35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Jezu, czuje sie jak walen wyrzucony na plaze.
Moglby ktos wezwac Greenpeace?
Nie zdazylam sie doturlac do drzwi jak przyszedl listonosz, wiec sobie poszedl...
W ramach rewanżu, jak kiedyś będzie dane mi turlać się, to będziesz mogła na legalu się ze mnie śmiaćSimba, Bozia3, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Simba, właśnie jadłam kanapkę i monitor oplułam.
W ramach rewanżu, jak kiedyś będzie dane mi turlać się, to będziesz mogła na legalu się ze mnie śmiać
Życzę Ci bliźniaków
A z czym kanapka? Zgłodnialammoremi, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:Pusur mm nie jest trucizną
, tylko czemu od razu chcesz leciec na mleku specjalnym , wiesz czy ma nietolerancje laktozy ??, albo alergie na białko krowie, a to że nie jadłaś nabiału Ty,bo jak jadłaś to nie było dobre dla malucha nie oznacza,że mm musisz mieć specjalne .Hm ja mm od urodzenia , my przeszliśmy bebilon było ok , później Bebiko bo jest w żłobku , teraz hipp i jest ok.
A jak Ci Adas się drze ,to jak nic głodny to juz duzy chłopak
Adas raczej ma nietolerancje laktozy. Wszystkie objawy na to wskazują. Ja mialam nietolerancje laktozy, córka tez - gdyby on byl od niej wolny, to byłoby jak wygrana w totka. Dwa pierwsze lata cyrków z dieta córki wystarczyly mi w zupelnosci - nie będę teraz eksperymentować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 14:02
szczęśliwa 2, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
Życzę Ci bliźniaków
A z czym kanapka? Zgłodnialam
Kanapka taka sobie - z twarożkiem, serem żółtym i polędwicą na chlebie razowym słonecznikowym.
Byłaby lepsza, ale robiłam sama, bo mąż zaspał i nie zdążyłSimba, szczęśliwa 2, Bozia3, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:To pozazdroscic,ze masz takie zdrowe dziecko.
Adas raczej ma nietolerancje laktozy. Wszystkie objawy na to wskazują. Ja mialam nietolerancje laktozy, córka tez - gdyby on byl od niej wolny, to byłoby jak wygrana w totka. Dwa pierwsze lata cyrków z dieta córki wystarczyly mi w zupelnosci - nie będę teraz eksperymentować.
To jest jedyne badanie którego nie zrobiłam przed ciaza. Z kolei moja matka mowi, ze mnie odrzuciło od mleka - jakiegokolwiek w trzecim miesiącu życia.iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja z blizniakami. Hmmm... Przy moim wzroście to może być baaaaaardzo śmieszne
Kanapka taka sobie - z twarożkiem, serem żółtym i polędwicą na chlebie razowym słonecznikowym.
Byłaby lepsza, ale robiłam sama, bo mąż zaspał i nie zdążył
Kanapka dobramnie chyba na koniec ciazy dopadaja zachcianki - wlasnie wciągnęłam kanapkę z twarogiem i z keczupem (ze 30 lat tego specyfiku nie jadłam) a druga z żółtym serem i dżemem jagodowym
No i cóż, czekam aż moj zakład puławskie azoty zacznie produkować kwas na zgagę.iwcia77, kkisia, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Pusur a jakie sa objawy nietolerancji laktozy u osób dorosłych?
To jest jedyne badanie którego nie zrobiłam przed ciaza. Z kolei moja matka mowi, ze mnie odrzuciło od mleka - jakiegokolwiek w trzecim miesiącu życia.
Mój tata ma nietolerancje laktozy do tej pory. Jak zje więcej nabiału niż powinien, to natychmiast ma objawy jelitowe, pęka mu skora pod kolanami i robią się rany.
To niestety jest gówno, które się dziedziczy.Simba, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam
Wróciłam od fryzjera. Pomimo pecha od poniedziałku, włosów mi nie popaliła
Jeśli chodzi o maty to ja miałam dwie i bardzo długo z nich korzystaliśmy. To było coś podobnego
http://allegro.pl/fisher-price-mata-edukacyjna-wyspa-n-oceanie-w9899-i4908020439.html
http://allegro.pl/interaktywna-mata-edukacyjna-tiny-love-gigant-1201-i4900598422.html
Zabierałam je wszędzie do znajomych i nie było problemu że mały musi leżeć na dywanie gdzie przed chwilą chodził kot, czy pies.szczęśliwa 2, moremi, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja wyroslam z nietolerancji dość szybko - moja mama twierdzi,ze jak miałam 3 lata. Ale jako dziecko ulewalam, wymiotowalam,miałam bole brzucha i biegunki, sucha poopekana skore, tylko kiedyś się nie mówiło o nietolerancji czegokolwiek. W końcu przestałam przybierać na wadze. Jak załatwili mi mleko sojowe, to odzylam podobno.
Mój tata ma nietolerancje laktozy do tej pory. Jak zje więcej nabiału niż powinien, to natychmiast ma objawy jelitowe, pęka mu skora pod kolanami i robią się rany.
To niestety jest gówno, które się dziedziczy.Pusurek lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:Jeszcze jedna super rzecz z której korzystaliśmy długo to
http://www.mothercare.com/Chicco-Duo-Baby-Gym/599818,default,pd.html
tym można "przymusić" malucha do leżenia na brzuszkumoremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie
Troche staralam sie Was podczytywac, jednak swoich wypowiedzi na rozne poruszane przez Was tematy nie wstawie... Dalej mam jakis dziwny nastroj cholera wie od czego i dlaczego, od samego rana laze po domu z chusteczkami i rycze jak bobr... Sama na siebie jestem zla, nic mi nie idzie, nic sie nie chce...
Chyba zwale ten stan na panujaca za oknem pogode...
Udanej reszty dnia zyczeszczęśliwa 2, moremi, kkisia, Sabina, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
jeszcze godzinka i do domu
huuura i 9 dni wolnego yuuuuupi
jeszcze tylko trzeba
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/59d5111a4fe7.jpg zajrzeć pod łóżko http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b404568d9ba.png
i fajrant
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 14:58
Mala79, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
aaa i w niedzielę o 12 jedziemy z piesełkiem po zestaw chemika
nareszcie zaczynamy leczenie!szczęśliwa 2, Simba, Iwone, Mala79, iwcia77, kkisia, macduska, Sabina, Pusurek, Mega, gosia7122, moremi, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość