Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może jak w serialach idą tam gdzie jest miejsce
    Bozia3 wrote:
    Jeśli chodzi o ginekologów - to ja mam doświadczenia niezależne od płci...miałam chama ginekologa i super delikatną kobitę...Gdyby się zastanawiać nad motywem wyboru takiego zawodu przez faceta - można się pokusić o to samo pytanie w stosunku do kobiet... - może ten motyw bywa podobny? :)

Bozia3, Mega, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Pusur jezeli Adasko jest goldny to musisz go dokarmic ,bo sie wykonczysz tym wstawaniem co godz.Ja to jestem chujem do kwadratu bo Hela na sztucznym mleku i sloiczkowych obiadkach;-)
    Jak sobie myślisz, ze wygrasz forumowy tytul chuja nie matki, to jesteś w błędzie. Nie zniszczylas córce lokow na bal oraz nie spalilas sukienki. ;-)
    A 90 sloiczkow czeka na Adasia w spizarce...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 11:00

Bozia3, Reni, Mega, anna maria, moremi, nick nieaktualny, Simba, iwcia77, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie chce pić wody. W dupie ma butle, z kubeczka nie probowalam. Nie wiem tez wiec, czy w ogóle będzie pil to mleko modyfikowane. I nie wiem, czy te nocne jazdy to świr czy naprawdę jest głodny. Ale zjada i zasypia.
    Pewnie jest już w takim rytmie i się budzi odruchowo...Jeśli nie chce pić - to w ogóle bym sie nie przejmowała - tylko dałabym mu sztuczne mleko na noc na fulla i czekała na efekty....Czym Ty się przejmujesz Pusur - daj spokój - jedna butla na noc może uratować Ci nerwy i spokoj, a dziecko będzie najedzone...Przecież on już skończył 4 miesiące...

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny - czy używacie mat edukacyjnych? Bo fotelik mam i sprawdził się u mnie jak na razie bardzo. Teraz myślę o macie - mogłabym kupic i Kajtkowi położyć pod choinkę - jemu to w sumie na razie wszystko jedno - ale może miło będzie, że dla niego też prezent pod tą choinką leży...
    Bez maty nie ma życia. Ja rano spokojnie kąpie się i jem, a Adaś się bawi. Z tym, ze ja mam zwykla mate treningowa i stabilny plastikowy stojak na zabawki - taka z pałąkami była za slaba. A stojak przestawia i przynajmniej w łeb mu nie strzeli, jak za bardzo naciągnie zabawke.
    Kajtek Mikołajek słodki!
    Co powiedziała pediatra o asymetrii?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 11:01

nick nieaktualny, Simba, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziaa........?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia....hanghead.gif

Mega lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia....hanghead.gif dasz mi...?

moremi lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dzięki Dziewczyny - bardzo mi miło - i naprawdę każdej z całego serca życzę dziecka...(tych nieprzespanych nocy też chłe chłe...;)
    Biorę wszystko :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia....hanghead.gif dasz mi...?
    ale... że co? :)

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Co powiedziała pediatra o asymetrii?
    Mojej nie było - na zastępstwie inna - ja jej nie znam z przytrepiastą pielęgniarką. Ale i tak przepytałam ją na okoliczność - coby mieć rózne opinie. Ze swoją porozmawiam za tydzien.
    Ta pooglądała Kajtka dokładnie i powiedziała - że według niej jest wszystko ok. Że teraz rodzice cudują i wymyślają cuda wianki, dzieci katują niepotrzebnymi ćwiczeniami i próbują zmienić coś - co samo się ukształtuje..Wysłuchałam spokojnie i poczekam co moja powie za tydzień.
    Mnie niepokoi jeszcze jedna rzecz - on skończył 3 miechy, a główkę nie do końca trzyma...znaczy trzyma raczej, ale zdarza mu się jeszcze gibnięcie - nie wiem czy to jet ok?

anna maria, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia...hanghead.gif.. dasz mi tego Mikołajka? hanghead.gif
    Bozia3 wrote:
    ale... że co? :)

Mega, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, Simba, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mojej nie było - na zastępstwie inna - ja jej nie znam z przytrepiastą pielęgniarką. Ale i tak przepytałam ją na okoliczność - coby mieć rózne opinie. Ze swoją porozmawiam za tydzien.
    Ta pooglądała Kajtka dokładnie i powiedziała - że według niej jest wszystko ok. Że teraz rodzice cudują i wymyślają cuda wianki, dzieci katują niepotrzebnymi ćwiczeniami i próbują zmienić coś - co samo się ukształtuje..Wysłuchałam spokojnie i poczekam co moja powie za tydzień.
    Mnie niepokoi jeszcze jedna rzecz - on skończył 3 miechy, a główkę nie do końca trzyma...znaczy trzyma raczej, ale zdarza mu się jeszcze gibnięcie - nie wiem czy to jet ok?
    Wg mnie pediatra pierdoli.
    Gibac główka jeszcze moze, szczegolnie trzymany w pionie. Trzyma jeśli go podniesiesz bokiem albo jak go trzymasz brzuchem w dol? Jeśli tak, to ok. To i juz powinien ładnie trzymać głowę leżąc na brzuchu.
    A ma którąś piastke bardziej zacisnieta?

moremi lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiedzialam ze z Toba nie mam szans;-)
    Pusurek wrote:
    Jak sobie myślisz, ze wygrasz forumowy tytul chuja nie matki, to jesteś w błędzie. Nie zniszczylas córce lokow na bal oraz nie spalilas sukienki. ;-)
    A 90 sloiczkow czeka na Adasia w spizarce...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 11:23

Mega, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, Simba, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Wiedziałam ;)

Reni, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn hahaa2.gif

http://funzoo.pl/psy/poczochraj-psa-a-ten-oszaleje-z-radosci-nie-mozemy-przestac-sie-smiac/

moremi, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no tego konkretnego nie mogę - bo już zajęty...:)
    ale na pewno będziesz mieć swojego - ja to wiem..:)

moremi, Reni, Mega, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wg mnie pediatra pierdoli.
    Gibac główka jeszcze moze, szczegolnie trzymany w pionie. Trzyma jeśli go podniesiesz bokiem albo jak go trzymasz brzuchem w dol? Jeśli tak, to ok. To i juz powinien ładnie trzymać głowę leżąc na brzuchu.
    A ma którąś piastke bardziej zacisnieta?
    posprawdzam jak się obudzi (bo oczywiście teraz śpi chłe chłe..;) ) i napiszę...
    piąstki ma po równo zaciśnięte- i on je rzadko zaciska...zwykle macha rozprostowanymi łapami..:)

moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale do tego czasu mogłabyś się podzielić..masz dwóch...
    zaraz przecież mam Caffe bliżej!

CAFFE!
    Bozia3 wrote:

moremi, Bozia3, anna maria, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A jak się to ma do tych życzeń "niech Ci Bozia w dzieciaćh wynagrodzi"? No jak?

Bozia3, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, Simba, szczęśliwa 2, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie
    okłamowujom nas na każdym kroku

dzie Andżej?

moremi, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 6193 6194 6195 6196 6197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ