35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPasowały skoczek nnarciarski, bo oni w święta są poza domem. Albo Adam Małysz. Bo jedziem na Paryż-Dakar i też go nie będzie na święta w domuiwcia77 wrote:ania- ale chociaz podpowiedz daj
czy to
1/ piosenkarz?
2/ sportowiec?
3/aktor?
4/ polityk?
5/dziennikarz?
iwcia77, Bozia3, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
Adam za mlody....nie ma opcji zeby mial corke w swoim wiekuSabina wrote:Pasowały skoczek nnarciarski, bo oni w święta są poza domem. Albo Adam Małysz. Bo jedziem na Paryż-Dakar i też go nie będzie na święta w domu

Sabina, Bozia3, ania.g, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jest w rodzinie biskup ale to nie mój ojciec. Ogólnie z instytucją kościoła nie mam nic wspólnego bliżej.Bozia3 wrote:po tej wypowiedzi - w kontekście kontrowersji na naszym forum - przyszła mi tylko jedna myśl do głowy - JAKIŚ KSIĄDZ.... tym bardziej, że wcześniej pisała - że teraz miała z nim wigilię i był normalny, a już podczas świąt nie będzie sobą i będzie zajęty....mówię Wam - jaki Biskup jak nic...

Bozia3, iwcia77, kkisia, moremi, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:po tej wypowiedzi - w kontekście kontrowersji na naszym forum - przyszła mi tylko jedna myśl do głowy - JAKIŚ KSIĄDZ.... tym bardziej, że wcześniej pisała - że teraz miała z nim wigilię i był normalny, a już podczas świąt nie będzie sobą i będzie zajęty....mówię Wam - jaki Biskup jak nic...

też mi to przychodziło do głowy
iwcia77, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
Żartowałamania.g wrote:Nie znajdziesz i nie wpadniesz na to kto to. A ja nie będę pisać bo nie chcę kontrowersji na forum wywołać i wolę pozostać anonimowa.

Przecież teraz to juz oczywiste ze to papież
iwcia77, Bozia3, ania.g, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
widocznie mama i Alojz ma rację - jesteś nienormalna - nie dość, że czytasz Hitlera, to jeszcze kręcą Cię zgadywanki...iwcia77 wrote:nawet gdybym trafila to bys nie napisala

...a ja uwielbiam zgadywanki
normalnie kreci mnie to 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 22:57
iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny