35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Tez nie lubię kobiet Finów, rok do jednej chodziłam i powiedziałam sobie nigdy wiecej!
kapturnica, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Wole delikatnego zboka niz niedelikatna babę.
Ile razy się zdarzy że mnie jakaś bada ( na szczećie tylko w szpitalu) to mam wrazenie że przy okazji chce mi zbadać migdałki przez pochwę.
okropnąsć.
A jedna babka zapomniała położyć zel na głowicę do USG dopochwowego - masakra...Mega, Bursztyn, macduska, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Myslisz ,że samo myślenie pomoże ?
ale potem.... hmmm.... bedą wióry leciały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 08:40
-
kapturnica wrote:Myslisz ,że samo myślenie pomoże ?
Mega, malgos741, kapturnica, Simba, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry
ja też do faceta gina chodzęMega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Ty nie myśl, tylko działaj. I-o i-o
Cała para pojdzie w gwizdek..A wogole dupa tam
moremi, malgos741, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pierdole jaka jestem przytepiona
Nie wiem normalnie nic mi sie nie chce, nic mnie nie cieszy..SKS?
kapturnica, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Moj dopiero jutro na wieczor zjezdza..Także działac nie wczesniej niz w niedziele bedziemy..Ale i tak mam nastawienie ,że uja z tego
Mega, Bursztyn, Sabina, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jak byłam po usunięciu włókniaka z piersi i rana nie chciała się goić i zbierała się ropa, to jedna taka mówi do mnie "a co to? To ja wycisnę". Jak to, kurwa, bolało. Tego samego dnia byłam na izbie przyjęć i lekarz zdziwił się metodą "wyciskania". W każdym razie zraziła mnie strasznie.
kapturnica, Mega, Bursztyn, malgos741, Sabina, Bozia3, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moj dopiero jutro na wieczor zjezdza..Także działac nie wczesniej niz w niedziele bedziemy..Ale i tak mam nastawienie ,że uja z tego
bedzie dobrze, zobaczysz
-
kapturnica wrote:Pierdole jaka jestem przytepiona
Nie wiem normalnie nic mi sie nie chce, nic mnie nie cieszy..SKS?
kapturnica, paszczakin, Bursztyn, Simba, Reni, Mega, malgos741, macduska, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
a mi oczywiście chłopczyk ze szczeniakiem w wodzie, i pani z tonącym koniem
jogurt już gdzieś widziałam
dzbryBozia3 wrote:oglądnijcie - świetne zdjęcia - szczególnie spodobało mi się - "jogurt, brzoskwinia i jabłka.."
http://www.boreddaddy.com/some-of-the-best-photography-of-the-year-editors-choice/Mega, Bozia3, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak, baby bywaja strasznymi sukami. Ja mam regularnie torbiele w piersiach i jakos tak po roku staran o dziecko, mialam robiona punkcje z piersi. I tez sie jedna nade mna pastwila. Poleciala tez z tekstem: dzieci trzeba rodzic, to przejdzie, a nie kazda teraz o karierze mysli! Suka jedna - nie zna mnie, nie wie jakie mam problemy z plodnoscia i kurwa dobre rady daje.
Simba, Mega, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
standardowo ..zawsze tak jest szczególnie jak jest sporo ludzi
ja Wam zazdroszczę - mi tego brakuje - u mnie w pracy nie ma tego, szef szefów nie spoufala się z ludźmi, ma ich w dupie a my jego
muszę zmienić pracę, bo nienawidzę tego miejsca
macduska wrote:Nie o to chodzi, większosć lubię, resztę toleruję tylko u nas się tak dziwnie zrobiło bo my ten opłatek robimy sami.
Sami musimy przygotować, kupić, przyrzadzic itp....
I zawsze jest że jedni robią dużo,inni mało a jeszcze inni wcale... i się robi niefajnie.
Dużo by pisać.Mega, Sabina, Bozia3, kkisia, moremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bardzo dzien dobry
Czy to mozliwe ze rano jest coraz ciemniej? jak w najciemniejszej dupie...
Dzis po robocie mam romantyczny lunch z mezem w wege top restaurant,i to jest jedyna rzecz jaka sparawia ze nie dalam sie jeszcze wciagnac ziejacemu z wszechstron dolowi.
Ania, ciesze sie bardzo ze corka odwazyla sie wyjsc i zycze jej bardzo zeby nowa terapeutka okazala sie pomocna.
Bozia, jestem zauroczona Kajtkiem i tak juz zostanie
Tez chodze do chlopow gienkow, i wali mnie jakimi motywami sie kierowal wybierajac specjalizacje, wazne zeby byl dobry w tym co robi.Simba, Mega, ania.g, kapturnica, Sabina, Bozia3, kkisia, moremi, gosia7122, gretka, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
zien dobry!!!! ostatni dzin w fabryce w tym roku, jeeeeee!
nawet beznadziejna pogoda i zapowiedziane demonstracje nie sa w stanie tego popsuc, no chyba, ze nie bede mogla wyjsc z pracy. Ale moze rolniki nie przyjada, bo nasz efektywny Tusk tak ladnie poprowadzil szczyt, ze ten sie juz skonczyl. Na pohybel rolnikom, co mieli go dzis sabotowac
Ania, super, ze mloda poszla do szkoly- mam nadzieje, ze wyjdzie zadowolona i ze jej sie spodoba.
Iwcia- brzusio klasa.. A ta szkole rodzenia to Ty chyba robisz za siebie i za wszytkie inne zaciazone na forum- ilez mozna sie na ten temat uczyc.. Czy ty trenujesz, zeby potem wykladac?
Ja wszelkie party swiateczne lubie, nawet pracowe. U nas tez wszytko szykuja ludzie, ale chyba kazdy przynosi fajne zarlo i picie, tak ze zawsze jest az za duzo.. No i czesciowo w czasie pracy balujemy z szefem takze..
Simba, Mega, ania.g, kapturnica, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość