35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko jak mi sie oczy zamykają.....ziew....wyprawiam rodzinkę i wracam do lozka. Jak mi sąsiad odpali wiertare to go chyba zagryze...
moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Oj dzisiaj same spiochy.
Ja dzisiaj mam później do pracya mój mąż zaspał biedaczek
BryWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 08:10
Sabina, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Udało się
tak ją zagadałam że nawet się nie zorientowała kiedy weszła do szkoły. Teraz jest w klasie ze wszystkimi a ja czekam na korytarzu. Wszyscy się ucieszyli że przyszła
A nie napisałam Wam ostatnio że była u nowej terapeutki i wyszła zadowolona. Od stycznia spotkania raz w tygodniu. Bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki
kapturnica, kkisia, macduska, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, Simba, paszczakin, Bursztyn, HappyJo, Bozia3, gosia7122, gretka, Iwone lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:To wypisz wymaluj jak u nas !
Miłego piątku.
Jeszcze tylko przetrwać firmową imprezę i wolne.ale wcześniej nie znosiłam ich, więc rozumiem niechęć do sztucznych uśmiechów i nieszczerych życzeń.
Mega, Sabina, Bursztyn, Reni, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyania.g wrote:Udało się
tak ją zagadałam że nawet się nie zorientowała kiedy weszła do szkoły. Teraz jest w klasie ze wszystkimi a ja czekam na korytarzu. Wszyscy się ucieszyli że przyszła
A nie napisałam Wam ostatnio że była u nowej terapeutki i wyszła zadowolona. Od stycznia spotkania raz w tygodniu. Bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki
fajnie, ze klasa dobrze zareagowala
to na pewno jest dla niej wazne
może pomału córka przezwycięży wszystko?
trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 08:27
Mega, iwcia77, moremi, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Udało się
Sabina, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Bo to kurwa sa zboczency. Nie chodze do facetow bo wlasnie mam takie zdanie i gowno mnie obchodzi, ze sa delikatni grzebiac w cipce i ogladajac podpaski. Zboki zwykle.
Wole delikatnego zboka niz niedelikatna babę.
Ile razy się zdarzy że mnie jakaś bada ( na szczećie tylko w szpitalu) to mam wrazenie że przy okazji chce mi zbadać migdałki przez pochwę.
okropnąsć.
A jedna babka zapomniała położyć zel na głowicę do USG dopochwowego - masakra...
Sabina, iwcia77, Mega, moremi, Simba, kapturnica, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Po zmianie miejsca pracy stwierdzam, że lubię firmowe imprezy
ale wcześniej nie znosiłam ich, więc rozumiem niechęć do sztucznych uśmiechów i nieszczerych życzeń.
Nie o to chodzi, większosć lubię, resztę toleruję tylko u nas się tak dziwnie zrobiło bo my ten opłatek robimy sami.
Sami musimy przygotować, kupić, przyrzadzic itp....
I zawsze jest że jedni robią dużo,inni mało a jeszcze inni wcale... i się robi niefajnie.
Dużo by pisać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 08:31
Sabina, Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Po zmianie miejsca pracy stwierdzam, że lubię firmowe imprezy
ale wcześniej nie znosiłam ich, więc rozumiem niechęć do sztucznych uśmiechów i nieszczerych życzeń.
Mi się wczoraj udało i uniknelam wigilii w pracyMega, moremi, ania.g, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wole delikatnego zboka niz niedelikatna babę.
Ile razy się zdarzy że mnie jakaś bada ( na szczećie tylko w szpitalu) to mam wrazenie że przy okazji chce mi zbadać migdałki przez pochwę.
okropnąsć.
A jedna babka zapomniała położyć zel na głowicę do USG dopochwowego - masakra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 08:36
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Inwencji twórczej brak..Się mi nawet pisac nie Kce
Bry!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 08:37
moremi, ania.g, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość