35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwone, prosz natychmiast do mnie na rozmowe. Jest ciemno, to jest szansa, ze trafi sie podwojna porcja dragow.
A dziecka im starsze, to rozumu nie zawsze przybywa. Przemysli, posiedzi troche sam, to skapuje na pewno, ze pierdole palnal.
Inna sprawa, ze go rozumiem. Ja juz tez nie lubilam swiat w jego wieku...moremi, Simba, Sabina, macduska, kapturnica, iwcia77, Mala79, malgos741, Bozia3, Mega, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone święta to Ty masz zrobić dla siebie, a przy okazji dla reszty ferajny. Jak straszak tego nie docenia, to niech idzie nocować u tego kolegi, co uciekł z domu. Będą się grzać nawzajem
. Bardzo proszę mi tu wrócić do stanu używalności publicznej, bo jak nie to karny jezyk! Ubierz choinkę, upiecz sobie jakieś ciacho i zrób normalną wieczerze, a w święta posiedź z grzanym winkiem i po prostu odpocznij. Tylko jedna uwaga - starszak je to, co sam zdobędzie, żadnych ciast czy dań mamusi podstawionych pod nos. Ja bym mu kocówe sprawiła!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 21:28
moremi, Pusurek, kapturnica, gretka, iwcia77, Arwena, malgos741, Bozia3, Mega, Simba, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Iwone, prosz natychmiast do mnie na rozmowe. Jest ciemno, to jest szansa, ze trafi sie podwojna porcja dragow.
A dziecka im starsze, to rozumu nie zawsze przybywa. Przemysli, posiedzi troche sam, to skapuje na pewno, ze pierdole palnal.
Inna sprawa, ze go rozumiem. Ja juz tez nie lubilam swiat w jego wieku...
A i ona trochę odpuściła i nie szoruje fug w łazience szczoteczką do zębów i nie gotuje i nie piecze ciast dla całego pułku piechoty. Zresztą i ja coś tam jej przywiozę, albo na miejscu pomogęSabina, Pusurek, iwcia77, malgos741, Bozia3, Simba, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:ehhh, u mnie już po świętach
Tzn, nie będę robiła żadnych świąt!
Mój starszy mnie właśnie wkurzył, bo powiedział mi, że po co to wszystko! to całe gotowanie i sprzątanie! i cała ta otoczka!
Odechciało mi się wszystkiego i dokończę tylko sprzątanie, małego z mężem wyślę do teściowej i nic nie będę robić. Tak się wkurzyłam, że powiedziałam mu, że na obiady będą robić sobie kanapki, bo ja nie zamierzam gotować.
Przykro mi się zrobiło i mam dość wszystkiego. Nie chcę już mieć więcej dzieci, nie chcę już nic
p.s. wydaje mi się że syn po prostu ma potrzebę skupienia uwagi na sobie i stąd jego zachowanie może wynikać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 21:33
Sabina, kapturnica, macduska, iwcia77, Mala79, Bozia3, moremi, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Kapta - pewnie już za późno, ale na przyszłość -
http://allegro.pl/mak-bialy-500g-super-smak-wys-w-24h-gratis-i4818346096.html
Wysylkowy wiem ,że jest bo wczoraj cene sprawdzalam ale juz nie zdąże zeby przyszlo i upieec buuuu ..Myslalam ze w pseudo delikatesach beda mieli ale jak zwykle zadupie to zadupie...Trudno do sacza p omak nie bede jechala heheheh.Next time na wielkanoc juz wysylkowo sobie zamowieSabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Zrobilam racuchy wyszly mi :-)i pierogi wedlug receptury Pusura wyszly mi :-)Boze jakie ja mam szczescie ze was mam :-)niedlugo Magda Gesler przy mnie to bedzie chuj nie kucharka;-)
Sabina, ania.g, kapturnica, iwcia77, gretka, Pusurek, malgos741, moremi, Bozia3, Mega, Simba, kkisia, SolarPolar, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Iwone święta to Ty masz zrobić dla siebie, a przy okazji dla reszty ferajny. Jak straszak tego nie docenia, to niech idzie nocować u tego kolegi, co uciekł z domu. Będą się grzać nawzajem
. Bardzo proszę mi tu wrócić do stanu używalności publicznej, bo jak nie to karny jezyk! Ubierz choinkę, upiecz sobie jakieś ciacho i zrób normalną wieczerze, a w święta posiedź z grzanym winkiem i po prostu odpocznij. Tylko jedna uwaga - starszak je to, co sam zdobędzie, żadnych ciast czy dań mamusi podstawionych pod nos. Ja bym mu kocówe sprawiła!
A matka powinna sie wypiąć na to w pizdu i olać...A starszy niech je co upoluje..W koncu skoro cała otoczke ma w dupie to niech je co sam sobie rpzyrzadziSabina, Bozia3, Mega, kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Zrobilam racuchy wyszly mi :-)i pierogi wedlug receptury Pusura wyszly mi :-)Boze jakie ja mam szczescie ze was mam :-)niedlugo Magda Gesler przy mnie to bedzie chuj nie kucharka;-)
ja pierogów jeszcze w życiu nie robiłam
iwcia77, anna maria, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Zrobilam racuchy wyszly mi :-)i pierogi wedlug receptury Pusura wyszly mi :-)Boze jakie ja mam szczescie ze was mam :-)niedlugo Magda Gesler przy mnie to bedzie chuj nie kucharka;-)
anna maria, Mega, Sabina, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mlodzi sie buntuja i mysla ze wszystko wiedza ,tez z moim Michalem przerabialam Taki okres tzw.trudny wiek ,przyjebac nie mozesz bo za duzy ,rozmowa nic nie daje bo za madry.iwcia77 wrote:Iwone- Sabcia ma racje, powiedz synkowi, ze swieta zrobisz , a on jak ich nie chce obchodzic to nie musi ale niech zapomni o swiatecznych smakolykach...
Pusurek, moremi, Bozia3, Mega, Sabina, Simba, Dorka1979, kkisia, SolarPolar, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
-
a gdzie Samuela?
Paszczak sie dzis zameldowal i chyba poszedl na te demonstracje z rolnikami..staram sie ja znalezc w tym tlumie w tv...a tak powaznie to coraz wiecej utwierdzam sie w przekonaniu ze zjednoczona europa jest dla zwyklego podatnika pulapka...coraz gorzej...lobby, lobby, lobby- szary czlowiek na szarym koncu- rzadza banki i wielkie korporacje a politycy tak rzadza zeby tym bylo z wszystkim "po drodze"...Arwena, Mala79, macduska, moremi, Bozia3, Simba, Sabina, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mysmy se juz kurwa Nutramigen pojedli. Smakuje to faktycznie jak splesniala sciera... Adas zrobil taki szoł, z pluciem, wyciem, spazmami, wykrecaniem sie na wszystkie strony, ze myslalam, ze go na reku nie utrzymam. To bylo przy butli. Przy lyzeczce jeszcze wieksza afera. Rozbujal sie tak, ze nie moglam go uspokoic. I tak sie skonczylo mleko modyfikowane... Dostal cyca, zjadl i zasnal.
Chuj z tym, ze mleko bylo zajebiscie drogie. Ale to znaczy, ze sobie raczej nie pospie. Ja pierdole zesz z dziecmi...
anna maria, ania.g, malgos741, iwcia77, moremi, Bozia3, Mega, Sabina, Simba, Dorka1979, kkisia, gosia7122, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny