35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Polarmisiu ja już kupuję wszystko w okolicznych aptekach...dziś kupiłam Guajacolosulfonici...ło matka, ale nazwa - to syrop z jakimś tam odpowiednim składnikiem wykrztuśnym...
Jak mnie wykrztusi...to ino raz..
inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:nie bo kazał czekać do dzisiaj
powiedział, że jajko do 48 godz czeka więc kazał mi pędzić do domu i dopaść męża. Dzisiaj i jutro mam go atakować
a od 17dc do 26dc mam brać duphastoninessa lubi tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyJa mierzę w buzi i średnio w I fazie 36,30 a w II fazie średnio 36,7, ale kilka razy zmierzyłam w tym samym czasie w pochwie i temperatura była o 0,4 stopnie wyższa.
iza37 wrote:Dziewczyny a gdzie mierzycie temperaturę?pod pacha czy w pochwie bo one się bardzo różnią. patrzyłam na wykresy ciążowe to tam temp. są powyżej 37 przeważnie:)inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Bardzo mocno trzymam kciuki i przesyłam wirusa by efekt był mocniejszy i pewniejszy.
iza37 wrote:ja tez zmykam dziewczynki,jesteście niemożliwie zajebiste.trzymajcie kciuczki za moje testowanie.jutro napiszęChoć wątpię bo bolą jajniki jak nic:( i lekarz mówił ze byłby to cud:)
DOBRANOC KOCHANE działajcie<3<3<3Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Dobre!!!!!
Bozia3 wrote:Polarmisiu ja już kupuję wszystko w okolicznych aptekach...dziś kupiłam Guajacolosulfonici...ło matka, ale nazwa - to syrop z jakimś tam odpowiednim składnikiem wykrztuśnym...Jak mnie wykrztusi...to ino raz..
inessa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny - koniec już tego serduszkowania sobotniego...
Wstawać i wypełniać wykresy...
Iza - zielona kropa, Inessa - utrzymanie tempki...Reni - no Reni to juz nie wiem co - bo rubryki braknie po tej nocy....ale grunt, że Natanka dorwała....- mamuśka pełną gębą od początku ...
Bursztyn, slash, inessa, Reni, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość