forum, bo nie chciałabym Wam pisać o smutkach przed świętami.

Życzę Wam i każdej z osobna: Zdrowych, wesołych świąt!

Mala79, Sabina, anna maria, Pusurek, Aasiula, Mega, Arwena, ania.g, Dorka1979, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Właśnie rozebrałam sztuczną choinkę która stała na górze :(

Dziewczyny nie będę na razie wchodziła na forum, bo nie chciałabym Wam pisać o smutkach przed świętami.

Życzę Wam i każdej z osobna: Zdrowych, wesołych świąt!
    Iwone, bo zaraz dostaniesz na tylek!,
    Nie kazda z nas ma przedswiateczny humor, ja go osobiscie nie mam, lecz staram sie, by tego nie okazywac,
    szlak mnie trafia, utkwilam w balaganie, na dodatek mam zmienny nastroj od kilku dni, juz sama nie wiem o co mi chodzi:-(,
    Iwone, uszy do gory, pomysl, ze nie kazda z nas ma takie szczescie, zeby moc sie wyzalic i podzielic tym co trapi, i nie tylko:-) po to tu jestesmy Kobieto!
    Obwieszczam, ze zmantretuje Twoja skrzynke jak zamilkniesz:-P i nie dam spokoju;-)

moremi, Sabina, anna maria, Aasiula, Mega, Arwena, gosia7122, ania.g, Bozia3, Dorka1979, iwcia77, macduska, malgos741, Iwone lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone a ja na Twoim miejscu własnie na odwrót---- zrobiłabym porzadne swieta i spedziła je miło z młodszym synem i mezem. Nie daj soba manipulowac , pokaz ,ze masz swoje zdanie na ten temat a on jak nie chce nie musi uczestniczyc w tym .Trzymaj sie!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 15:39

Mega, Simba, Mala79, gretka, Arwena, gosia7122, Sabina, moremi, iwcia77, Aasiula, macduska, Iwone lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 6205 6206 6207 6208 6209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ