35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, mam taki zapiernicz w pracy, że nie wiem w co ręce włożyć najpierw.
Kładąc Młodego spać sama zasypiam, potem wstaję i mam jeszcze pracę do zrobieni . Teraz skończyłam. Padam na twarz, ad do tego czuję, że ta wredna małpa się zbliża.
W dupę z tym wszystkim. Oby do Świąt przetrwać.
Całusy dobranocne.
Mam nadzieję, z Wy w lepszych nastrojach niż ja dzisiaj.
Buźka, MUAHHH!!!iwcia77, macduska, Mega, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
Reni, Cejrowski też nie a w ogóle to on ma jakieś dzieci?
Nakarmiłam Marcela i idziemy spać. Jutro w szkole wigilia o 8 i moja starsza chce ze mną wejść do szkoły i klasy. Zobaczymy co z tego wyjdzie.iwcia77, moremi, Bozia3, Iwone, Mega, Sabina, Simba, gretka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Reni, Cejrowski też nie a w ogóle to on ma jakieś dzieci?
Nakarmiłam Marcela i idziemy spać. Jutro w szkole wigilia o 8 i moja starsza chce ze mną wejść do szkoły i klasy. Zobaczymy co z tego wyjdzie.iwcia77, Iwone, Mega, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nakarmiłam Marcela i idziemy spać. Jutro w szkole wigilia o 8 i moja starsza chce ze mną wejść do szkoły i klasy. Zobaczymy co z tego wyjdzie.kibicuje
Iwone, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
Ja glosowalam na Jarosława ale on też odpadł on ma tylko kota
Nakarmiłam Marcela i idziemy spać. Jutro w szkole wigilia o 8 i moja starsza chce ze mną wejść do szkoły i klasy. Zobaczymy co z tego wyjdzie.iwcia77, moremi, Bozia3, Mega, kapturnica, Simba, ania.g lubią tę wiadomość
-
Doczytałam, pooglądałam...ale nie kumam jak te żółtka do butelki wchodzą..hmmm...znając moja zdolność do takich rzeczy na pewno by mi sie rozlały i byłaby jajecznica
I tym optymistycznym akcentem żegnam sie, zmykam w poduchyjeszcze tylko jutro i wolne od szkoły!
dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 00:30
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:swoja droga..macie jakas teorie na temat : dlaczego facet idzie na ginekologie???
Sabina, ania.g, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Nakarmiłam Marcela i idziemy spać. Jutro w szkole wigilia o 8 i moja starsza chce ze mną wejść do szkoły i klasy. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Mega, ania.g, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość