35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a może jak w serialach idą tam gdzie jest miejsceBozia3 wrote:Jeśli chodzi o ginekologów - to ja mam doświadczenia niezależne od płci...miałam chama ginekologa i super delikatną kobitę...Gdyby się zastanawiać nad motywem wyboru takiego zawodu przez faceta - można się pokusić o to samo pytanie w stosunku do kobiet... - może ten motyw bywa podobny?
Bozia3, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Pusur jezeli Adasko jest goldny to musisz go dokarmic ,bo sie wykonczysz tym wstawaniem co godz.Ja to jestem chujem do kwadratu bo Hela na sztucznym mleku i sloiczkowych obiadkach;-)
A 90 sloiczkow czeka na Adasia w spizarce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 11:00
Bozia3, Reni, Mega, anna maria, moremi, kkisia, Simba, iwcia77, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie chce pić wody. W dupie ma butle, z kubeczka nie probowalam. Nie wiem tez wiec, czy w ogóle będzie pil to mleko modyfikowane. I nie wiem, czy te nocne jazdy to świr czy naprawdę jest głodny. Ale zjada i zasypia.
Pusurek, Mega, kkisia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczyny - czy używacie mat edukacyjnych? Bo fotelik mam i sprawdził się u mnie jak na razie bardzo. Teraz myślę o macie - mogłabym kupic i Kajtkowi położyć pod choinkę - jemu to w sumie na razie wszystko jedno - ale może miło będzie, że dla niego też prezent pod tą choinką leży...
Kajtek Mikołajek słodki!
Co powiedziała pediatra o asymetrii?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 11:01
kkisia, Simba, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dzięki Dziewczyny - bardzo mi miło - i naprawdę każdej z całego serca życzę dziecka...(tych nieprzespanych nocy też chłe chłe...
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Co powiedziała pediatra o asymetrii?
Ta pooglądała Kajtka dokładnie i powiedziała - że według niej jest wszystko ok. Że teraz rodzice cudują i wymyślają cuda wianki, dzieci katują niepotrzebnymi ćwiczeniami i próbują zmienić coś - co samo się ukształtuje..Wysłuchałam spokojnie i poczekam co moja powie za tydzień.
Mnie niepokoi jeszcze jedna rzecz - on skończył 3 miechy, a główkę nie do końca trzyma...znaczy trzyma raczej, ale zdarza mu się jeszcze gibnięcie - nie wiem czy to jet ok?
anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Mojej nie było - na zastępstwie inna - ja jej nie znam z przytrepiastą pielęgniarką. Ale i tak przepytałam ją na okoliczność - coby mieć rózne opinie. Ze swoją porozmawiam za tydzien.
Ta pooglądała Kajtka dokładnie i powiedziała - że według niej jest wszystko ok. Że teraz rodzice cudują i wymyślają cuda wianki, dzieci katują niepotrzebnymi ćwiczeniami i próbują zmienić coś - co samo się ukształtuje..Wysłuchałam spokojnie i poczekam co moja powie za tydzień.
Mnie niepokoi jeszcze jedna rzecz - on skończył 3 miechy, a główkę nie do końca trzyma...znaczy trzyma raczej, ale zdarza mu się jeszcze gibnięcie - nie wiem czy to jet ok?
Gibac główka jeszcze moze, szczegolnie trzymany w pionie. Trzyma jeśli go podniesiesz bokiem albo jak go trzymasz brzuchem w dol? Jeśli tak, to ok. To i juz powinien ładnie trzymać głowę leżąc na brzuchu.
A ma którąś piastke bardziej zacisnieta?moremi lubi tę wiadomość
-
wiedzialam ze z Toba nie mam szans;-)Pusurek wrote:Jak sobie myślisz, ze wygrasz forumowy tytul chuja nie matki, to jesteś w błędzie. Nie zniszczylas córce lokow na bal oraz nie spalilas sukienki.
A 90 sloiczkow czeka na Adasia w spizarce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 11:23
Mega, Pusurek, Bozia3, moremi, kkisia, Simba, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wg mnie pediatra pierdoli.
Gibac główka jeszcze moze, szczegolnie trzymany w pionie. Trzyma jeśli go podniesiesz bokiem albo jak go trzymasz brzuchem w dol? Jeśli tak, to ok. To i juz powinien ładnie trzymać głowę leżąc na brzuchu.
A ma którąś piastke bardziej zacisnieta?) i napiszę...
piąstki ma po równo zaciśnięte- i on je rzadko zaciska...zwykle macha rozprostowanymi łapami..moremi, Pusurek, Mega, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
ale do tego czasu mogłabyś się podzielić..masz dwóch...
zaraz przecież mam Caffe bliżej!
CAFFE!
Bozia3 wrote:no tego konkretnego nie mogę - bo już zajęty...
ale na pewno będziesz mieć swojego - ja to wiem..moremi, Bozia3, anna maria, kkisia, Mega, kapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no tego konkretnego nie mogę - bo już zajęty...
ale na pewno będziesz mieć swojego - ja to wiem..Bozia3, kkisia, Mega, kapturnica, Simba, szczęśliwa 2, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!