35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iza37 wrote:Dziewczyny a gdzie mierzycie temperaturę?pod pacha czy w pochwie bo one się bardzo różnią. patrzyłam na wykresy ciążowe to tam temp. są powyżej 37 przeważnie:)
Z tego co wiem, to chodzi o to żeby mierzyć w jednym miejscu, a nie raz tu, a raz tam. Wtedy pomiary są porównywalne.
Ale ja mogę się nie znać, bo nigdy w życiu nie mierzyłam w tym celuinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesteście niemozliwe dziewczyny
Ja mierzę pod jezykiem ale tu trzeba zawsze w tym samym miejscu, mnie tam już boli
Najlepiej mierzyć albo w pochwie albo pod językiem trzecie miejsce to w pupiepod pachą są mało adekwatne.
caffe, iza37, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zmykam dziewczyny, jak by któraś miałą chwilke to proszę odpowiedzcie na moje pytanie. PaPa
Aha ja mierzę pod językiem.
Przepraszam ze zmienie temat, na wykresie mam ze owulacja 11czerwca, a prognozie cykli jest inna data dlaczego? Mam rozumiec ze prognoza była juz wczesniej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2013, 18:40
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez zmykam dziewczynki,jesteście niemożliwie zajebiste.trzymajcie kciuczki za moje testowanie.jutro napiszę
Choć wątpię bo bolą jajniki jak nic:( i lekarz mówił ze byłby to cud:)
DOBRANOC KOCHANE działajcie<3<3<3samira, inessa, caffe, gosia7122, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyslash wrote:Przepraszam ze zmienie temat, na wykresie mam ze owulacja 11czerwca, a prognozie cykli jest inna data dlaczego? Mam rozumiec ze prognoza była juz wczesniej?
Prognoza jest wcześniej bo jest na podstawie Twoich wcześniejszych cykli które masz wpisane do ovu. Dlatego tak pokazuje mi też inaczej pokazuje za każdym razem .caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:ja tez zmykam dziewczynki,jesteście niemożliwie zajebiste.trzymajcie kciuczki za moje testowanie.jutro napiszę
Choć wątpię bo bolą jajniki jak nic:( i lekarz mówił ze byłby to cud:)
DOBRANOC KOCHANE działajcie<3<3<3iza37, inessa lubią tę wiadomość