35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem jakaś zakręcona, ten sam post napisałam juz w dwoch miejscach - w jednym celowo - w drugim - przez pomyłkę
Dziewczyny kochane,
co może oznaczać ból sutków?? Od razu zaznaczam, że bolą TYLKO same sutki, piersi nic a nic.
Dzisiaj mam 20 dc, sutki są wrażliwe od 15 dc. W tym cyklu intensywnie staraliśmy się o potomka, i oczywiście ogromnie bym chciała, zeby to był objaw ciąży, ale nic na to nie wskazuje - nie mam KOMPLETNIE żadnych innych objawow, testy ciążowe negatywne, temperatura dzisiaj 36,87. Co ciekawe, ten ból nasila się po południu, wieczorem - rano po przebudzeniu tak nie bolą. Myślałam, że mi przejdzie po kilku dniach, ale się wręcz nasila - właśnie w szczególności wieczorem. Teraz przyszłam z pracy i jest to tak upierdliwe, że postanowiłam napisać - może coś doradzicie?
Dziwi mnie to o tyle, że nie miewam tkliwych piersi przed okresem, a już na pewno nie tak długo.
Dodam jeszcze, że jestem już mamą jednego brzdąca i wydaje mi się, że wiedziałabym, że to ciąża, tym bardziej, że czekam na nią z utęsknieniem...
Może któraś z Was miała coś podobnego?
Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.inessa lubi tę wiadomość
-
A widzisz kochana,przeze mnie miałaś się pykać całą noc a tu życie cię zmobilizowało samo hahaha
jak ja trzymam kciuki,tak że hej!!!!w przyszłym miesiącu będzie mały Natanek hahahahhaahacaffe, Reni, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Elle ja mam tak czasami i bierze mi się to znikąd.. tak wrażliwe się robią, że wszystko mi przeszkadza
o chodzeniu bez stanika nie ma mowy
niestety nie zauważyłam zależności więc nie wiem co jest przyczynącaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:A widzisz kochana,przeze mnie miałaś się pykać całą noc a tu życie cię zmobilizowało samo hahaha
jak ja trzymam kciuki,tak że hej!!!!w przyszłym miesiącu będzie mały Natanek hahahahhaaha
Wiem, jakbyś mogła, to byś trzymała coś innego żeby im pomóciza37, inessa lubią tę wiadomość
-
Wiesz co Elle ja mam tkliwe piersi zawsze przed okresem,może u Ciebie to owulacja lub początki ciąży,kto wie?Nasze organizmy są tak skomplikowane i lubią niestety płatać figle.A na testy ciążowe troszkę za wcześnie:)Kiedy miałaś owulację?Elle wrote:Jestem jakaś zakręcona, ten sam post napisałam już w dwóch miejscach - w jednym celowo - w drugim - przez pomyłkę
Dziewczyny kochane,
co może oznaczać ból sutków?? Od razu zaznaczam, że bolą TYLKO same sutki, piersi nic a nic.
Dzisiaj mam 20 dc, sutki są wrażliwe od 15 dc. W tym cyklu intensywnie staraliśmy się o potomka, i oczywiście ogromnie bym chciała, zeby to był objaw ciąży, ale nic na to nie wskazuje - nie mam KOMPLETNIE żadnych innych objawow, testy ciążowe negatywne, temperatura dzisiaj 36,87. Co ciekawe, ten ból nasila się po południu, wieczorem - rano po przebudzeniu tak nie bolą. Myślałam, że mi przejdzie po kilku dniach, ale się wręcz nasila - właśnie w szczególności wieczorem. Teraz przyszłam z pracy i jest to tak upierdliwe, że postanowiłam napisać - może coś doradzicie?
Dziwi mnie to o tyle, że nie miewam tkliwych piersi przed okresem, a już na pewno nie tak długo.
Dodam jeszcze, że jestem już mamą jednego brzdąca i wydaje mi się, że wiedziałabym, że to ciąża, tym bardziej, że czekam na nią z utęsknieniem...
Może któraś z Was miała coś podobnego?
Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
dawaj testa!iza37 wrote:A widzisz kochana,przeze mnie miałaś się pykać całą noc a tu życie cię zmobilizowało samo hahaha
jak ja trzymam kciuki,tak że hej!!!!w przyszłym miesiącu będzie mały Natanek hahahahhaahacaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Wiesz co Elle ja mam tkliwe piersi zawsze przed okresem,może u Ciebie to owulacja lub początki ciąży,kto wie?Nasze organizmy są tak skomplikowane i lubią niestety płatać figle.A na testy ciążowe troszkę za wcześnie:)Kiedy miałaś owulację?
Dziewczynki kochane, jesteście niezastąpione - od razu staracie się coś dopomóc. Iza, owulację wg Ovufriend miałam 13dc, ale nie było to potwierdzone np. śluzem, tak więc zaznaczoną mam przerywaną krechą. Tak, wiem właśnie, że mogą tak boleć przed miesiączką, tyle, że ja nigdy nie miewałam aż tak bolesnych piersi przed @ no i nie tak długo... Oczywiście, że pierwsze co pomyślałam to: "hurrraaa, jestem w ciąży!", ale to mi się nie zgadza z żadnymi innymi objawami, tzn. nie mam innych objawów:/ a w pierwszej ciąży mogłam spać non stop color no i miałam wyostrzony węch i odrzucało mnie np. od kawy. Teraz nic takiego nie obserwuję, więc się zastanawiam, o co kaman??inessa lubi tę wiadomość
-
Poczekaj jeszcze trochę i zrób test okolo 14 dni od owulacji. i pamietaj kazda ciąża jest inna. ja byłam cztery razy i każdą znosiłam inaczej:)Niestety musisz uzbroić sie w cierpliwosc:)Elle wrote:Dziewczynki kochane, jesteście niezastąpione - od razu staracie się coś dopomóc. Iza, owulację wg Ovufriend miałam 13dc, ale nie było to potwierdzone np. śluzem, tak więc zaznaczoną mam przerywaną krechą. Tak, wiem właśnie, że mogą tak boleć przed miesiączką, tyle, że ja nigdy nie miewałam aż tak bolesnych piersi przed @ no i nie tak długo... Oczywiście, że pierwsze co pomyślałam to: "hurrraaa, jestem w ciąży!", ale to mi się nie zgadza z żadnymi innymi objawami, tzn. nie mam innych objawów:/ a w pierwszej ciąży mogłam spać non stop color no i miałam wyostrzony węch i odrzucało mnie np. od kawy. Teraz nic takiego nie obserwuję, więc się zastanawiam, o co kaman??
caffe, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość