X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    W mordę, właśnie usiłuję wytłumaczyć swojemu samcowi że z racji wieku najwyższa pora na kontrolne badania prostaty. Nie trafia kompletnie.
    I watpie, zeby szybko dotarlo takie sa te nasze chlopy...

ania.g, moremi, Mega, Sabina, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra pizgam w pierze bo mnie gotowanie wykonczylo:-)

malgos741, iwcia77, Pusurek, moremi, Bozia3, Mega, Simba, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    I watpie, zeby szybko dotarlo takie sa te nasze chlopy...
    Taa, on jest zdrowy to po co.

moremi, Mala79 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Taa, on jest zdrowy to po co.
    Ja mojego podstepem wziełam..Byla promocja w diagnostyce na rozne badania.Min na prostate i moj łyknął ostatniotalon i zrobił pełen zestaw 8)

malgos741, ania.g, iwcia77, moremi, Mala79, Sabina, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, może jakieś inne mleko z tego rodzaju ? Z drugiej strony to się Adamkowi nie dziwię bo Nutramingen jest paskudny. Moja tolerowała ale pewnie dlatego że szybko była dołączona od cycka.

Pusurek lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja mojego podstepem wziełam..Byla promocja w diagnostyce na rozne badania.Min na prostate i moj łyknął ostatniotalon i zrobił pełen zestaw 8)
    i to się nazywa przebiegłość kobiety ...;)

moremi, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A mysmy se juz kurwa Nutramigen pojedli. Smakuje to faktycznie jak splesniala sciera... Adas zrobil taki szoł, z pluciem, wyciem, spazmami, wykrecaniem sie na wszystkie strony, ze myslalam, ze go na reku nie utrzymam. To bylo przy butli. Przy lyzeczce jeszcze wieksza afera. Rozbujal sie tak, ze nie moglam go uspokoic. I tak sie skonczylo mleko modyfikowane... Dostal cyca, zjadl i zasnal.
    Chuj z tym, ze mleko bylo zajebiscie drogie. Ale to znaczy, ze sobie raczej nie pospie. Ja pierdole zesz z dziecmi...
    mleczko mamusi najlepsze ;)

iwcia77, Pusurek, ania.g, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj sie pieknie bada i jestem spokojniutka..u mnie na odwrot - ja o sobie czasem zapominam :) wiec on mi przypomina o kotrolnych badaniach :)

malgos741, moremi, Pusurek, Mega, Mala79, ania.g, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja poprosze dragi na sen bo teraz moje oczy swieca! Dobralam sie do zelkow mniam mniam i dorwalam pilota od tv

malgos741, ania.g, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pusur, może jakieś inne mleko z tego rodzaju ? Z drugiej strony to się Adamkowi nie dziwię bo Nutramingen jest paskudny. Moja tolerowała ale pewnie dlatego że szybko była dołączona od cycka.
    W drodze jest Bebilon pepti, Nestle nan i cos jeszcze. Jak tak dalej pójdzie, to będziemy mieli skład otwartych puszek, a młody dalej będzie wisiał przy cycu. Smakuja te inne mleka jakoś lepiej?
    Kłopot tez jest w tym, ze on nie chce butli niedawno jeszcze ładnie z niej pil, teraz ma w nosie. A jak będę miała podać 150 ml mleka lyzeczka, to będę musiała zaczynac zaraz po kąpieli...

Mega, ania.g, moremi, Simba, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    W drodze jest Bebilon pepti, Nestle nan i cos jeszcze. Jak tak dalej pójdzie, to będziemy mieli skład otwartych puszek, a młody dalej będzie wisiał przy cycu. Smakuja te inne mleka jakoś lepiej?
    Kłopot tez jest w tym, ze on nie chce butli niedawno jeszcze ładnie z niej pil, teraz ma w nosie. A jak będę miała podać 150 ml mleka lyzeczka, to będę musiała zaczynac zaraz po kąpieli...
    Może to nie z głodu, a z potrzeby bliskości i rozpieszczenia? Kurcze - gdyby był głodny - piłby też z butelki...Ja bym zrobiła akcję przetrzymania go - niech wyje z godzinę - może by mu przeszło?

Pusurek lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A mnie szlak trafil bo nie dosc, ze szanownego Pana umowilam pod grafik pracy jego co zrobil kurwa zapomnial! A kalendarz jak dla slepego wisi z zaznaczona data i godz wizyty

Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Może to nie z głodu, a z potrzeby bliskości i rozpieszczenia? Kurcze - gdyby był głodny - piłby też z butelki...Ja bym zrobiła akcję przetrzymania go - niech wyje z godzinę - może by mu przeszło?
    Kurde, malo ma bliskości?? Ale fakt,ze ma teraz fazę zasypiania wtulony we mnie, musi czuć chociaż kawałek reki. Córka tez tak miała, ale nie chciala jeść co 40 min. Tylko właśnie, kwestia czy on je, czy sobie ciumka, bo lubi i mu milo.
    Przetrzymalam go kilka razy bez dawania cyca - wpada w histerie, trzesie sie, on taki ciut nerwus po tatusiu jest. I aferzysta. Eh, nie wiem sama.

Mega, Reni, Bozia3, Simba, Sabina, Dorka1979, kkisia, iwcia77, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a moj sie pieknie bada i jestem spokojniutka..u mnie na odwrot - ja o sobie czasem zapominam :) wiec on mi przypomina o kotrolnych badaniach :)
    Iwcia, zeby bylo smieszniej to o moich pamieta zawsze badaniach i wszystkich terminach. Dziwnym trafem zapomina o sobie... A zaciagnac to sila bo tak jak u Ani jemu nic nie jest!

moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide boksowac sie z poduszkami moze tv mnie uspi kolorkow zycze

moremi, ania.g, Mega, malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie dowiedziałam właśnie, ze co mnie obchodzi to ze moj mąż bierze antybiotyk a jutro chce isc na wódkę, wogole to nie moja sprawa. Super poprostu, idę spać... Dobrej nocki

Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wszystkie te specjalne są paskudne w smaku. I te przewitaminizowane też. Najlepiej smakują te co mają najprostszy skład. Wiem bo próbuje każde świństwo zanim podam dziecku. Mam nadzieję że Adamek jednak butlę polubi bo Ty długo bez snu nie wyrobisz.

Mega, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jak swojego zapiszę to idzie bez gadania :)

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak już większość spać poszła, to coś wrzucę

było i nie ma ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 23:30

Bozia3, Simba, macduska, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 6201 6202 6203 6204 6205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ