X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    W sensie na pudelku go nie znajdziesz ale ostatni coś pisali na onecie.
    Dobra, ide kopać na Onecie. Moze akurat napisali ze został dziadkiem Marcela widywanego na ovufriendzie ;)

iwcia77, ania.g, Sabina, moremi, kkisia, macduska, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, Kajtek zarąbisty :) a na wizycie u gina też nie byłam i nie mam terminu. W końcu tam trafię ale raczej jakoś ok nie wiem wiosny?

Bozia3, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simba - nawet jak znajdziesz to ania nam nie potwierdzi kim jest jej tata :)

Bozia3, ania.g, Sabina, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dobra, ide kopać na Onecie. Moze akurat napisali ze został dziadkiem Marcela widywanego na ovufriendzie ;)
    Nie znajdziesz i nie wpadniesz na to kto to. A ja nie będę pisać bo nie chcę kontrowersji na forum wywołać i wolę pozostać anonimowa.

iwcia77, Bozia3, Sabina, moremi, kkisia, Simba, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    simba - nawet jak znajdziesz to ania nam nie potwierdzi kim jest jej tata :)
    Dokładnie tak.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Nie znajdziesz i nie wpadniesz na to kto to. A ja nie będę pisać bo nie chcę kontrowersji na forum wywołać i wolę pozostać anonimowa.
    ale ziarnko ciekawosci nam tu pieknie zasialas :)
    napisz tylko czy mamy sie bac? ;D

Bozia3, ania.g, moremi, malgos741, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja po lyzeczkowaniu , wogole nie krwawilam...nic a po miesiacu mialam kontrole, okres tez dostalam po jakis 30 dniach. nic mnie nie bolalo, nic mnie nie ciagnelo.

...a takie przystojne doktory zagladali mi do tylka, ze normalnie szok...ten co lyzeczkowal siedzial juz na stolku przed samolocikiem a ja pamietam ze mialam jakis pierdzacy dzionek i wstyd mi bylo , bo nos mial w mojej dupie a mnie usypiali a ja sie balam ze bede pierdziec mu w nos :-O..wstyd. potem jak mnie obudzili to przyszedl drugi przystojniak i mowi tak : " prosze pokazac podpaske" ...bylam zazenowana :(, nawet moj chlop nie widzuje moich brudnych podpasek...:-O...co za zawod!
    kurcze - mnie to też zawstydzało...po porodzie jest to samo - wchodzą do pokoju lekarze i studenci (bez pukania..;) ) no i po kolei odchylają kołdry i każą wyciągnąć podkłady spod pipki.... - te po porodzie, więc całe ugnojone....niektórzy nawet pochylali się i wąchali....masakra..

iwcia77, Simba, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    dżizas

Sabina, ania.g, Simba, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    czy Putina?

ania.g, Simba lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    kurcze - mnie to też zawstydzało...po porodzie jest to samo - wchodzą do pokoju lekarze i studenci (bez pukania..;) ) no i po kolei odchylają kołdry i każą wyciągnąć podkłady spod pipki.... - te po porodzie, więc całe ugnojone....niektórzy nawet pochylali się i wąchali....masakra..
    wachali??????????? :-O nie no teraz to przegiecie bagiety!!!!!!!!!!

Sabina, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Etam, nie ma czego :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    U mnie było podobnie, jedyna dolegliwość to takie ciągnięcie bolesne w macicy podczas sikania. Sprawiało mi to ból.
    Bardzo Ci dziękuję :-) będę bacznie się obserwować :-)

moremi lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    po tej wypowiedzi - w kontekście kontrowersji na naszym forum - przyszła mi tylko jedna myśl do głowy - JAKIŚ KSIĄDZ.... tym bardziej, że wcześniej pisała - że teraz miała z nim wigilię i był normalny, a już podczas świąt nie będzie sobą i będzie zajęty....mówię Wam - jaki Biskup jak nic...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 22:40

iwcia77, moremi, Mala79, malgos741, ania.g, kkisia, macduska, Simba, Mega, Arwena, SolarPolar, Niuta lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    swoja droga..macie jakas teorie na temat : dlaczego facet idzie na ginekologie???

Mega lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    wachali??????????? :-O nie no teraz to przegiecie bagiety!!!!!!!!!!
    przysięgam,,,było mi tak głupio za pierwszym razem, że szok...przed następnym obchodem - latałam do kibla myć się w ostatniej chwili kolejny raz - jak powalona. A im chyba chodziło o zapach psucia się? Stanu zapalnego? COś jak stomatolog - czasem wącha też - jak se pogrzebie w zębie...

moremi, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Bój się.

Bozia3, iwcia77, kkisia, Simba, ania.g lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Etam, nie ma czego :)
    Ja mam dwie teorie:
    Albo polityk
    Albo pilot.

ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    przysięgam,,,było mi tak głupio za pierwszym razem, że szok...przed następnym obchodem - latałam do kibla myć się w ostatniej chwili kolejny raz - jak powalona. A im chyba chodziło o zapach psucia się? Stanu zapalnego? COś jak stomatolog - czasem wącha też - jak se pogrzebie w zębie...
    Boże mój Bozia trafiasz na zboczonych medyków!!! :-O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 22:44

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania- ale chociaz podpowiedz daj ;D czy to
    1/ piosenkarz?
    2/ sportowiec?
    3/aktor?
    4/ polityk?
    5/dziennikarz?

ania.g lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Boże mój Bozia trafiasz na zboczonych medyków!!! :-O
    Myślisz? Nie wyglądali na nienormalnych, ale kto wie...:) Jak rodziłam pierwszy raz, to nic takiego się nie działo - a teraz tak było....

Sabina, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 6187 6188 6189 6190 6191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ