35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iza37 wrote:Negatyw:-( tempka nadal 37. Ból okresowy wzmożony:'(
A w ogóle DZIEŃ DOBRY kochane♥♥♥iza37, inessa lubią tę wiadomość
-
Ovu wyznaczylo mi owulacje na 30dc a test pozytywny wyszedł mi w 37dc. Juz nic nie rozumiem. Wiem że w 30dc nie moglo byc owulacji bo dwa dni później bylam na monitoringu i pęcherzyki jeszcze były. ... wiec sama już nie wiem o co chodzi? ??
inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Ovu wyznaczylo mi owulacje na 30dc a test pozytywny wyszedł mi w 37dc. Juz nic nie rozumiem. Wiem że w 30dc nie moglo byc owulacji bo dwa dni później bylam na monitoringu i pęcherzyki jeszcze były. ... wiec sama już nie wiem o co chodzi? ??
anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia mi gin kazal sie bzyknac na 15 i 16 dzien cyklu i oczywiscie od tylu bo mam tylozgiecie ,i wczesniej 5 dni postu,a ja go nie posluchalam i zrobilam to 13 ,14 i 17 dnia cykuu i sie udalo.Bozia3 wrote:Anna_maria - a jaki był Twój sposób na fasolinę ?
Bursztyn, inessa, promyk, Reni lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Bozia mi gin kazal sie bzyknac na 15 i 16 dzien cyklu i oczywiscie od tylu bo mam tylozgiecie ,i wczesniej 5 dni postu,a ja go nie posluchalam i zrobilam to 13 ,14 i 17 dnia cykuu i sie udalo.
anna maria, inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam !! jadę zaraz do Brata
izuś ja tez mam takie cykle chociaż ostatni był krótszy o 4dni ,miałam zastosować CLO ale zrezygnowałam ,mierze tylko tempkę i zakupiłam testy owulacyjne(czego miałam nie robić) ale dla sprawdzenia ,jak wypada owulka w tak długich cyklach...
Miłego Dnia papaiza37, Bursztyn, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczynki
Ja tez zakupilam testy owul.ale mi ich jeszcze nie przyslali, podobnie jak Samira- mialam ich nie robic, no ale....
Iza, rzeczywiscie w takim przypadku moze byc za wczesnie na test, wiec jeszcze nic straconego
Samirko
Bozia, zgadzam sie- intuicja czesto jest madrzejsza
Annamaria- mam nadzieje, ze po mdlosciach nie ma juz sladu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2013, 08:26
iza37, anna maria, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
Witajcie w sobotni poranek
Ja już wstałam hihihih, ale pospałam dzisiaj
Iza głowa do góry, następnym razem się uda, a może faktycznie przy takim cyklu to jeszcze za wcześnie.
Pora uzupełnic wykres, u mnie tempka spada.anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Zatem postaram się troszkę wyluzować lipcu i obserwować dalej.
anna maria, inessa, Reni, samira lubią tę wiadomość