35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:A ja sie dowiedziałam właśnie, ze co mnie obchodzi to ze moj mąż bierze antybiotyk a jutro chce isc na wódkę, wogole to nie moja sprawa. Super poprostu, idę spać... Dobrej nocki
Simba, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:Kurcze -w ogóle nie czuje tych Świąt. Nie ma śniegu, ciepło, w domu nic nie posprzątane jakoś szczególnie. Dzis się miałam zabrać za łazienkę w sposób generalny - skońćzyło się na tym, że spędziłam w niej prawie 2 godz. - ale w wannie...
. Jutro akcja okna i wypiore firnaki i może ta łązienka....oprócz tego chyba nic nie robię - w końcu mam maleńkie dziecko i jakby usprawiedliwienie - prawda?
Ja mam to samo.
Mały śpi, M się kąpie. Jak wyjdzie z łazienki to się biorę za jej sprzatanie. Wczoraj w nocy troche ogarnęłam kuchnię. Wojtek w dzień generalnie słabo sypia, za wyjątkiem czasu kiedy jesteśmy na spacerze. Robi sobie takie drzemki po 10-20 minut, więc ciężko za cokolwiek się zabrać.
Miałam nadzieję , że teściowa zaprosi nas na wigilię, więc miałabym tylko pierwszy dzień Świąt do gotowania, bo w drugi chrzcimy i jemy obiad w knajpie, ale niestety. Kazała tylko przyjechać po sałatkę i jakieś ciasto.Simba, Bozia3, iwcia77, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:To jak już większość spać poszła, to coś wrzucę
i kotów Ci bardzo zazdroszczę, bo moj kocurro został w pl z mama. Tu mamy w umowie zero zwierzaków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 23:23
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Moremi - trzech już bym nie przeżyła....
A jeszcze jak Wam dojdzie dziecko do kolekcji to będzie wesoło..
Bozia3 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyPusurek wrote:A mysmy se juz kurwa Nutramigen pojedli. Smakuje to faktycznie jak splesniala sciera... Adas zrobil taki szoł, z pluciem, wyciem, spazmami, wykrecaniem sie na wszystkie strony, ze myslalam, ze go na reku nie utrzymam. To bylo przy butli. Przy lyzeczce jeszcze wieksza afera. Rozbujal sie tak, ze nie moglam go uspokoic. I tak sie skonczylo mleko modyfikowane... Dostal cyca, zjadl i zasnal.
Chuj z tym, ze mleko bylo zajebiscie drogie. Ale to znaczy, ze sobie raczej nie pospie. Ja pierdole zesz z dziecmi... -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Moremi slicznosci
zwłaszcza ten szaro bury brytyjski
przepiękne koty
Ciebie też miło zobaczyc, loczku
czyli dachowiec
i to ona jest najbardziej rozwydrzona i zazwyczaj na "nie". Po sterylce zaczyna przychodzić do mnie, a zazwyczaj męża się trzymała.
Simba, moja kuzynka mieszka w Leuven, ale całe szczęście mogła zabrać swoją Pepitę. Później doszedł do tego królik, a po drodze jakiś taki śmieszny ptaszek był.
Teraz nie wyobrażam sobie mieszkania bez kotówSimba, iwcia77, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja mam jednego szaraka centkowanego
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
macduska wrote:Moremi fajne loki i koty,
u mnie koci zestaw bardzo podobny tylko mam więcej czrnych.
Dobranocmacduska lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi zapuść te loki
ja juz patrze jednym okiem
wiecie co......dzieci sa fajne
ale życie bez dzieci tez jest niczego sobie
mozna pospac z 5 godzin i czuć sie jak wulkan energii na przykład
ech..moremi, Simba, Bozia3, kkisia, iwcia77, SolarPolar, Sabina, macduska, Pusurek, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:moremi zapuść te loki
ja juz patrze jednym okiem
wiecie co......dzieci sa fajne
ale życie bez dzieci tez jest niczego sobie
mozna pospac z 5 godzin i czuć sie jak wulkan energii na przykład
ech..malgos741, Heretyczka, Bozia3, kkisia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To nie jest brytyjczyk. To mała kotka rasy europejskiej
czyli dachowiec
i to ona jest najbardziej rozwydrzona i zazwyczaj na "nie". Po sterylce zaczyna przychodzić do mnie, a zazwyczaj męża się trzymała.
Simba, moja kuzynka mieszka w Leuven, ale całe szczęście mogła zabrać swoją Pepitę. Później doszedł do tego królik, a po drodze jakiś taki śmieszny ptaszek był.
Teraz nie wyobrażam sobie mieszkania bez kotów
Odwiedzasz ja czasem? Bo my Cie tu z ciocia Paszczakowa będziemy chętnie gościćmoremi, iwcia77, Pusurek, paszczakin lubią tę wiadomość
-
dobranoc dziewczynki ... jutro rano trzeba do roboty wstać.
Moremi dobrze myślisz i jak będziesz cierpliwa to zapuściszmoremi, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
mysza1975 wrote:Ja mam to samo.
Mały śpi, M się kąpie. Jak wyjdzie z łazienki to się biorę za jej sprzatanie. Wczoraj w nocy troche ogarnęłam kuchnię. Wojtek w dzień generalnie słabo sypia, za wyjątkiem czasu kiedy jesteśmy na spacerze. Robi sobie takie drzemki po 10-20 minut, więc ciężko za cokolwiek się zabrać.
Miałam nadzieję , że teściowa zaprosi nas na wigilię, więc miałabym tylko pierwszy dzień Świąt do gotowania, bo w drugi chrzcimy i jemy obiad w knajpie, ale niestety. Kazała tylko przyjechać po sałatkę i jakieś ciasto.
To pisałem ja - wujek dobra radaBozia3, Heretyczka, moremi, kkisia, iwcia77, SolarPolar, Mega, macduska, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Kochana, Ty lepiej zamknij męża w łazience i nie wypuszczaj dopóki nie posprząta. I nie spinaj sie za bardzo. Jak w jedne Święta nie będziesz przygotowana na tip top to tez sie świat nie zawali. To chyba normalne przy małym dziecku i to raczej otoczenie powinno zadbać o Ciebie i Twój komfort w tym okresie. Domagaj sie tego.
To pisałem ja - wujek dobra radamoremi, iwcia77, SolarPolar, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, macduska, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość