35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Duśka masz rację. Słusznie się wkurzyłaś. Ja bym jej pierdolnęła tą kasą.
bo to nie był epizod,
zawsze pożycza ode mnie ciuchy
bo ato nie ma czsu kupić a to nie wie co i takie tam,
ode mnie i od ciotki naszej ale prawie w naszym wieku
pożycza ale jak jej chciałam odsprzedać coś co ciągle brała to stwierdziła, ze nie chce...
a ciotce powiedziała, że po co będzie kupować letnie rzeczy skoro my tyle mamy....
i żeby nie miała klasy to gdzie tam zarabia więcej niż ja-( inaczej bym jej oddawała ciuchy za darmo0Dorka1979, kapturnica, Simba, Aasiula, kkisia, iwcia77, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość
-
te co nie widziały niech patrzą
to już nie będzie
to moje dociskaczeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 21:17
Sabina, kapturnica, Mega, Pusurek, Simba, malgos741, macduska, Niuta, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dorka1979 wrote:No to my mieszkamy już 6 lat w nowo wybudowanym domu i też nie wszystko skonczone, a żyrandole to w ogóle mamy oryginalne, z sufitu zwisa kabel a do niego jest dokręcona żarówka energooszczędna, najgorsze jest to że my już tego nie zauważamy i nam to nie przeszkadza
Mi przeszkadza zwłaszcza jak raz na jakis czas sie wpatrze to mną drgawki wstrzasaja.... ..Kurde nie wspomne ,że zrobilismy generalny remont łazienki 2lata temu i do dzis futryny drzwi po wstawieniu są niepomalowane... Nadmienie ,że stojak na srajtaśme do dzis równiez nie zamontowany..Gwoli przypomnienia położyłam mu w łazience koło papieru dzis ..Myslicie ,że zatrybi ,że pasuje go rpzykręcic??
Gdyby nie to ,że trzeba wiercic w płytkach sama bym to zamontowała.Ale obawiam sie ,ze znając moje szczescie ledwo dotkne wietrtlem to mi jebnie płytka.....
Własnie dzwonił, planowo powinien byc o 18tej...A obecnie siedza na przymusowej przerwie w saczu bo..bo czas jazdy kierowców nie pozwala jechac dalej..Przekroczyli limit...Jak kurwa dojedzie przed 22ga to bedzie dobrze....Sinbad zawsze do celuu taaaa ale o której...macduska, Dorka1979, Mala79 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:bo to nie był epizod,
pożycza ale jak jej chciałam odsprzedać coś co ciągle brała to stwierdziła, ze nie chce...
a ciotce powiedziała, że po co będzie kupować letnie rzeczy skoro my tyle mamy....
i żeby nie miała klasy to gdzie tam zarabia więcej niż ja-( inaczej bym jej oddawała ciuchy za darmo0Sabina, Simba, macduska, kkisia, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:bo to nie był epizod,
i żeby nie miała klasy to gdzie tam zarabia więcej niż ja-( inaczej bym jej oddawała ciuchy za darmo0Lepszy jest nie oddawaj ale ciii
moremi, Sabina, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:te co nie widziały niech patrzą
to moje dociskaczeAaaaaaaaaaa własnie..... włoski masz zajebiste
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 20:48
Mega, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Moj jak wrocil z ostatniego biegu z Antarktydy to postawil walizke w wiatrolapie I stoi tam kurwa do dzis !!
Powiedzialam że jutro mija termin przydatnosci bagazu
I wypierdole na smieci !!
ZobaczymyMega, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Poza tym to jeszcze mam nerwa na siostre.
Pamiętacie tę niebieską torebkę w której mam nosić nici guziki i paśnik dla merynosów?????
Zamówiłam ją w sklepie a miała odebrać moja siostra i dopłacić 1/2 ceny w ramach prezentu gwiazdkowo-urodzinowego.
Tak też zrobiła- miałam ją mieć na prezent pod choinkę.
dzisiaj patrzę na połączenia i widzę nieodebrane.
Oddzwaniam za 2 godziny bo wcześniej nie miałam jak do siostry.
Siostra najpierw że juz nic bo się sama obsłużyła...
O co cho???
Dzwoniła się pyać czy może sobie POŻYCZYĆ moją nową torebkę bo jedzie na szkolenia do Lublina ale skoro nie odbierałam to sobie ją wzięła...
I się teraz pyta czy mogła...
Mnie trochę zatkało, powiedziałm,ze w sumie to chciałam pierwsza ją mieć skoro to mój prezent ( kurwa niecodziennie kupuję torebkę za 250 zeta- nie myślcie sobie- to miał być coś EKSTRA)
na co siostra strzeliła focha
i teraz mam dylemat czy tylko mi się wydaje ze nie powinna tak zrobić?
Ona ma focha? Ja bym ja przy Wigilii ominęła z opłatkiem.
Kup jej pod choinkę jakaś Sexy bieliznę i nie zapomnij jej wcześniej wypróbować
macduska, Mega, moremi, Aasiula, kkisia, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:No to my mieszkamy już 6 lat w nowo wybudowanym domu i też nie wszystko skonczone, a żyrandole to w ogóle mamy oryginalne, z sufitu zwisa kabel a do niego jest dokręcona żarówka energooszczędna, najgorsze jest to że my już tego nie zauważamy i nam to nie przeszkadza
Ja mam dwa powiedzenia ktore bardzo go motywują do działania: "musisz zlikwidować te gownosklejke" lub "to jest zrobione na jebal pies - zrób cos z tym". Działa.
Ja z tych upierdliwychmalgos741, Sabina, Mega, moremi, Aasiula, kkisia, Bozia3, Dorka1979, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Co na papierze? Więcej szczegółów siostro!
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:No to my mieszkamy już 6 lat w nowo wybudowanym domu i też nie wszystko skonczone, a żyrandole to w ogóle mamy oryginalne, z sufitu zwisa kabel a do niego jest dokręcona żarówka energooszczędna, najgorsze jest to że my już tego nie zauważamy i nam to nie przeszkadza
życie mi wracasz kobieto,
ja myślałam, że tylko u mnie tak!!!Sabina, Mega, moremi, Aasiula, kkisia, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość