X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ciekawe bardzo jak beda wygladały twoje posty po porodzie
    Na pewno nie będę sie spinac jeśli chodzi o prowadzenie domu, czy przyjmowanie gości.
    Wiem na pewno ze bedzie trudno jeszcze z dwójka, ale wtedy wezmę panią do pomocy, ściągnę matkę, ciotke i kogo tylko sie da. Na szczescie juz teraz mój M ogarnia większość domowych tematów i jak wraca z pracy to sam sie bierze za sprzątanie, gotowanie i pranie.

moremi, Dorka1979, kkisia, iwcia77, SolarPolar, Sabina, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Na pewno nie będę sie spinac jeśli chodzi o prowadzenie domu, czy przyjmowanie gości.
    Wiem na pewno ze bedzie trudno jeszcze z dwójka, ale wtedy wezmę panią do pomocy, ściągnę matkę, ciotke i kogo tylko sie da. Na szczescie juz teraz mój M ogarnia większość domowych tematów i jak wraca z pracy to sam sie bierze za sprzątanie, gotowanie i pranie.
    tylko czy ty te skarby oddasz matce, ciotce i jeszcze innym...;)

iwcia77, kapturnica, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Szczęściara. Podwójna szczęściara - uwielbiam Leuven.
    Odwiedzasz ja czasem? Bo my Cie tu z ciocia Paszczakowa będziemy chętnie gościć :)
    Ostatnio byliśmy ponad dwa lata temu. Najpierw w Antwerpii, bo dopłynęliśmy tam Darem Młodzieży, a później Leuven :)
    Wcześniej spędziłam tam dwa tygodnie :) Pewnie przylecimy kiedyś na parę dni ;)

iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek!!!! jestem zawiedziona!nie widzialam rudej lokilji i kotow! kiedy bis?

kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja sie boje blednych lekarskich decyzji :-O...trauma po prostu...ja nie wiem jak Mandragora przezyla cos podobnego...

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Nowe-informacje-w-sprawie-smierci-dziecka-w-gdanskim-szpitalu-n81365.html

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry..
    Jeszcze dzis młodego do szkoły wyprawic i wolne na 2tygodnie. Jupiii!!! Na szczescie nie maja zajec tylko wuigilie w szkole :)
    Miłego dziopki :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    A mnie szlak trafil bo nie dosc, ze szanownego Pana umowilam pod grafik pracy jego co zrobil kurwa zapomnial! A kalendarz jak dla slepego wisi z zaznaczona data i godz wizyty
    No ja sie zabrałam przy okazji ;) Tsh sprawdzic :) Nie mogl zapomniec ..No co zreobisz jak nic nie zrobisz??Przeca nie upierdzielisz głowy ;)

Mala79 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To jak już większość spać poszła, to coś wrzucę

było i nie ma ;)
    No i sie kurna nie załapałam buuu
    :(

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur u mnie tez były takie jazdy z młodym..Nigdy nie przekonał sie do karmienia butelka..Była histeria , wypluwanie i spazmy w rzucaniu sie jak tylko poczuł w gebie sztuczny smoczek..I próby były na kilku rodzajach , tych anatomicznych smokach też.Nic nie działało Karmienie łyżeczka wprowadziłam juzz końcówka 4tego miesiąca bo nawet przez smoka nie pił wody czy innych napojów Kompletnie nic procz cycka,zadne inne mleko nie wchodziło w rachube I tak na cycku był do końca 9miesiaca... Te dopajania łyżeczka kurwa koszmar bo potem kubek i rurka weszły w użycie..Spacery były udręka jak trzeba było poic z kubka a on ciagnac za bardzo nie umiał..
    I tak jak Ty kombinowałam z różnymi rodzajami mleka sztucznego , nie było opcji by pił Zaraz wyczuł ,że to nie naturalne i mogłam wachlowac łyżeczka jak wszystko wypluwał.
    Ratunkiem dla ciebie bedzie wprowadzanie kaszek i innych pokarmów stałych jeśli trafiłas na podobny egzemplarz jak moj.Znaczy wybredny w cholere i robiący o wszystko jazgot ..Zwłaszcza wieczorami i w nocy wstepował w niego mr hyde i odpierdalał maniane..
    A z tego co czytam to normalnie jakbym czytała o moim synu..Trzymaj sie tam bo wierze ,że masz nie raz nie dwa ochote małego udusic.
    Ps.ja sie zaczęłam przy nim wysypiac tak koło 2roku zycia..Do tego czasu przespanie całej nocy to był luksus i rzadko spotykany..Ot tak se przeciez matke można zajeździc..Mam nadzieje ,ze Adamek nie bedzie az tak okrutny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 06:59

Dorka1979, moremi, Mega, kkisia, Bozia3, Pusurek lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry..
    Jeszcze dzis młodego do szkoły wyprawic i wolne na 2tygodnie. Jupiii!!! Na szczescie nie maja zajec tylko wuigilie w szkole :)
    Miłego dziopki :)
    w sobote do szkoły?

Dorka1979 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Nie oddzywam sie do chuopa... Echhh ciąży to teraz nie będzie...
    Miłego

Iwone lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    w sobote do szkoły?
    Ano bo odrabiaja 5tego..Wiec wypadło dzis ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello laseczki ;)

kapturnica, moremi, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dzien dobry
    Nie oddzywam sie do chuopa... Echhh ciąży to teraz nie będzie...
    Miłego
    Bidulko ... Może nie jest aż tak źle ...

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ano bo odrabiaja 5tego..Wiec wypadło dzis ;)
    U nas od jakiegoś czasu nie odrabiają, nauczyciele tak powstawiali te 5 czy 6 dni wolnego co im dodatkowo przysługuje że nic nie muszą odrabiać

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.
    Sąsiad od 7 rano napierdala młotkiem. Bozia, to jest ogromny minus mieszkania bloku. Wyprowadziłabym się chociażby dzisiaj.

Zaraz zbieram się na basen. Fotkę wrzucę może jeszcze raz. Może ;)

kapturnica, Dorka1979, malgos741, Mega, Simba, kkisia, Bozia3, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    U nas od jakiegoś czasu nie odrabiają, nauczyciele tak powstawiali te 5 czy 6 dni wolnego co im dodatkowo przysługuje że nic nie muszą odrabiać
    Na szczescie ida tylko z oplatkiem sie połamac i takie to odrabianie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 07:32

Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jechałam do pracy to właśnie dużo dzieciaków widziałam z plecakami, u mojej młodej mają wolne odgórnie i nie muszą odrabiać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 08:54

Mala79, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w sobote z lozeczka jeszcze
    Mega, mozemy podac sobie raczki ja mam ciche dni od czwartku z chlopem. Ja nie odpuszcze a On milczy jak glaz...
    Mam w nosie wszystko tylko musze w koncu sie zebrac w garsc i isc po prezent dla Synka

Mega, Sabina, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle, ze nie mam pojecia co Mu kupic:-( pustka w glowie gre dostanie od Taty babcia daje sianko, a ja co mam kupic 10latkowi :-(
    Podrzuccie jakies pomysly, prosze

moremi lubi tę wiadomość

‹‹ 6203 6204 6205 6206 6207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ