35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Tyle, ze nie mam pojecia co Mu kupic:-( pustka w glowie gre dostanie od Taty babcia daje sianko, a ja co mam kupic 10latkowi
Podrzuccie jakies pomysly, proszeSabina, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Iwone
Słuchajcie ktoś mi podmienił byłego męża! Przez prawie 10 lat miał córkę w dupie a teraz od dwóch miesięcy nagle zmienił front. A dziś zaskoczył mnie kompletnie. Zabrał psa córki do weterynarza! Wcześniej wszystko było tylko na mojej głowie a tu taki numer. W każdym razie psia łapa opatrzona i podany antybiotyk. Jutro też idą z psem do weterynarza na poprawkę. Byli też na policji zgłosić sprawę. Policja kazała najpierw namierzyć właściciela z psem który pogryzł naszego. Ciekawe jak mamy go znaleźć, ulica jest długa i sporo na niej domów.Bozia3, Pusurek, Mega, moremi, iwcia77, Aasiula, macduska, Sabina, malgos741, Simba, anna maria, gosia7122, Iwone, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Simba wrote:Dzie wszyskie?
Pusurek, Mega, iwcia77, Aasiula, macduska, Sabina, moremi, malgos741, Simba, anna maria, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Iwone - ja rozumiem bunt, kurcze ale będziesz mieć smętne te święta - na cmentarzu je spędzisz???
Ciekawe jak panowie sobie poradzą i czy wyciągną jakieś wnioski...
ALe nas nie zostawiaj - my Ci nic złego nie zrobiłyśmy....A te, co Ci dokuczały z avatarem - pójdą do kartonu, czy tam do innego kojca...Mega, moremi, iwcia77, Aasiula, ania.g, Sabina, Simba, Iwone, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa delektuje się samotnością z dzieckiem - reszta brygady w kinie, na filmie o chłopcu z Aspergerem. Pisze do mnie z kina, zajarana cala, ze wszystko wie czemu i jak. Moja córka!
Nie mam jakoś serca do choinki, stoi ciągle w ogrodzie i czeka. Podobno w poniedziałek będziemy ja ubierać. Kto będzie to będzie.
Zarcie tez odlogiem leży. Córka się zglosila do robienia ryby po grecku i śledzia pod pierzynka, bo to lubi najbardziej. Chłop będzie robił salatke jarzynowa i pomoże przy robieniu drozdzowki. Na to wygląda, ze ja ugotuje barszcz z torebki i mrożone uszka i pierogi. No, zrobię im tez sernik na zimno, niech maja.
I takie święta mi pasują.Mega, moremi, iwcia77, ania.g, Sabina, Simba, Bozia3, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:kuźwa sprzątam...okna pomyte, firanaki poprane, obiad zjedzony, piwo bezalkoholowe z zapasem zakupione. Teraz kończę herbatkę i spadam na jakieś 2 godziny do łazienki....
moremi, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja w pracy niestety...
Małż na imprezie, wcześniej robił podchody takie nieudolne, że pokłóciliśmy się jeszcze bardziej więc jest super...
Iwone przytulam, olej starszego, świętuj z młodym
Wacia??? Przeżyliście zakupy?moremi, Aasiula, macduska, Sabina, Simba, Pusurek, Iwone, Mala79 lubią tę wiadomość
-
dzisiaj w pracy doszłam do wniosku że chyba na święta powypuszczali wariatów ze szpitala psychiatrycznego, normalnie kumulacja debili, nienawidzę ludzi...
Sabina, kapturnica, Dorka1979, Simba, gosia7122, Bozia3, Iwone, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:No, zachciewajka zaspokojona, zjadłam pyszny sernik z tesco. Ciekawe jaki cukier będę miała za godzinę.
Simba lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:No ja w pracy niestety...
Małż na imprezie, wcześniej robił podchody takie nieudolne, że pokłóciliśmy się jeszcze bardziej więc jest super...
Iwone przytulam, olej starszego, świętuj z młodym
Wacia??? Przeżyliście zakupy?
uwaga, uwaga, Castorama w ... własnie płonie.
Osiemnaście drużyn ochotniczej straży pożarnej próbuje gasić ten ogromny pożar..
Podobno zapłon nastąpił na dziale z listewkami, a potem objął cały sklep..
Ostatnio widziano tam przystojną blondynkę, która próbowała udusić męża kablem elektrycznym...
Sklep nadal płonie...
Mega, iwcia77, ania.g, macduska, Sabina, kapturnica, Dorka1979, Simba, Pusurek, Niuta, paszczakin, gosia7122, Bozia3, Mala79 lubią tę wiadomość
-
melduje sie...ja tez poklocona z Alojzem...nie wiem co we mnie wstapilo ale takie nerwy dostalam bez powodu i z igly- widly zrobilam i chlopa zwyzywalam..w gratisie
...
mam jakas histerie...ryczec mi sie chce...jaka mamy faze ksiezyca dzisiaj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 19:13
Mega, Aasiula, ania.g, Sabina, moremi, malgos741, Simba, Pusurek, Bozia3, Iwone, Mala79 lubią tę wiadomość