35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Haha, "siadaj kurduplu" to teraz będzie mój ulubiony tekst
wysmiewanie się z kogoś z tego powodu, ze jest niski na co w końcu nie ma żadnego wpływu jest dla mnie na poziomie okienka piwnicznegoanna maria, Bozia3, ania.g, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:wysmiewanie się z kogoś z tego powodu, ze jest niski na co w końcu nie ma żadnego wpływu jest dla mnie na poziomie okienka piwnicznego
macduska, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Pośmiałam się
Moje są trochę lepiej wychowane
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=407372486081414&id=349086325243364&_rdrSolarPolar, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:wysmiewanie się z kogoś z tego powodu, ze jest niski na co w końcu nie ma żadnego wpływu jest dla mnie na poziomie okienka piwnicznego
Bry wieczor kobitki..Co tam ?jak tam??
\vone te kurczaczki to mi sie kojarza z wielkanocaAle moze ja mam jakies skrzywienie optyczne
macduska, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To tak jak miec pretensje do garbatego ,ze ma dzieci proste
Bry wieczor kobitki..Co tam ?jak tam??
\vone te kurczaczki to mi sie kojarza z wielkanocaAle moze ja mam jakies skrzywienie optyczne
walczę z praniem,
maż na meczu,
salon niedomalowany nadal,
jutro na zakupy,kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie dość ze z lutego to jeszcze imie ma takie jak moje
kradziejka
Jezeli tak, to miałam się urodzić 10. Spózniłam się o 3 dni i niestety mój ojciec rodzony i ojciec chrzestny przez te trzy dni ponoć mocno się sponiewierali. Tym samym nic nie ukradłam :p
No i miałam mieć na imię Irmina. Z moim francuskim er bym się zapluła. Jeszcze z podwójnym er w nazwiskuSimba, kkisia, kapturnica, malgos741, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:walczę z praniem,
maż na meczu,
salon niedomalowany nadal,
jutro na zakupy,macduska lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Simba, czy jesteś rocznik 78?
Jezeli tak, to miałam się urodzić 10. Spózniłam się o 3 dni i niestety mój ojciec rodzony i ojciec chrzestny przez te trzy dni ponoć mocno się sponiewierali. Tym samym nic nie ukradłam :p
No i miałam mieć na imię Irmina. Z moim francuskim er bym się zapluła. Jeszcze z podwójnym er w nazwisku
Ja sie miałam nazywać Dagmara ale wlasnie moj ojciec z wujkiem tak zabalowali, ze stary nie pamiętał jak poszedł mnie rejestrować wiec nazwał mnie na czesc poetki-pisarki-teksciarki-pijaczkimoremi, Pusurek, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, Mala79, Arwena lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak 78. 11 lutego.
Ja sie miałam nazywać Dagmara ale wlasnie moj ojciec z wujkiem tak zabalowali, ze stary nie pamiętał jak poszedł mnie rejestrować wiec nazwał mnie na czesc poetki-pisarki-teksciarki-pijaczkimoremi, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A u mnie burza i padl prad. W calej wsi ciemno jak w dupie. Kominek nam troche oswietla, nastawialm mase swieczek, klimat jest. Ale herbaty nawet sie nie mozna napic!!
kapturnica, Pusurek, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Tak 78. 11 lutego.
Ja sie miałam nazywać Dagmara ale wlasnie moj ojciec z wujkiem tak zabalowali, ze stary nie pamiętał jak poszedł mnie rejestrować wiec nazwał mnie na czesc poetki-pisarki-teksciarki-pijaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 20:02
moremi, Simba, iwcia77, Mega, Sabina, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A u mnie burza i padl prad. W calej wsi ciemno jak w dupie. Kominek nam troche oswietla, nastawialm mase swieczek, klimat jest. Ale herbaty nawet sie nie mozna napic!!
Pusurek, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Mój z kolei odwrotnie pojechał i zapisał mnie Małgorzata, na co moja mama zrobiła taką awanture, że szybko pojechał i zmienił na takie jakie miało byc.
moremi, macduska, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja miałam byc Monika...Tyle ,ze na drugie tak mam heheh
jak mi się to imię nie podoba
dobrze chociaż ze mam krótkie nazwisko...
i juz nie mogłam wziąc sobie podwójnego - głupio by wygladało w dokumentach
2 imiona i 2 nazwiskaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 20:06
moremi, iwcia77, Mega, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny