35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
szczęśliwa 2 wrote:Bozia a kto Ci wymyslił wogóle ,ze cos jest nie tak ??
ja ćwiczyłam wg tego
https://www.youtube.com/watch?v=DRvMPSmmBxQ
tzn traktowałam to jako zabawę
i pusur ma racje jak najwięcej na brzuchu , mata przydatna i to kup juz teraz jak mój mały zaczął sie przekręcac na boki około 5 - 6 miesiąc to mata juz mu do niczego nie była potrzebna. A problem wymyśliła moja pediatra - na początku - stwierdziła, że jego ciałko skręca się w lewo - kiedy leży swobodnie. Po jej uwadze - też to zaczęłam zauważać, bo wcześniej nie zwróciłam uwagi. Ona kazała poczekać do końca 3 miesiąca - bo w tym okresie to fizjologia - no i teraz miała go oglądnąć. DOdatkowo on odchyla główkę do tyłu, jak się go trzyma w pionie. Ta wczorajsza orzekła, że to nic nadzwyczajnego, a tu dziewczyny pisały, że to problem...
gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
Boziu moja corcia tez nie trzymala glowki jak lezala na brzuchu,strasznie sie burzyla ale teraz juz ladnie lezy i glowka sztywna.Klade ja na mate i cwiczymy sobie przekrecanie.Pusurku a nie myslalas o w prowadzeni zupek.Zerejestrowala sie na bobo vicie i pani eksper mi odpisal ze mozna juz podawac zupke z dodadkim kaszki glutenowej bo teraz to podobno wczesniej.
Bozia3, Pusurek, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Boziu moja corcia tez nie trzymala glowki jak lezala na brzuchu,strasznie sie burzyla ale teraz juz ladnie lezy i glowka sztywna.Klade ja na mate i cwiczymy sobie przekrecanie.Pusurku a nie myslalas o w prowadzeni zupek.Zerejestrowala sie na bobo vicie i pani eksper mi odpisal ze mozna juz podawac zupke z dodadkim kaszki glutenowej bo teraz to podobno wczesniej.
Byłam z małym w przychodni, ładnie przybiera na wadze, wiec nie jest raczej głodzony. Kupilam Nutramigen, bo na wsi nie mieli niczego innego, zobaczymy, co Adaś na to, bo on podobno smierdzi strasznie. Jak strzeli focha i nie będzie chciał,to czekamy na Bebilon do wtorku. Cos kurcze musi chcieć.
moremi, Simba, Mega, kkisia, Bozia3, Sabina, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Wygrałam, wygrałam, wygrałam! Wygrałam fajną torbę żeglarską na facebook'u
Iwone, Pusurek, Simba, Mega, macduska, anna maria, malgos741, kkisia, Bozia3, Sabina, iwcia77, gosia7122, Mala79, Niuta, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:matę już zamówiłam - włożę pod choinkę
. A problem wymyśliła moja pediatra - na początku - stwierdziła, że jego ciałko skręca się w lewo - kiedy leży swobodnie. Po jej uwadze - też to zaczęłam zauważać, bo wcześniej nie zwróciłam uwagi. Ona kazała poczekać do końca 3 miesiąca - bo w tym okresie to fizjologia - no i teraz miała go oglądnąć. DOdatkowo on odchyla główkę do tyłu, jak się go trzyma w pionie. Ta wczorajsza orzekła, że to nic nadzwyczajnego, a tu dziewczyny pisały, że to problem...
My ciągle cwiczymy i mi ciągle cos nie pasi.Córka była zupełnie inna, tam nic nie widziałam niewłaściwego, teraz noga źle chodzi, oko źle patrzy, pięść się za bardzo zaciska. I takie tam.
Za to gluzy przepięknie. Do tego pojawiło się rrrrr w każdej postaci.Simba, Mega, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A ja się umowilam do lekarza na poniedziałek w sprawie mleka. Mleko specjalne jest refundowane w całości, wiec fajnie. Chłop juz zamowil oprócz tego z Pl 3 różne mleka ( m.in. bebilon pepti ), maja być we wtorek u nas.
Ale i tak pójdę chyba do apteki po puszeczke dziś. Dzizas, może się w końcu wyspie???
Ale trochę się boje tez jakichś boli brzucha, innych kup i takich tam... Sama nie wiem czego się mogę spodziewać po sztucznym mleku - zero doświadczenia w temacie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 18:47
Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:Gratulacje!! Poka!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 19:01
Pusurek, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Pusur a jakie sa objawy nietolerancji laktozy u osób dorosłych?
To jest jedyne badanie którego nie zrobiłam przed ciaza. Z kolei moja matka mowi, ze mnie odrzuciło od mleka - jakiegokolwiek w trzecim miesiącu życia.Pusurek, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:Bozia, najwyżej powiesz, ze Cie kolezanki histeryczki wkrecily na forum.
My ciągle cwiczymy i mi ciągle cos nie pasi.Córka była zupełnie inna, tam nic nie widziałam niewłaściwego, teraz noga źle chodzi, oko źle patrzy, pięść się za bardzo zaciska. I takie tam.
Za to gluzy przepięknie. Do tego pojawiło się rrrrr w każdej postaci.Pusurek, macduska, kkisia, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Fajowa!prezent pod choinke jak nic!
Pusurek, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny