35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Duśka masz rację. Słusznie się wkurzyłaś. Ja bym jej pierdolnęła tą kasą.
bo to nie był epizod,
zawsze pożycza ode mnie ciuchy
bo ato nie ma czsu kupić a to nie wie co i takie tam,
ode mnie i od ciotki naszej ale prawie w naszym wieku
pożycza ale jak jej chciałam odsprzedać coś co ciągle brała to stwierdziła, ze nie chce...
a ciotce powiedziała, że po co będzie kupować letnie rzeczy skoro my tyle mamy....
i żeby nie miała klasy to gdzie tam zarabia więcej niż ja-( inaczej bym jej oddawała ciuchy za darmo0
Dorka1979, kapturnica, Simba, Aasiula, kkisia, iwcia77, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość
-
te co nie widziały niech patrzą
to już nie będzie
to moje dociskacze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 21:17
Sabina, kapturnica, Mega, Pusurek, Simba, malgos741, macduska, Niuta, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dorka1979 wrote:No to my mieszkamy już 6 lat w nowo wybudowanym domu i też nie wszystko skonczone, a żyrandole to w ogóle mamy oryginalne, z sufitu zwisa kabel a do niego jest dokręcona żarówka energooszczędna, najgorsze jest to że my już tego nie zauważamy i nam to nie przeszkadza
Mi przeszkadza zwłaszcza jak raz na jakis czas sie wpatrze to mną drgawki wstrzasaja.... ..Kurde nie wspomne ,że zrobilismy generalny remont łazienki 2lata temu i do dzis futryny drzwi po wstawieniu są niepomalowane... Nadmienie ,że stojak na srajtaśme do dzis równiez nie zamontowany..Gwoli przypomnienia położyłam mu w łazience koło papieru dzis ..Myslicie ,że zatrybi ,że pasuje go rpzykręcic??
Gdyby nie to ,że trzeba wiercic w płytkach sama bym to zamontowała.Ale obawiam sie ,ze znając moje szczescie ledwo dotkne wietrtlem to mi jebnie płytka.....
Własnie dzwonił, planowo powinien byc o 18tej...A obecnie siedza na przymusowej przerwie w saczu bo..bo czas jazdy kierowców nie pozwala jechac dalej..Przekroczyli limit...Jak kurwa dojedzie przed 22ga to bedzie dobrze....Sinbad zawsze do celuu taaaa ale o której...
macduska, Dorka1979, Mala79 lubią tę wiadomość

-
a nie myślałyście z ciotką, żeby jej jakiegoś psikusa zrobić? bo ja wiem? może nasypać waty szklanej do ciuchów, które pożycza?macduska wrote:bo to nie był epizod,
pożycza ale jak jej chciałam odsprzedać coś co ciągle brała to stwierdziła, ze nie chce...
a ciotce powiedziała, że po co będzie kupować letnie rzeczy skoro my tyle mamy....
i żeby nie miała klasy to gdzie tam zarabia więcej niż ja-( inaczej bym jej oddawała ciuchy za darmo0
Sabina, Simba, macduska, kkisia, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
DOBRY ZWYCZAJ-NIE POŻYCZAJ zapamietaj semacduska wrote:bo to nie był epizod,
Lepszy jest nie oddawaj ale ciii
moremi, Sabina, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Normalnie nie moge..Załapałam siemoremi wrote:te co nie widziały niech patrzą
to moje dociskacze
Aaaaaaaaaaa własnie..... włoski masz zajebiste
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 20:48
Mega, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

-
WygrałasAasiula wrote:Moj jak wrocil z ostatniego biegu z Antarktydy to postawil walizke w wiatrolapie I stoi tam kurwa do dzis !!
Powiedzialam że jutro mija termin przydatnosci bagazu
I wypierdole na smieci !!
Zobaczymy
Mega, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Poza tym to jeszcze mam nerwa na siostre.
Pamiętacie tę niebieską torebkę w której mam nosić nici guziki i paśnik dla merynosów?????
Zamówiłam ją w sklepie a miała odebrać moja siostra i dopłacić 1/2 ceny w ramach prezentu gwiazdkowo-urodzinowego.
Tak też zrobiła- miałam ją mieć na prezent pod choinkę.
dzisiaj patrzę na połączenia i widzę nieodebrane.
Oddzwaniam za 2 godziny bo wcześniej nie miałam jak do siostry.
Siostra najpierw że juz nic bo się sama obsłużyła...
O co cho???
Dzwoniła się pyać czy może sobie POŻYCZYĆ moją nową torebkę bo jedzie na szkolenia do Lublina ale skoro nie odbierałam to sobie ją wzięła...
I się teraz pyta czy mogła...
Mnie trochę zatkało, powiedziałm,ze w sumie to chciałam pierwsza ją mieć skoro to mój prezent ( kurwa niecodziennie kupuję torebkę za 250 zeta- nie myślcie sobie- to miał być coś EKSTRA)
na co siostra strzeliła focha
i teraz mam dylemat czy tylko mi się wydaje ze nie powinna tak zrobić?
Ona ma focha? Ja bym ja przy Wigilii ominęła z opłatkiem.
Kup jej pod choinkę jakaś Sexy bieliznę i nie zapomnij jej wcześniej wypróbować
macduska, Mega, moremi, Aasiula, kkisia, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prowizorka trzyma sie najdłużej. Moi starzy całe zycie wlasnie tak robili a mnie to tak wkurwialo, ze ja z kolei mam pierdolca w druga strone. Na szczescie mój M tez tego nienawidzi. Wprawdzie u niego proces jest trochę dłuższy niż u mnie, ale robi wszystko i bardzo dokładnie i o niczym nie trzeba mu przypominać.Dorka1979 wrote:No to my mieszkamy już 6 lat w nowo wybudowanym domu i też nie wszystko skonczone, a żyrandole to w ogóle mamy oryginalne, z sufitu zwisa kabel a do niego jest dokręcona żarówka energooszczędna, najgorsze jest to że my już tego nie zauważamy i nam to nie przeszkadza
Ja mam dwa powiedzenia ktore bardzo go motywują do działania: "musisz zlikwidować te gownosklejke" lub "to jest zrobione na jebal pies - zrób cos z tym". Działa.
Ja z tych upierdliwych
malgos741, Sabina, Mega, moremi, Aasiula, kkisia, Bozia3, Dorka1979, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
tobie to nic nie unknieSabina wrote:Co na papierze? Więcej szczegółów siostro!
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:No to my mieszkamy już 6 lat w nowo wybudowanym domu i też nie wszystko skonczone, a żyrandole to w ogóle mamy oryginalne, z sufitu zwisa kabel a do niego jest dokręcona żarówka energooszczędna, najgorsze jest to że my już tego nie zauważamy i nam to nie przeszkadza
życie mi wracasz kobieto,
ja myślałam, że tylko u mnie tak!!!
Sabina, Mega, moremi, Aasiula, kkisia, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość