35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:mylą mi się avatary- Niuty i Heretyczki-
macduska lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:mylą mi się avatary- Niuty i Heretyczki-
Albo z okazji świąt zmienię na coś miłegoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 22:30
moremi, malgos741, macduska, Sabina, iwcia77, Aasiula, kkisia, Reni, ania.g lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
macduska wrote:bierzesz tak sama z siebie czy gin Ci kazał?
jaką dawkę?
no sama stwierdzilam ze nie zaszkodzi, bo i tak wyglda ze mam pakiet chorobowy po ojcu...
do gina ide we wtorek
dawka 1x dzienneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 22:28
macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:no sama stwierdzilam ze nie zaszkodzi, bo i tak wyglda ze mam pakiet chorobowy po ojcu...
do gina ide we wtorek
dawka 1x dzienne
Gretka, może to właśnie endometrium jest przyczyną. U mnie jest taka właśnie wstępna diagnoza. Plus tsh.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja to mam wogole prolem z avatarami
nie dosc ze czlowieka czas goni w przedswiatecznym okresie to zmiany avatarow jak w kalejdoskopie - jeszcze wolniejsze czytanie bo trzeba jeszcze rzut oka na avatarmoremi, Niuta, macduska, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
moremi wrote:Ja dostałam acard 75 1xdziennie plus estrofem i luteinę. Jutro zobaczymy jak to wygląda.
Gretka, może to właśnie endometrium jest przyczyną. U mnie jest taka właśnie wstępna diagnoza. Plus tsh.
no ja tez mysle ze to endo nawala wiec byle do wtorkumoremi lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Młode mamy, jak wasze dzieci znosiły szczepienia? W poniedziałek idziemy pierwszy raz i trochę się boję. Może niepotrzebnie czytam o powikłaniach poszczepiennych.
Bedzie dobrze, juz nie czytaj wiecej!gosia7122, mysza1975, Sabina, Mega, Bozia3, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dobranoc dziewczynki padam na...
Sabina, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kurde. Skoro wirus kłótni szaleje to może i ja się przyłącze...
W sumie ten mój M napierdala przy domu że czasami mam wyrzuty z powodu swojego lenistwa ale zawsze coś się znajdzie.
W sumie to np teraz tylko leży zamiast mnie wielbić. I już jest powód do kłótni.
A później będziemy się godzić. O !moremi, Mega, iwcia77, Aasiula, Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
mysza - nie czytaj pierdół o szczepieniach. Szczepić trzeba, a teorie nawiedzonych mamusiek, które nie chcą szczepić swoich dzieci są zasadne o tyle, że korzystają ze środowiska, w którym większość jest zaszczepiona - dlatego być może mają zdrowe dzieci - bo się nie ma od kogo zarazić...
Mój reaguje dosyć mocno na szczepienia. Już po pierwszych spał prawie całą dobę i miał stan podgorączkowy. Po prostu nie wychodziłam z nim na dwór, ani go nie kąpałam wtedy. Potem wszystko mija.iwcia77, kapturnica, moremi, Sabina, kkisia, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
A nie pisałam że lepiej żebym nie wychodziła na forum?
Widzę że mój ... nastrój udziela się wszystkim
Ja dzisiaj troszkę posprzątałam (pokończyłam zaczęte)i na przemian ryczałam, albo spałam.
Nie daję już rady. Przez dłuższy czas wychowywałam syna sama i nie było mi łatwo. Całe życie patrzyłam głównie na niego. Później pojawił się młodszy, który dość mocno daje popalić, praktycznie od urodzenia.
Od próby samobójczej mojego starszego, żyję ciągle na tak wysokich obrotach, że w końcu musiało tak się to skończyć. Życie z trzema facetami nie jest łatwe.
W każdym bądź razie, dziękuję Wszystkim za wsparcieBozia3, Mega, Heretyczka, iwcia77, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, malgos741, gretka, macduska, Pusurek, gosia7122, Arwena, Mala79, Reni, Parka, ania.g lubią tę wiadomość
-
Iwone...ja podobnie trochę - też byłam sama przez 10 lat ze starszym...a teraz mam ich trzech...i też różnie bywa...W życiu sobie nie wyobrażałam, że tak ułoży mi się życie - ale cóż... co zrobisz- nic nie zrobisz...
Iwone, Mega, iwcia77, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, gretka, macduska, Pusurek, caffe, Arwena, Mala79, ania.g lubią tę wiadomość
-
Nie mam wyjścia, albo na zawsze muszę zapomnieć o staraniach i zacząć się leczyć na depresję, albo się starać i odłożyć leczenie do czasu ew. porodu. Żadna z tych opcji mi nie pasuje
Chyba że jest jeszcze trzecie wyjście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 00:19
iwcia77, Aasiula, Sabina, kkisia, Bozia3, macduska, Arwena, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Wirus kłotni z facetem zatacza coraz szersze kręgi. Nam właśnie przed chwilą poszło o szczepienia.
Tomuś dostał padaczke w mniej wiecej tym samym czasie co inne dzieci na tym forum po szczepionce