35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:W sensie na pudelku go nie znajdziesz ale ostatni coś pisali na onecie.
iwcia77, ania.g, Sabina, moremi, kkisia, macduska, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dobra, ide kopać na Onecie. Moze akurat napisali ze został dziadkiem Marcela widywanego na ovufriendzie
iwcia77, Bozia3, Sabina, moremi, kkisia, Simba, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Nie znajdziesz i nie wpadniesz na to kto to. A ja nie będę pisać bo nie chcę kontrowersji na forum wywołać i wolę pozostać anonimowa.
napisz tylko czy mamy sie bac?Bozia3, ania.g, moremi, malgos741, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja po lyzeczkowaniu , wogole nie krwawilam...nic a po miesiacu mialam kontrole, okres tez dostalam po jakis 30 dniach. nic mnie nie bolalo, nic mnie nie ciagnelo.
...a takie przystojne doktory zagladali mi do tylka, ze normalnie szok...ten co lyzeczkowal siedzial juz na stolku przed samolocikiem a ja pamietam ze mialam jakis pierdzacy dzionek i wstyd mi bylo , bo nos mial w mojej dupie a mnie usypiali a ja sie balam ze bede pierdziec mu w nos..wstyd. potem jak mnie obudzili to przyszedl drugi przystojniak i mowi tak : " prosze pokazac podpaske" ...bylam zazenowana
, nawet moj chlop nie widzuje moich brudnych podpasek...
...co za zawod!
) no i po kolei odchylają kołdry i każą wyciągnąć podkłady spod pipki.... - te po porodzie, więc całe ugnojone....niektórzy nawet pochylali się i wąchali....masakra..
iwcia77, Simba, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:kurcze - mnie to też zawstydzało...po porodzie jest to samo - wchodzą do pokoju lekarze i studenci (bez pukania..
) no i po kolei odchylają kołdry i każą wyciągnąć podkłady spod pipki.... - te po porodzie, więc całe ugnojone....niektórzy nawet pochylali się i wąchali....masakra..
nie no teraz to przegiecie bagiety!!!!!!!!!!
Sabina, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Nie znajdziesz i nie wpadniesz na to kto to. A ja nie będę pisać bo nie chcę kontrowersji na forum wywołać i wolę pozostać anonimowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 22:40
iwcia77, moremi, Mala79, malgos741, ania.g, kkisia, macduska, Simba, Mega, Arwena, SolarPolar, Niuta lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:wachali???????????
nie no teraz to przegiecie bagiety!!!!!!!!!!
moremi, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ale ziarnko ciekawosci nam tu pieknie zasialas
napisz tylko czy mamy sie bac?Bozia3, iwcia77, kkisia, Simba, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:przysięgam,,,było mi tak głupio za pierwszym razem, że szok...przed następnym obchodem - latałam do kibla myć się w ostatniej chwili kolejny raz - jak powalona. A im chyba chodziło o zapach psucia się? Stanu zapalnego? COś jak stomatolog - czasem wącha też - jak se pogrzebie w zębie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 22:44
Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Boże mój Bozia trafiasz na zboczonych medyków!!!
Jak rodziłam pierwszy raz, to nic takiego się nie działo - a teraz tak było....
Sabina, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość