35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:W mordę, właśnie usiłuję wytłumaczyć swojemu samcowi że z racji wieku najwyższa pora na kontrolne badania prostaty. Nie trafia kompletnie.
ania.g, moremi, Mega, Sabina, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Taa, on jest zdrowy to po co.
malgos741, ania.g, iwcia77, moremi, Mala79, Sabina, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja mojego podstepem wziełam..Byla promocja w diagnostyce na rozne badania.Min na prostate i moj łyknął ostatniotalon i zrobił pełen zestaw
moremi, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:A mysmy se juz kurwa Nutramigen pojedli. Smakuje to faktycznie jak splesniala sciera... Adas zrobil taki szoł, z pluciem, wyciem, spazmami, wykrecaniem sie na wszystkie strony, ze myslalam, ze go na reku nie utrzymam. To bylo przy butli. Przy lyzeczce jeszcze wieksza afera. Rozbujal sie tak, ze nie moglam go uspokoic. I tak sie skonczylo mleko modyfikowane... Dostal cyca, zjadl i zasnal.
Chuj z tym, ze mleko bylo zajebiscie drogie. Ale to znaczy, ze sobie raczej nie pospie. Ja pierdole zesz z dziecmi...iwcia77, Pusurek, ania.g, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Pusur, może jakieś inne mleko z tego rodzaju ? Z drugiej strony to się Adamkowi nie dziwię bo Nutramingen jest paskudny. Moja tolerowała ale pewnie dlatego że szybko była dołączona od cycka.
Kłopot tez jest w tym, ze on nie chce butli niedawno jeszcze ładnie z niej pil, teraz ma w nosie. A jak będę miała podać 150 ml mleka lyzeczka, to będę musiała zaczynac zaraz po kąpieli...Mega, ania.g, moremi, Simba, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:W drodze jest Bebilon pepti, Nestle nan i cos jeszcze. Jak tak dalej pójdzie, to będziemy mieli skład otwartych puszek, a młody dalej będzie wisiał przy cycu. Smakuja te inne mleka jakoś lepiej?
Kłopot tez jest w tym, ze on nie chce butli niedawno jeszcze ładnie z niej pil, teraz ma w nosie. A jak będę miała podać 150 ml mleka lyzeczka, to będę musiała zaczynac zaraz po kąpieli...Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja mojego podstepem wziełam..Byla promocja w diagnostyce na rozne badania.Min na prostate i moj łyknął ostatniotalon i zrobił pełen zestaw
Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Może to nie z głodu, a z potrzeby bliskości i rozpieszczenia? Kurcze - gdyby był głodny - piłby też z butelki...Ja bym zrobiła akcję przetrzymania go - niech wyje z godzinę - może by mu przeszło?
Przetrzymalam go kilka razy bez dawania cyca - wpada w histerie, trzesie sie, on taki ciut nerwus po tatusiu jest. I aferzysta. Eh, nie wiem sama.Mega, Reni, Bozia3, Simba, Sabina, Dorka1979, kkisia, iwcia77, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a moj sie pieknie bada i jestem spokojniutka..u mnie na odwrot - ja o sobie czasem zapominam
wiec on mi przypomina o kotrolnych badaniach
moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja sie dowiedziałam właśnie, ze co mnie obchodzi to ze moj mąż bierze antybiotyk a jutro chce isc na wódkę, wogole to nie moja sprawa. Super poprostu, idę spać... Dobrej nocki
Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:W drodze jest Bebilon pepti, Nestle nan i cos jeszcze. Jak tak dalej pójdzie, to będziemy mieli skład otwartych puszek, a młody dalej będzie wisiał przy cycu. Smakuja te inne mleka jakoś lepiej?
Kłopot tez jest w tym, ze on nie chce butli niedawno jeszcze ładnie z niej pil, teraz ma w nosie. A jak będę miała podać 150 ml mleka lyzeczka, to będę musiała zaczynac zaraz po kąpieli...Mega, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
To jak już większość spać poszła, to coś wrzucę
było i nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 23:30
Bozia3, Simba, macduska, Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!